Όραμα

Το Κοινό Όραμα όλων των αληθινών Ελλήνων !!!Θεσσαλονίκη, 10/7/2016

Επιθυμούμε μια Ελλάδα που θα καταστεί ξανά υπόδειγμα θαυμασμού, σεβασμού και μίμησης για τους υπόλοιπους λαούς της Οικουμένης, οι οποίοι άλλωστε εκπολιτίστηκαν χάρη στις γνώσεις που απέκτησαν από την διαρροή της δική μας γραμματείας. Για να το πετύχουμε αυτό όμως χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή, συνοχή, οργάνωση, αφύπνιση, γνώση και όραμα...

Οραματιζόμαστε λοιπόν μια Ελλάδα στην οποία θα επικρατεί η αληθινή Δημοκρατία και η πραγματική ελευθερία και ανεξαρτησία. Μια Ελλάδα στην οποία δεν θα υπάρχουν "αριστεροί" και "δεξιοί", κόμματα και αποκόμματα, αλλά μόνον μια πλειοψηφία γνήσιων και συνειδητοποιημένων Ελλήνων Δημοκρατών.

Μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα γνωστά επιχειρηματικά και πολιτικά τζάκια που την προδίδουν διαχρονικά και που της ρουφούν – ως "πλάσματα" της νύχτας – το αίμα και τους κόπους της. 

Μια Ελλάδα στην οποία ο παραγόμενος πλούτος θα διανέμεται ισορροπημένα και δίκαια σε όλο το κοινωνικό φάσμα και όπου η κατώτατη σύνταξη και ο κατώτατος μισθός θα είναι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο - των θεωρούμενων ως εύρωστων - κρατών της δύσης και στην οποία θα προστατεύεται πραγματικά η πρώτη κατοικία και η νόμιμη ιδιοκτησία.

Μια Ελλάδα στην οποία η εργασία και η επιχειρηματικότητα θα είναι δικαίωμα και καθεστώς και όχι μέσο υποταγής και καταπάτησης αξιών και πεποιθήσεων.

Μια Ελλάδα στην οποία η δωρεάν εκπαίδευση και η υγεία θα είναι προτεραιότητα και όχι λεπτομέρεια και σκοπιμότητα.

Μια Ελλάδα της Ευνομίας, της Ισονομίας και της Αξιοκρατίας !

Μια Ελλάδα ισχυρή αμυντικά, οικονομικά και κοινωνικά !

Μια Ελλάδα – που ως δικέφαλος αετός – θα απλώνει με θαλπωρή τα πνευματικά και πολιτιστικά "φτερά" της στην Ορθόδοξη Ανατολή και στην Χριστιανική Δύση, ως η νόμιμος κληρονόμος της Ρωμανίας και ως η νόμιμος δημιουργός της Ελληνιστικής Μακεδονικής Αυτοκρατορίας !

Μια Ελλάδα της προσφοράς, απέναντι σε αυτούς που ληστεύουν, μια Ελλάδα της αυθεντίας, απέναντι σε αυτούς που αντιγράφουν, μια Ελλάδα της ευλάβειας απέναντι σε αυτούς που βλασφημούν, μια Ελλάδα της ευσέβειας απέναντι σε αυτούς που ασεβούν, μια Ελλάδα της δημιουργίας, απέναντι σε αυτούς που καταστρέφουν, μια Ελλάδα της χαράς απέναντι σε αυτούς που θλίβουν, μια Ελλάδα της αλήθειας, απέναντι σε αυτούς που παραπλανούν…

Μια Ελλάδα, πραγματική «ομφαλό της Γης», μια Μεσόγεια Μεγάλη Ελλάδα, μια Ελλάδα «διαμαντόπετρα στης Γης το δαχτυλίδι», μια ΕΛ  ΛΑΣ, αληθινή Γη Φωτός !


Μια Ελλάδα παραγωγική, δημιουργική, καλλιτεχνική, πολιτιστική, συνεργατική, τεχνολογική, συναγωνιστική, επιστημονική, φιλοσοφική... Ομηρική, Κλασική, Αλεξανδρινή, Αυτοκρατορική, Ρωμαίικη, Χριστιανική... μια Ελλάδα πραγματικά Ελληνική !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου