Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της (γνήσιας) Δημοκρατίας




Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το 2019



Πέλλα, 31/12/2018

Ελληνίδες, Έλληνες,
Με τον ερχομό του Νέου Έτους θα ήθελα να δεχθείτε τις θερμές ευχές μου για υγεία, ευημερία, δημιουργία, ελπίδα και ευτυχία, ατομική και συλλογική.
Για να πετύχουμε όμως συλλογικά, ως Έθνος και ως χώρα, τις ποθούμενες ευχές που εξέφρασα παραπάνω προϋπόθεση είναι να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις, τους κινδύνους αλλά και όλους αυτούς τους παράγοντες που μας κρατούν δέσμιους διαφόρων διεθνών και εγχώριων ολιγαρχικών συμφερόντων που απειλούν να διαμελίσουν την χώρα μας και να μας αφανίσουν πολιτιστικά, θρησκευτικά και βιολογικά.
Παρακάτω θέτω τρεις σημαντικούς πανελλήνιους στόχους τους οποίους έχουμε χρέος να επιδιώξουμε – όσοι τουλάχιστον θεωρούν ότι είναι αληθινοί Έλληνες – για εμάς αλλά και τις επόμενες γενεές.
Ι. Ο πρώτος στόχος αφορά την διεκδίκηση και επανάκτηση της αληθινής ελληνικής δημοκρατίας, δηλαδή της «Ιωνικής Δημοκρατίας» έτσι ώστε η Ελλάδα μας να ακολουθήσει τον δρόμο μιας σταθερής, βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στο Κράτος Δικαίου και στην Κοινωνική Δικαιοσύνη η μεταρρύθμιση του πολιτεύματος θα επιφέρει με βεβαιότητα την αναγνώριση της αριστείας και της αξιοκρατίας σε κάθε κοινωνική πτυχή, την πάταξη της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, τον φραγμό στην ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση που προκαλεί έντονη δημογραφική αλλοίωση και μελλοντικά σοβαρές κοινωνικές συγκρούσεις, την εξομάλυνση των μεγάλων ανισοτήτων με πρώτο μέτρο – εκτός των άλλων – την καθιέρωση ενός κατώτατου μισθού και σύνταξης στα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης, τον επαναπροσδιορισμό των εργασιακών συνθηκών και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την ουσιαστική φορολογική αναθεώρηση με στόχο μια σταθερή και μειωμένη φορολογία όπως και την δραματική μείωση στα τέλη κυκλοφορίας, στα διόδια, στις τιμές των καυσίμων κ.α. 

Επίσης σύντομα θα πρέπει να πράξουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να επιστρέψουμε με ομαλότητα στο Εθνικό μας Νόμισμα, διότι χωρίς αυτό το σημαντικό οικονομικό εργαλείο δεν δυνάμεθα να αποκτήσουμε οικονομική ανεξαρτησία και να υλοποιήσουμε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους ανάπτυξης και προόδου για την χώρα μας. Το σκληρό Ευρώ (ή Μάρκο) όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα νόμισμα που εξυπηρετεί μόνον την ισχυρή και επεκτατική Γερμανία όπως και τους κεντροευρωπαϊκούς και δυτικοευρωπαϊκούς βιομηχανικούς εταίρους ή δορυφόρους της. Ασφαλώς το Ευρώ θα συνεχίσουμε ως κράτος να το χρησιμοποιούμε για τις διεθνείς συναλλαγές μας στηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο και στο μέτρο του δυνατού, τους Ευρωπαίους "εταίρους" μας. 
Τα παραπάνω προϋποθέτουν αφενός την συσπείρωση των έντιμων και ανιδιοτελών - άρα κυρίως ακομμάτιστων - πολιτών και αφετέρου τον λογιστικό έλεγχο του χρέους από ορκωτούς λογιστές, την πιθανή διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του που είναι προϊόν παρανομίας και διαφθοράς, την νομική καταδίκη όσων σκοπίμως το δημιούργησαν καταστρέφοντας τις ελπίδες και τις ζωές εκατομμυρίων συμπατριωτών μας και την επανεκκίνηση της οικονομίας μας με έμφαση στην εγχώρια πρωτογενή παραγωγή και στην ανάπτυξη της βιοτεχνίας, της βιομηχανίας, και της μεταποίησης που θα βελτιώσουν σημαντικά τους δείκτες της ανεργίας και του ισοζυγίου εισαγωγών και εξαγωγών.
II. Ο δεύτερος στόχος αφορά την ευρωπαϊκή μας προοπτική και την πανανθρώπινη αποστολή μας. Εμείς, οι Έλληνες, ως ηνίοχοι του δυτικού πολιτισμού είμαστε οι κατεξοχήν Ευρωπαίοι, αυτοί που έχουν μια σταθερή κοιτίδα για χιλιετηρίδες και αυτοί που κινούνταν διαχρονικά για εμπορικούς και εξερευνητικούς λόγους σε όλα μήκη και πλάτη της γηραιάς ηπείρου μεταφέροντας παράλληλα τις αξίες και τον πολιτισμό μας, για αυτό οφείλουμε να πρωτοστατήσουμε στην απελευθέρωση της Ευρώπης από τις σκοταδιστικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και το 4ο Ράιχ. Ήδη έχει αρχίσει η διάλυση της καθεστωτικής Ευρωπαϊκής Ένωσης (ή Γερμανευρώπης), αφού κράτη και λαοί αποχωρούν ή έρχονται σε ολομέτωπη επίθεση με τα κύρια φασιστικά κέντρα της όπως του Βερολίνου, των Βρυξελλών και του Παρισιού.
Υπό αυτά τα δεδομένα αυτά, εμείς, ως Έλληνες και Ευρωπαίοι θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε μαζί με όλους τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς που συμμερίζονται το ίδιο όραμα για μια πραγματικά δημοκρατική, φιλελεύθερη, δίκαιη και υγιώς συναγωνιστική «Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ανεξάρτητων Κρατών» που θα σέβεται την εθνική κυριαρχία, την κουλτούρα, την θρησκεία και την γενικότερη βούληση των κρατών-μελών της, μέσα σε ένα ειλικρινές και θεσμοθετημένο πνεύμα ειρήνης, συνεργασίας και ανάπτυξης. Να το υπερασπισθούμε ιδίως απέναντι σε αυτά τα επικίνδυνα καθεστωτικά μορφώματα του ευρύτερου σοσιαλκομμουνισμού και νεοφιλευθερισμού, που επιχειρούν να υπονομεύσουν τα θεμέλια της Ευρώπης και των λαών της και να επιφέρουν την οριστική κατάρρευση των χωρών τους. Ασφαλώς θα πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί απέναντι στα διάφορα νεοναζιστικά μορφώματα που θέλουν να εκμεταλλευτούν την άνοδο του δημοκρατικού εθνικοπατριωτισμού για να επιβάλλουν ένα εξίσου αυταρχικό και αντιανθρωπιστικό καθεστώς. Εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος των Ελλήνων και όλοι εμείς οι γνήσιοι Δημοκράτες της Ευρώπης, οραματιζόμαστε μια Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Κοινότητα, η οποία θα στηρίζεται στους πολιτικούς κίονες και τις βασικές και ουσιώδης αρχές της αρχαίας Αθηναϊκής – άρα και γνήσιας – Δημοκρατίας, οραματιζόμαστε την «Ευρώπη των Πολιτών»!
III. Ο τρίτος στόχος αφορά την προστασία και θωράκιση των Εθνικών μας Θεμάτων, για τα οποία υπενθυμίζω τις πάγιες θέσεις μας:
      Α. Ως προς το Κυπριακό – και με την αυτονόητη βεβαίως διευκρίνιση ότι δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε εκτενώς και εξ’ ολοκλήρου σε ξένες δυνάμεις – επιδιώκουμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του η οποία όμως δεν είναι νοητή με περιορισμένη κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία προκαλούν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής, οι Τούρκοι έποικοι καθώς και η έντονη προκλητικότητα και οι απειλές της Τουρκίας με την συνεχή αμφισβήτηση της Κυπριακής ΑΟΖ και του Κυπριακού κράτους αλλά και οι αναχρονιστικές εγγυήσεις τρίτων προερχόμενες κυρίως μέσω της προδοτικής και αποτυχημένης συνθήκης της Ζυρίχης-Λονδίνου του 1959 καθώς όλα τα παραπάνω είναι αντίθετα προς κάθε έννοια Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου.
     Β. Σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις θα έλεγα ότι προτιμούμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας αυτό όμως προϋποθέτει εκ μέρους της Τουρκίας πραγματικό σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου άρα και στις διατάξεις της διεθνούς Συνθήκης της Λωζάνης του 1923 και της Συνθήκης των Παρισίων του 1947, οι οποίες είναι απολύτως σαφείς και πλήρεις και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις θαλάσσιων συνόρων και γκρίζες ζώνες. Ιδίως ως προς την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), η Τουρκία οφείλει να σέβεται το <Δίκαιο της Θάλασσας>, οι διατάξεις του οποίου δεσμεύουν κάθε κράτος με την μορφή γενικώς παραδεδεγμένων κανόνων του Διεθνούς Δικαίου αλλά γενικότερα δεσμεύει και κάθε κράτος που επιθυμεί να ανήκει στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο.
Πάραυτα αν η Τουρκία επιμείνει στην διαρκή και συνεχόμενη επιθετική της στάση τότε είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
     Γ. Ως προς την ΠΓΔΜ, επισημαίνω ότι δεν φέρουμε αντίρρηση όσον αφορά την προοπτική της για ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση όμως υπάρχουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις:


1. Θα πρέπει πρωτίστως να πραγματοποιηθεί μια διεθνής συνάντηση μεταξύ των κρατών που συνυπέγραψαν την διεθνώς αναγνωρισμένη  Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 – δηλαδή των χωρών Ελλάδας, Σερβίας, Μαυροβουνίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας – για να διερευνηθούν και να αποφασιστούν οι περεταίρω ενέργειες σε διακρατικό επίπεδο αλλά και στους διεθνείς αρμόδιους οργανισμούς, καθώς στην παρούσα φάση και μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η ΠΓΔΜ με την ανακήρυξη της ως ανεξάρτητο κράτος έχει παράτυπα και παράνομα προσβάλλει την προαναφερόμενη διεθνή συνθήκη. Επίσης με βάση την ίδια συνθήκη θα πρέπει να αναζητηθεί λύση για τα συμφωνηθέντα κοινά σύνορα της Ελλάδας με την Σερβία και την Βουλγαρία τα οποία έχουν παραβιαστεί με υπαιτιότητα της ΠΓΔΜ.
2. Η επίλυση του ζητήματος του ονόματος σύμφωνα με την πραγματική Γεωγραφία, την Ιστορία και το Διεθνές Δίκαιο και η οποία δεν θα εμπεριέχει τον ελληνικό όρο Μακεδονία ο οποίος αφορά μια αμιγώς ελληνική και πανάρχαια γεωγραφική περιοχή. Ακολούθως θα πρέπει η γειτονική μας χώρα να επιφέρει και τις αναγκαίες αλλαγές στην έννομη τάξη της, πρωτίστως δε στο σύνταγμά της. Κατόπιν τούτου, αναμένουμε την εκπλήρωσή της. Μόνον όταν ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία και αφού διαπιστωθεί ότι η συνταγματική αναθεώρηση εμπεριέχει όλες τις εγγυήσεις που προαναφέραμε θα είναι δυνατό να υπάρξει πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ καθώς και οιαδήποτε έναρξη συζητήσεων σε ότι αφορά την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ασφαλώς το περιεχόμενο της τρέχουσας Συμφωνίας στις Πρέσπες μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνήσεων Ελλάδας και ΠΓΔΜ όπως ήδη έχει αποδειχτεί παντοιοτρόπως δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση και θα πρέπει να θεωρείται άκυρη και λήξασα. Ως εκ τούτου θα πρέπει να αναζητηθούν οι κατάλληλες προτάσεις για την εκκίνηση μιας νέας μελλοντικής πιθανής συμφωνίας με τις προϋποθέσεις που έθεσα παραπάνω.
Δ. Ως προς την Αλβανία, ευνοούμε την ευρωπαϊκή της προοπτική μόνο με την αυτονόητη προϋπόθεση του απόλυτου σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο, άρα τον σεβασμό όλων των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Επομένως, συμπεριφορές όπως αυτές έναντι της εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, οι οποίες υποτιμούν βάναυσα την αξία της Ανθρώπινης Ζωής ή προσβάλλουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα (όπως π.χ. το Δικαίωμα στην Ιδιοκτησία), όπως και η παραβίαση του διεθνούς Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας του 1914, συνιστούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας αλλά και για τις διακρατικές σχέσεις της με την Ελλάδα.
     

Ελληνίδες, Έλληνες,
Η Ιστορία μας έχει αποδείξει ότι οι δυνάμεις του Ελληνισμού είναι πραγματικά αστείρευτες αρκεί να πιστεύουμε σε αυτές και πρωτίστως να μην ξεχνάμε ότι τα θεμέλια της εθνικής μας δημιουργίας, ανάτασης, ανεξαρτησίας  και παγκόσμιας πρωτοπορίας και αναγνώρισης ήταν και θα είναι ο πανάρχαιος πολιτισμός μας και όλες οι στέρεες και ηθικές βάσεις αρχών και αξιών μας που εκπορεύονται απ’ αυτόν, η διαχρονική ευλάβεια μας προς το Θείον και η ενότητά μας.                                  
Ως Ενωμένο Ελληνικό Έθνος πετύχαμε έργα θαυμαστά και αυτό θα πρέπει να επιδιώξουμε και τώρα εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα ξαναεπιτύχουμε αρκεί να έχουμε κοινό εθνικό όραμα και στόχους.
Επιγραμματικά θα έλεγα ότι ένας γενικός ορισμός του οράματος και των στόχων μας θα πρέπει να είναι η Ανάσταση και Αναγέννηση της Ελλάδας και η επακόλουθη και νομοτελειακή  πολιτιστική φωταγώγηση του Κόσμου.
Ολόθερμα σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία αλλά και αποφασιστικότητα για την μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση και την οριστική απελευθέρωση της πατρίδας μας.

«Πανέλληνας»                                                                                   

Πρόεδρος των Ελλήνων


[Σημείωση: Το παρόν ευχετήριο μήνυμα μοιάζει δομικά και στο ύφος, επίσης έχει αρκετά στοιχεία με το αντίστοιχο μήνυμα του Προέδρου της καθεστωτικής ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, αλλά σαφέστατα είναι διαφοροποιημένο στα ουσιώδη σημεία του. Σκόπιμα επιλέξαμε αυτήν την μέθοδο για να τονίσουμε τις σοβαρές αντιρρήσεις μας με τις πολιτικές επιλογές του μεταπολιτευτικού ολιγαρχικού καθεστώτος και για να αναδείξουμε αυτά που θα θέλαμε να διαβάσουμε από έναν πρόεδρο που πραγματικά θα εκπροσωπεί την γνήσια Δημοκρατία και τα συμφέροντα του Έθνους μας.

- Ασφαλώς ο Πανέλληνας - που είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος μας - δεν αυτοπροσδιορίζεται ως Πρόεδρος των Ελλήνων αλλά απλώς η συγγραφική μας ομάδα επέλεξε αυτούς τους ιστορικοπολιτικούς όρους για να τρολλάρει την καθεστωτική Προεδρευόμενη Κομματοκρατία... 😤]



Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

========================================

[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επανάκτηση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]


Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.