Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Εισόδια Θεοτόκου και εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων






  Ανανεωμένο, 21/11/2023

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!



Αθήνα, 21/11/2018


Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας για τα «Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου» παράλληλα γιορτάζουμε και τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας που διαχρονικά αποτελούσαν το ανυπέρβλητο εμπόδιο, ως κυματοθραύστης, έναντι των εξωτερικών και ενίοτε και εσωτερικών απειλών της χώρας και του έθνους.

Σε όποια ιστορική χρονική περίοδο και αν σταθούμε και σε όποια μορφή* των ενόπλων δυνάμεων θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τα σπουδαία επιτεύγματα τους, την ακατάβλητη μαχητικότητα τους, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία τους για να προασπίσουν τα πανελλήνια ιδανικά, τις αρχές, τις αξίες, την πίστη και την ελευθερία της πατρίδας.

[σ.σ. *Οι σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις μας που αποτελούν φυσική συνέχεια του ένδοξου παρελθόντος μας, είναι από τις αρχαιότερες στην καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Όπως είναι λογικό η μορφή και η δομή τους δεν ήταν ίδια κατά τον διάβα των χιλιετηρίδων παρότι τα βασικά χαρακτηριστικά τους – που είναι το σθένος, η μαχητικότητα και η αυτοθυσία «υπέρ βωμών και εστιών» – παραμένουν αναλλοίωτα έως και σήμερα. Οι ένοπλες δυνάμεις έλαμψαν από την αρχαιότητα έως σήμερα με διάφορες μορφές και δομές, είτε ως η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη της Μεσογείου την ιστορική περίοδο της Μινωικής αλλά και της Μυκηναϊκής Αυτοκρατορίας, είτε ως ο πρώτος στρατός του κόσμου, επαγγελματικού τύπου, που τον αποτελούσαν οι ατρόμητοι Λακεδαιμόνιοι, είτε με την μορφή της παλαιικής άμυνας που ήταν η μικτή δομή του στρατού της δημοκρατικής Αθήνας - καθώς και άλλων δημοκρατικών πόλεων-κρατών της αρχαίας Ελλάδας - και που απαρτιζόταν από επαγγελματίες αξιωματικούς, ιππείς και οπλίτες, αλλά την πλειονότητα όμως την αποτελούσαν και την συγκροτούσαν οι εκπαιδευμένοι πολίτες, είτε ως πολυδιαδραστικός και σύνθετος στρατός μακράς εκστρατείας και επιθετικής δομής που ήταν αυτός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είτε ως επαγγελματικός αυτοκρατορικός στρατός που ήταν αυτός της ελληνορθόδοξης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είτε ακόμα και ως ένας ανυπότακτος στρατός Κλεφτών και Αρματολών που δρούσαν ευέλικτα - ίσως ως αρχαίοι εύζωνες και πελταστές και ως πρώιμοι καταδρομείς - και που απελευθέρωσαν ένα τμήμα της χώρας μας από τον μακραίωνο Τουρκικό ζυγό κατά την διάρκεια της επαναστάσεως του 1821, είτε με την μορφή που έλαβαν οι ένοπλες δυνάμεις μας κατά την διάρκεια του νεώτερου Ελληνικού κράτους]

Αποτείνουμε φόρο τιμής με σεβασμό και ταπείνωση σε όλους τους προγόνους μας που συμμετείχαν στους διαχρονικούς αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας και των αξιών του Ελληνικού Έθνους και σε όλους τους πεσόντες που μαχόμενοι προασπίστηκαν τα ιερά και όσια μας!

Παράλληλα τιμούμε όλους όσους υπηρέτησαν τις σύγχρονες με την εποχή μας Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και βρίσκονται τώρα εν αποστρατεία καθώς και όλους όσους – γυναίκες και άντρες – τις υπηρετούν σήμερα!

Εφιστούμε την προσοχή όμως στα στελέχη των ΕΔ όπως και στον υπόλοιπο ελληνικό λαό καθώς διανύουμε μια ρευστή περίοδο παγκόσμιων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, καταπάτησης διεθνών συνθηκών και αλλαγής συνόρων. Η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο, ο οποίος όμως σκοπίμως δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως για να μην αφυπνισθεί και να μην αντιδράσει ο απανταχού ελληνισμός. Άλλωστε σε αυτόν τον πόλεμο συμμετέχουν ενεργά και ντόπιοι ισχυροί οικονομικό-πολιτικοί παράγοντες, όμως ως συνεργάτες του εχθρού...

Ο πόλεμος αυτός είναι υβριδικός* και διαφέρει μερικώς από τους κλασικούς πολέμους του παρελθόντος, όμως η τελική μορφή που θα λάβει αυτός μελλοντικά μπορεί να είναι εξίσου βίαιος και σκληρός, ενώ και ο στόχος του εχθρού είναι σχεδόν αναλλοίωτος, ενώ και αυτήν την φορά θα προσπαθήσει να ξαναεφαρμόσει την παραλλαγή μιας δοκιμασμένης και απάνθρωπης πρακτικής μαζικής εξόντωσης, γνωστής ως «Τελική Λύση».

[σ.σ. Υβριδικός πόλεμος ονομάζεται αυτός που είναι πολυεπίπεδος και δεν είναι εντελώς φανερός (π.χ. οι αντεθνικές πολιτικές από εξαγορασμένους πολιτικούς αξιωματούχους της χώρας όπως η τεχνητή κρίση και τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, η απουσία σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής και ο ανεπαρκής έλεγχος των συνόρων με αποτέλεσμα την μεγάλη εισροή λαθρομεταναστών, η σταδιακή παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας σε παράνομους μετανάστες, η ανεξέλεγκτη δράση των Μ.Κ.Ο που προωθούν το σύγχρονο δουλεμπόριο, νομοσχέδια που εξυπηρετούν εχθρούς μας όπως η έγκριση τουρκικών ενώσεων και συλλόγων στην Δ. Θράκη, η επαίσχυντη διακρατική συμφωνία των Πρεσπών, ο ανεπαρκής εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής σε αλλότριες δυνάμεις όπως λιμένες, δίκτυο τηλεπικοινωνιών, ενέργειας, ύδρευσης, διόδια κτλ. Στον υβριδικό πόλεμο όμως εντάσσονται και τα σαμποτάζ, η "οργανωμένη πάλη" από τους επαγγελματίες διαδηλωτές του συστήματος και ο αστικός πόλεμος με μολότοφ και πέτρες από εγκάθετους και έμμισθους "αντιεξουσιαστές" του G. Soros και της διεθνούς καπιταλιστικής συμμορίας του, οι τρομοκρατικές ενέργειες, η φραγή δρόμων και άλλα κωλύματα από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τα διάφορα τουριστικά γραφεία που λειτουργούν ως βιτρίνες Τούρκων κατασκόπων, πολιτιστικές οργανώσεις και ιδρύματα που επίσης αποτελούν κέντρα ξένων πρακτόρων κ.α.]

Μπορεί αυτά που γράφουμε να ακούγονται σε κάποιους ως "θεωρίες συνωμοσίας" – και μακάρι να ήταν – όμως δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σύσσωμος ο ελληνισμός ειδάλλως κινδυνεύουμε με συντριβή και αφανισμό. Δικαιολογημένα κάποιοι δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό επειδή μας χτυπά πολυμέτωπα και έχει διάφορα προσωπεία. Θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά την «Λερναία Ύδρα», το μυθικό τέρας που εξολόθρευσε ο Ηρακλής, δεν έχει όμως ομοιόμορφα κεφάλια και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που καταφέρνει και κρύβει την πραγματική φύση του, τον κορμό του αλλά και τα αδύνατα σημεία του.

Ο ιθύνων νους του εχθρού μας είναι οι "γνωστές-άγνωστες" χρηματιστικές «Αγορές» και οι επίσης "γνωστοί-άγνωστοι" Χαζάροι τοκογλύφοι. Δηλαδή η συμμορία της Νέας Τάξης που άλλοτε εμφανίζεται ως "Πιστωτές" μας, άλλοτε ως "Οικονομικοί Σύμβουλοι" των ντόπιων ξενόδουλων κυβερνήσεων, άλλοτε ως "Θεσμικοί Επενδυτές" (ή "επενδυτικά" funds), άλλοτε ως "Μεταρρυθμιστές" της ελληνικής οικονομίας, άλλοτε ως "Ρυθμιστές" του Χρηματιστηρίου κτλ.

Όλοι αυτοί που αποτελούν τον προαιώνιο εχθρό μας, εκπροσωπούν την πανάρχαια και σκοταδιστική αταξία της Βαβυλωνίας. Ο Ελληνισμός και ο Ελληνικός Πολιτισμός ανέκαθεν εκπροσωπούσε το Φως, όταν στην τεράστια αυτοκρατορία της Μεσοποταμίας επικρατούσε το Σκότος υπό την επιρροή του κερασφόρου Βάαλ, ο οποίος, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, λατρευόταν στον περίφημο πύργο της Βαβέλ.

Οι σύγχρονοι υμνητές και οι πιστοί του απόλυτου κακού έχουν λάβει την εντολή από τον αόρατο ψευτοθεό τους να επανιδρύσουν την αρχέγονη αυτοκρατορία και τον μιαρό πύργο του. Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς, τα λένε και οι ίδιοι, όπως όμως τα αναφέρουν και πολλά από τα ιερά πατερικά κείμενα αλλά και σύγχρονοι όσιοι της Ορθοδοξίας.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, όπως και οι γνήσιοι φορείς του που είναι ο απανταχού ελληνισμός - ιδίως η πλειονότητα του που έχει ασπαστεί και δηλώσει πίστη στην Αγία Τριάδα - αποτελούν μεγάλο εμπόδιο στα άνομα σχέδια του κτήνους και των δούλων του, για αυτό επιτίθενται με λύσσα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, με ηθικό ακμαιότατο θα πρέπει να θυμόμαστε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε παράδοση στην πραγματοποίηση τεράστιων άθλων. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε αυτόν τον πολυδιάστατο πόλεμο δεν θα είμαστε μόνοι μας καθώς θα έχουμε όπως πάντα την παντοδύναμη άνωθεν βοήθεια αλλά και πολλούς άλλους λαούς που θα σταθούν πλάι μας σε μια κοινή παράταξη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Αυτός ο πόλεμος άλλωστε αφορά όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα, αφορά όλους αυτούς που μάχονται για τα ίδια ιδανικά και αξίες, για την Ελευθερία, για την Δικαιοσύνη, για την Αξιοκρατία, για την Ευημερία, για τον Πολιτισμό, για την Δημοκρατία, για το ΦΩΣ!


Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις – παρά τις σκόπιμες ελλείψεις σε υλικά και έμψυχο δυναμικό εκ μέρους της ξενόδουλης δουλοκρατικής Κομματοκρατίας – και γνωρίζουμε ότι με όχημα το ένδοξο παρελθόν μας, το διαχρονικό σθένος μας και με σύμμαχο και προστάτιδα την «Υπέρμαχο Στρατηγό» μας, θα είμαστε οι τελικοί νικητές!





<Οπλίτες-Πολίτες> των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη προσφορά σας στον ελληνικό λαό και για την διαρκή προστασία της πατρίδας μας!




 










Ζήτω το Ελληνικό Έθνος - Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις μας!!!



A.O.









Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.