Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Η Χούντα της «Παγκοσμιοποίησης» συνέλαβε τον Τζούλιαν Ασσάντζ






Αθήνα, 3/5/19
Πέφτουν διαρκώς οι μάσκες της Νέας Τάξης. Η δίωξη και σύλληψη του ακτιβιστή, ιδρυτή και αρχισυντάκτη των «WikiLeaks», Τζούλιαν Ασσάντζ (Julian Assange), μας προκαλεί αγανάκτηση και οργή καθώς συνιστά κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθεροτυπίας.
Η ιστοσελίδα του Wikileaks που ιδρύθηκε το 2006 δημοσιοποίησε χιλιάδες έγγραφα που αφορούσαν ζητήματα πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά, κοινωνικά κ.α., ενώ προέβη και σε σημαντικές αποκαλύψεις μεταξύ αυτών η περιβαλλοντολογική υπόθεση «Trafigura» (Ευρωπαϊκή εταιρία πετρελαιοειδών που μόλυνε με χημικά απόβλητα την θαλάσσια περιοχή της Ακτής Ελεφαντοστού), τις δολοφονίες αμάχων από τα Αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ, τις απαράδεκτες συνθήκες και τους βασανισμούς των αιχμαλώτων στις αμερικανικές φυλακές του Γκουαντάναμο, λεπτομέρειες σχετικά με την κυοφορούμενη και διαβόητη «Συμφωνία του Ειρηνικού» (TPP) κ.α.
Μεταξύ των διαρροών υπήρξαν και έγγραφα που αφορούσαν άμεσα την Ελλάδα όπως τα απόρρητα τηλεγραφήματα τον Οκτώβριο του 2007 του επιτετραμμένου της Αμερικανικής Πρεσβείας Thomas M. Countryman προς την κυβέρνηση του σχετικά με τον πιθανό διάδοχο του προσβεβλημένου με καρκίνο και ετοιμοθάνατου τότε Μακαριστού Χριστόδουλου, ο οποίος λόγω της γνωστής ευαισθησίας του στα εθνικά μας θέματα αποτελούσε εμπόδιο στις επιδιώξεις τους. Οι ανησυχίες τους ήταν βάσιμες γιατί ένας διάδοχος του Μακαριστού με τις ίδιες εθνικές ευαισθησίες θα τους δημιουργούσε προβλήματα σε διάφορα ζητήματα όπως το Κυπριακό, οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το μοίρασμα του Αιγαίου ή μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων με σοβαρές παραχωρήσεις εκ μέρους της Ελλάδας (κάτι που τελικά συνέβη με την πρόσφατη Συμφωνία των Πρεσπών). Επίσης το Wikileaks διέρρευσε πέρυσι και ένα εμπιστευτικό έγγραφο της πρώην πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια, της Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2008, προς το αμερικανικό ΥΠΕΞ και την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σχετικό με τις επιδιώξεις της τότε σκοπιανής κυβέρνησης του Νίκολα Γκρουέφσκι για το ονοματολογικό ζήτημα και την εμπιστευτική πρόταση του για μετονομασία της χώρας του σε «Βόρεια Μακεδονία».
Όπως καταλαβαίνετε ο Ασσάντζ και η ομάδα του με τη δημοσιοποίηση μυστικών εγγράφων δημιούργησε προβλήματα στις διάφορες υπερεθνικές εταιρίες και κυβερνήσεις και κυρίως αυτές των ΗΠΑ. Οι ενέργειες του όμως αποτελεί δημοσιογραφικός άθλος και λειτούργημα αφού εξέθεσε την μυστική διπλωματία και τα σχέδια των κυβερνήσεων-μαριονέτων που δρουν εν αγνοία των πολιτών. Ουσιαστικά εξέθεσε την ίδια την «Νέα Τάξη» που ως ξενιστής και βλαβερό παράσιτο δρα από το παρασκήνιο ως μια αυτόκλητη και μυστική κυβέρνηση εις βάρος της βούλησης, της ειρήνης και της ευημερίας των λαών. Κατά την γνώμη μας η σύλληψη του αποτελεί την αρχή πολλών επερχόμενων διώξεων εις βάρος δημοσιογράφων, blogers και χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που γράφουν άρθρα, δημιουργούν βίντεο ή εκφράζουν γνώμες κατά της παγκόσμιας χούντας.
Ο Τζούλιαν Ασσάντζ αν και ο ίδιος προσωπικά μπορεί να υιοθετεί μια άλλη πολιτική ιδεολογία – η οποία δεν μας είναι απολύτως σαφής προς το παρόν – ωστόσο αναγνωρίζουμε ότι συνέβαλλε καθοριστικά στην κατανόηση εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας και της παγκόσμιας κοινωνίας των πολιτών ότι σε καμία χώρα της Δύσης δεν υφίσταται η πραγματική Δημοκρατία, αλλά αντιθέτως μια ολιγαρχία πλουτοκρατών παρανομεί και αποφασίζει για τις τύχες των λαών και των εθνών.
Εμείς ως κίνημα «Α Δ» μένοντας πιστοί στις αρχές μας για την διεκδίκηση μιας πραγματικής Δημοκρατίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συντασσόμαστε με την παγκόσμια κοινότητα που προασπίζεται την ελευθερία του λόγου – κάτι που αποτελεί μια από τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας – και με όλους τους πολίτες που αντιτάσσονται στην ολιγαρχία της Παγκοσμιοποίησης, γνωστής και ως «Νέα Τάξη» ή Καπιταλισμός.
Καταδικάζουμε την δίωξη και σύλληψη του Τζούλιαν Ασσάντζ και διαφωνούμε κάθετα με την παράδοση του στις ΗΠΑ όπου κινδυνεύει άμεσα από κακοδικία αλλά ίσως και από πιθανή εκτέλεση από το βαθύ κράτος…
… καλούμε την διεθνή κοινότητα σε ένα κοινό αγώνα για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασσάντζ.
Η σύλληψη του Τζούλιαν Ασσάντζ και των συνεργατών του ας είναι το έναυσμα που θα ξεσηκώσει παγκοσμίως όλες τις ανθρωπιστικές και δημοκρατικές δυνάμεις και που θα συσπειρώσει τους «Πολίτες της Δημοκρατίας», σε έναν ανένδοτο και διαρκή αγώνα ενάντια στην σκοταδιστική Νέα Τάξη και στις φασιστικές, ολιγαρχικές και ψευτοδημοκρατικές κυβερνήσεις-μαριονέτες της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.