Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τιμή και Δόξα στους Έλληνες πρωταθλητές







Αθήνα, 30/12/2018


Εκφράζουμε την μεγάλη μας εκτίμηση για τους πρωταθλητές των εθνικών μας ομάδων – όλων των αθλημάτων – που κατέκτησαν μετάλλια την φετινή χρονιά καθώς και όλους όσους κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη δεκάδα αλλά και όλους όσους προσπάθησαν ανιδιοτελώς και που για διάφορους λόγους απέτυχαν στους στόχους τους. Επίσης τιμούμε τις ομάδες κάθε αθλήματος που κατάφεραν και διακρίθηκαν στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Μας κάνατε να νιώθουμε Υπερήφανοι!

Δυστυχώς την δεδομένη εποχή δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε τα τείχη αφού έξω απ’ αυτά καραδοκούν πολυάριθμοι εχθροί για να μας αλώσουν ενώ οι χείριστοι εχθροί μας βρίσκονται εντός των τειχών καμουφλαρισμένοι ως πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες που εργάζονται με μυστικότητα και ραδιουργίες για  να ανοίξουν μια νέα καταστροφική κερκόπορτα…
... ευελπιστούμε όμως ότι σύντομα θα προκύψει μια μεγάλη και παλαιική πολιτική επανάσταση με στόχο την επανάκτηση της γνήσιας ελληνικής δημοκρατίας και την απελευθέρωση της πατρίδας. Τότε θα μπορούμε και πάλι να "γκρεμίζουμε" τα τείχη και να δαφνοστεφανώνουμε με υπέρλαμπρες τιμές τους πρωταθλητές μας πλέον ως ελεύθεροι πολίτες μιας ανεξάρτητης και δημοκρατικής Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες αθλητές ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με νέους στόχους, επιτυχίες και κυρίως υγεία.

Σας Ευχαριστούμε, Χρόνια Πολλά!






Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

========================================

[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επανάκτηση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]


Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.