Στόχοι/Στρατηγική/Δράσεις

 

Ανανεωμένο 5/8/17


Αθήνα, 20/6/2016Βασικές Συστάσεις

- Ποιοί Είμαστε;

Είμαστε ένα πανελλήνιο κίνημα πολιτών από διάφορες επαγγελματικές τάξεις που συνειδητοποιήσαμε ότι αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς – οι νόμιμοι ιδιοκτήτες – για τον τόπο και την χώρα μας, τότε δεν θα το κάνει κανείς άλλος. Μάλιστα όσο ολιγωρούμε κινδυνεύουμε πολύ σύντομα να απολέσουμε οριστικά την πατρίδα μας.

- Γιατί διαφέρουμε;

Δεν είμαστε κόμμα, δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες για να αναλάβουμε εξουσιαστικά πόστα, δεν συμμετέχουμε στο κίνημα για προσωπικά βολέματα, δεν τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια», είμαστε αυτό που διαβάζετε στην ιστοσελίδα μας, ανιδιοτελείς πολίτες, ελεύθεροι και ανεξάρτητοι με μια πολιτική προσέγγιση και κοσμοθεωρία βασισμένη στον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ιστορία και την Πίστη μας στην Αγία Τριάδα και πάντως σίγουρα όχι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες.

Ίσως είμαστε σκληροί και καταγγελτικοί απέναντι στο ανθελληνικό και αντί λαϊκό καθεστώς αφού το «political correct» μας τελείωσε "last year"… αλλά το ίδιο δεν θα κάνατε και εσείς εάν κάποιοι έμπαιναν στο σπίτι σας για να κλέψουν, να βιάσουν και να σκοτώσουν; Μήπως θα καθόσασταν αναπαυτικά στον καναπέ σας για να συζητήσετε "πολιτισμένα" με τους επίδοξους διαρρήκτες και δολοφόνους;Παρόλα αυτά δεν μένουμε μόνο στην καταγγελία αλλά εργαζόμαστε για να προσφέρουμε ανά τακτά διαστήματα προτάσεις για την διέξοδο από την κρίση. Προτάσεις οι οποίες δίνουν οριστική λύση στα βασικότερα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα ετών και όχι κάποια ημίμετρα ή μερικές πρόσκαιρες βελτιώσεις.

Το ίδιο το κίνημα με την πολιτική του πρόταση για Αληθινή Δημοκρατία αποτελεί την γιατρειά από το δηλητήριο της παγκόσμιας και ντόπιας Ολιγαρχίας. Η ίδια η Δημοκρατία είναι η «δραστική αντιβίωση» απέναντι στον θανατηφόρο συστημικό «νεοταξικό ιό» που μας καταστρέφει διαχρονικά.

Όμως παράλληλα συγγράψαμε το νέο Σύνταγμα και την Πολιτειακή Βίβλο που είναι ίσως το ποιο ολοκληρωμένο (παρότι βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας) και σίγουρα πάντως το ποιο αληθινά δημοκρατικό νομοθετικό πλαίσιο του Κόσμου και που θα μπορούσε να αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο για τον ελληνικό λαό γιατί κατοχυρώνει και νομικά τα δικαιώματα του – χωρίς ασάφειες και "παραθυράκια" για λωποδύτες – και που θα τον καθιστά κυρίαρχο ως «Πολίτη της Δημοκρατίας».

Βέβαια προσεχώς εμείς θα κοινοποιήσουμε και την 2η πρόταση της Πολιτειακής Βίβλου, αλλά εν τέλει ο λαός θα αποφασίσει για την τελική μορφή του Συνταγματικού πλαισίου πριν και κατά την διάρκεια της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Όμως οι προτάσεις δεν σταματούν εδώ καθώς σε συνεργασία με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κινήματα Αληθινής Δημοκρατίας θα προτείνουμε τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση προ κειμένου να την μεταλλάξουμε – αν το καταφέρουμε – σε πραγματικά δημοκρατική ένωση ή συνασπισμό δημοκρατικών χωρών.

- Τι επιδιώκουμε;

Εκτενέστερα περιγράφουμε παρακάτω στους «Στόχους και Στρατηγική» τις βασικές επιδιώξεις μας, ωστόσο με την ανάγνωση σας μέχρι τώρα θα καταλάβατε ότι βασική επιδίωξη μας είναι η μεταρρύθμιση του πολιτεύματος επειδή θα μας δώσει κοινωνική και πολιτική ελευθερία, ευημερία, πρόοδο και ένα καλύτερο μέλλον.

- Γιατί επιλέξαμε την Δημοκρατία;

Επειδή είναι το ποιο δίκαιο πολίτευμα που εφαρμόσθηκε ποτέ. Κατά την διάρκεια της δημοκρατίας από τον 6ο – 4ο αιώνα π.Χ είχαμε μια πολιτιστική έκρηξη παγκοσμίων διαστάσεων που ακόμα συνεχίζει να φωτίζει την ανθρωπότητα.

Αναφερόμαστε φυσικά σε μια δημοκρατία η οποία θα βασίζεται στις ιστορικές πηγές και στις αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να οδηγήσει σε οχλοκρατία και να παρατείνει την ασυδοσία και κλεπτοκρατία.

Έχετε εσείς να προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο πολίτευμα; Μήπως προτιμάτε την Τυραννία, Βασιλεία ή άλλες μορφές της Μοναρχίας ή μήπως προτιμάτε κάποιες μικρές ομάδες ή κλίκες άξεστων που θα παριστάνουν τους "άριστους" και τους δήθεν ειδήμονες, μήπως δηλαδή προτιμάτε την παράταση της σημερινής Ολιγαρχίας;

- Σε αφορά;

Αν είσαι Πολίτης και όχι ένας Ιδιώτης, τότε σε αφορά. Αν δηλαδή θα σταθείς στο πλάι μας για να διαδώσεις την Ιδέα μας και να παλέψεις και εσύ για αυτήν με ανιδιοτέλεια και όχι για ρουσφέτι τότε ναι, σε αφορά. Αν πιστεύεις και εσύ σε έναν καλύτερο Κόσμο με δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ευημερία, ειρήνη, ασφάλεια, πρόοδο, ανθρωπισμό, οικολογία, πνευματικότητα, τότε σε αφορά. Αν επιθυμείς μια ελληνική αλλά και παγκόσμια Δημοκρατία των Πολιτών, τότε σε αφορά.

Αν συμφωνείς με τους Άξονες του κινήματος και με το γεγονός ότι στην αληθινή Δημοκρατία «ο Πολίτης είναι το Κράτος», τότε ήδη είσαι ένας από εμάς!

Στόχοι και Στρατηγική

Βασικός στόχος είναι η αναίμακτη ολοκλήρωση της Επανάστασης του ’21 με την κατάκτηση της Ανεξαρτησίας και Ελευθερίας της Πατρίδας μας.

- Για όσους δεν γνωρίζουν, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ουσιαστικά η απελευθέρωση της χώρας ματαιώθηκε μετά την δολοφονία του Ι. Καποδίστρια και έκτοτε βρίσκεται υπό φανερή ή κρυφή κατοχή από τους ξένους τοκογλύφους και τις εκάστοτε μεγάλες δυτικές δυνάμεις, με την συνδρομή ντόπιων δοσίλογων.

Αυτό κρίνουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί με την διάδοση των ιδεών μας και με δυναμική κινητοποίηση και συσπείρωση όλων των αγνών πατριωτικών και  δημοκρατικών δυνάμεων μέσα από ένα πανελλήνιο κίνημα, με κύριο στόχο την Συντακτική Εθνοσυνέλευση και την επαναφορά της αρχαίας ελληνικής, άρα και αληθινής Δημοκρατίας.


Μόνο έτσι θεωρούμε ότι μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας, δηλαδή μόνο εάν κινηθούμε παλλαϊκά με μια οργανωμένη, συντονισμένη, ξεκάθαρη και δίκαια απαίτηση τότε θα το αναγκάσουμε - αργά ή γρήγορα - σε υποχώρηση και ήττα.

Ασφαλώς οι δράσεις πολιτικής επανάστασης για την ανατροπή της Ολιγαρχίας των δοσίλογων και τοκογλύφων θα πρέπει να είναι πολυποίκιλες, αλλά πάντως εστιασμένες, αυτόνομες και ειρηνικές.

Προκρίνουμε αρχικά τις ανεξάρτητες δράσεις γιατί νομίζουμε ότι οι προ δημοσιευμένες μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες από επαγγελματικούς και κομματικούς φορείς σε πλατείες και δρόμους είναι "βούτυρο στο ψωμί" του ανθελληνικού συστήματος καθώς έχει πολλούς έμμισθους υπηρέτες όπως τα ΜΑΤ, τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, τους "αναρχικούς γνωστούς/άγνωστους" κ.α. για να διαλύει τις συγκεντρώσεις πολιτών με βία, κάμπτοντας εν τέλει το ηθικό τους.

Άλλωστε θεωρούμε ότι η επανάσταση σήμερα δεν γίνεται με καριοφίλια όπως το ’21, αφενός γιατί ο εχθρός κρύβεται μέσα από πολλές και διάφορες ιδιότητες, στολές και προσωπεία και αφετέρου γιατί η κοινωνία αφοπλίστηκε κυριολεκτικά. Έγινε πλέον παθητική και απροετοίμαστη στις αντίξοες συνθήκες και στην τέχνη του πολέμου.

Όμως η κοινωνία σήμερα απέκτησε άλλα εφόδια τα οποία ίσως της δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερα αγαθά, πολιτικά κεκτημένα και πλεονεκτήματα σε σχέση με το παρελθόν και αυτά δεν είναι άλλα πέρα από την τεχνολογία που αυτόματα συνεπάγεται ταχύτητα στις μεταφορές, στην επικοινωνία και στην ευρεία πρόσβαση στην πληροφόρηση και στην γνώση.

Οπότε μπορούμε να αντιδράσουμε έξυπνα, με στοχευμένη πολιτική και με αποκάλυψη του κοινού εχθρού. Και αυτό είναι μια βασική αδυναμία του.

Το γεγονός δηλαδή ότι το τρέχων παγκόσμιο σύστημα εξουσίας είναι εχθρός όλων των ανθρώπων, ακόμα και αυτών που το υπηρετούν (και ας μην το γνωρίζουν), το καθιστά ευάλωτο.

Η διαρροή του είναι συνεχής και σύντομα θα υπάρξουν και άλλες νέες πολλές αποσκιρτήσεις… γιατί κανένας νοήμων άνθρωπος δεν υπηρετεί οικειοθελώς την μισάνθρωπη και αντίχριστη συμμορία της «Νέας Τάξης».
Με Γνώση λοιπόν και με Νου θα πολεμήσουμε το θηρίον…

Όταν πραγματοποιηθεί η απαραίτητη κάλυψη της κρίσιμης μάζας στις τάξεις μας τότε θα λάβουμε από κοινού την απόφαση για να υψωθούν τα ιερά μας λάβαρα με το «Εν Τούτω Νίκα», με τους «Δικέφαλους Αετούς»,  με τα «Λάμδα των Σπαρτιατών», με τις «Γοργόνες των Αθηναίων», με τους «16άκτινους Ήλιους» των Μακεδόνων και με τις «Γαλανόλευκες Σημαίες» να κυματίζουν από άκρη εις άκρη σε όλη την Ελλάδα ... τότε θα αρχίσουν να παίζουν τα τύμπανα, οι παιάνες και οι σάλπιγγες... γιατί τότε θα πλημυρίζει η χώρα από τις φάλαγγες των <Ελλήνων Πολιτών> που θα τις συγκροτούν από κοινού Λαός, Στρατός και *Δυνάμεις Ασφαλείας και που θα κατεβαίνουν επιτακτικά προς τα διοικητήρια για να αποκαταστήσουν οριστικά την αδικημένη και κακοποιημένη «Ελληνίδα Κόρη»... την αγαπημένη μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!


[σ.σ. *Οι Δυνάμεις Ασφαλείας μπορεί να έχουν διαβρωθεί από πράκτορες του Σιωνισμού και της Παγκοσμιοποίησης ή από κομματόσκυλα (όπως συμβαίνει λίγο ως πολύ σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς), ωστόσο η πλειοψηφία τους απαρτίζεται από Έλληνες με πατριδοφροσύνη. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι την κατάλληλη στιγμή θα επικρατήσει η πίστη τους και το πατριωτικό συναίσθημα τους, τασσόμενοι με τις πατριωτικές λαϊκές δυνάμεις που θα συγκροτούνται από τους Έλληνες Πολίτες]Δράσεις


Η δράση μας αρχικά θα πρέπει να είναι η προσπάθεια επικοινωνίας και εθελοντικής προσέλκυσης νέων μελών στο κίνημα, σε επίπεδο συνοικίας. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συγχωριανοί, γνωστοί, θα πρέπει να είναι οι πρώτοι άνθρωποι στους οποίους θα ανακοινώνουμε τις βασικές αρχές και τον στόχο μας.


Παράλληλα θα μπορούσαμε να προωθήσουμε το κίνημα και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα σε διαδικτυακούς φίλους και ομάδες πολιτών. Επιπλέον πληροφορίες θα παρέχονται από το blogspot enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr , από την σελίδα United Greek Nation και την ομάδα ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ στο Facebook, από το παρόν blogspot του κινήματος, αλλά και μεταγενέστερα με ενημερωτικά φυλλάδια, με ραδιοφωνικές εκπομπές, με δημόσιες ομιλίες εκπροσώπων μας κτλ.


Βέβαια δεν πιέζουμε κανέναν να μας ακολουθήσει στο κίνημα και να γίνει συναγωνιστής μας. Εμείς προσφέρουμε ένα μέλλον πραγματικής Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Ευημερίας και Ανεξαρτησίας. Προσφέρουμε τα κλειδιά του κράτους στους πολίτες, τους προσφέρουμε ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τους χαρίζουμε το πλαίσιο, τις δομές και την πλατφόρμα της δικής τους Δημοκρατικής Πολιτείας και όλα αυτά μέσα από μια ολοκληρωμένη πρόταση νέου Συντάγματος!Όσοι πιστοί και ανιδιοτελείς ας προσέλθουν λοιπόν…Προς το παρόν πάντως θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με μια σχετική απόκρυψη κρίσιμων πληροφοριών της βάσης δεδομένων μας, όπως το σύνολο των μελών μας, την γεωγραφική κατανομή των Δήμων και Κοινοτήτων μας, τα προσωπικά δεδομένα των μελών μας, κ.α.
Θα πρέπει δηλαδή να λειτουργούμε με προσοχή ωσάν τους καταδιωκόμενους πρωτοχριστιανούς ή το «κρυφό σχολειό», αφού άλλωστε είμαστε ως λαός και ως θρησκευόμενοι υπό καταφανέστατη κατοχή.

Αυτό επιβάλλεται καθώς το σύστημα – όπως πάντα – έχει τοποθετήσει παντού «μάτια και αυτιά» και θα προσπαθήσει με κάθε μέσον να διαβάλλει και να ματαιώσει την προσπάθεια…Ασφαλώς θα εμφανίζονται ορισμένοι κληρωτοί εκπρόσωποι μας σε όλον τον κόσμο, αλλά με μια περιορισμένη γνώση της συνολικής δύναμης του κινήματος και της αναλυτικής λίστας μελών για λόγους αυτοπροστασίας των ιδίων αλλά και του κινήματος μας.

Αυτός ο κύκλος της εσωστρέφειας θα σπάσει όταν αγγίξουμε και ξεπεράσουμε τα όρια που θεωρούμε ως κρίσιμη μάζα καθώς πλέον θα είμαστε πολλοί για να μας σταματήσουν. Τότε βεβαίως θα είναι και πολύ αργά για να παρεκτρέψουν την λαοθάλασσα των «Ελλήνων Πολιτών».

Τότε θα είναι η ώρα που θα ξεπλύνουμε, μια και καλή, την «κόπρο των στάβλων του Αυγεία» από την χώρα μας, είτε το θέλουν οι ανθέλληνες, είτε όχι… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου