Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Μετατροπή της «Αγιά Σοφιάς» σε τζαμί: «Ένα τουρκικό χαστούκι στον Ελληνισμό αλλά και στον δυτικό χριστιανικό πολιτισμό»…







Αθήνα, 15/7/2020
Η πρόσφατη απόφαση του τουρκικού κράτους για μετατροπή του ελληνορθόδοξου ναού της «Αγίας Θεού Σοφίας» σε μουσουλμανικό τέμενος – ενός μακραίωνου και επιβλητικού αρχιτεκτονικού κοσμήματος με έντονη συναισθηματική, θρησκευτική και ιστορική αξία για τον ελληνισμό – αποτελεί παράλληλα ένα ράπισμα και προς όλους τους Ορθόδοξους χριστιανούς αλλά και ευρύτερα μια προσβολή προς τον χριστιανισμό και τον παγκόσμιο πολιτισμό.
Αυτή δεν είναι μια τυχαία κίνηση αλλά μια προμελετημένη δράση του τουρκικού εξουσιαστικού κατεστημένου που εμπεριέχει ιδιαίτερο συμβολισμό και μεταδίδει προς πάσα κατεύθυνση ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το ακραίο Ισλάμ επιστρέφουν…».
Παραλήπτες του μηνύματος είναι η τουρκική εσωτερική αντιπολιτευτική πολιτική σκηνή καθώς και η τουρκική κοινωνία, επίσης αποδέκτες του μηνύματος είναι όλος ο «Μουσουλμανικός Κόσμος» (αναφερόμαστε στα κράτη και τις περιοχές όπου η μουσουλμανική θρησκεία είναι κυρίαρχη, όπως στην Βόρεια Αφρική, στην Μέση Ανατολή, τμήμα της Ινδοκίνας κ.α.), αλλά και οι απανταχού μουσουλμάνοι. Βεβαίως αυτό το τουρκικό ισλαμιστικό μήνυμα απευθύνεται και προς όλον τον Χριστιανικό κόσμο και ευρύτερα την Δύση, όμως με βασικούς παραλήπτες λόγω της γεωγραφικής θέσης και της εγγύτητας τον Ευρωπαϊκό νότο, τα Βαλκάνια και πρωτίστως την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • «Την Ελλάδα και τον ελληνισμό προσβάλλει πρωτίστως και άμεσα η Τουρκία με την βεβήλωση της «Αγίας Σοφίας», Έλληνες πρωταγωνιστούσαν κοινωνικοπολιτικά και θρησκευτικά στην «Ρωμανία» (Αν. Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) και Έλληνες έχτισαν, έστεφαν τους Αυτοκράτορες τους και λάτρευαν τον Τριαδικό Θεό στον περίτεχνο και λαμπρότατο ναό…»

Όπως καταλαβαίνουμε, όταν εκπέμπεται ένα τέτοιο σημαντικό μήνυμα με πολλές πτυχές και προεκτάσεις τότε αυτό για ορισμένες δυνάμεις (κρατικές, κοινωνικοπολιτικές, θρησκευτικές, παραστρατιωτικές, παραθρησκευτικές, τρομοκρατικές κ.α.), είναι χαρμόσυνο και λαμβάνεται ως ένα προσκλητήριο βίαιων αλλαγών με εθνικιστικό εξτρεμισμό και θρησκευτικό Τζιχάντ (Ιερός Πόλεμος), ενώ αντιθέτως για άλλες δυνάμεις το μήνυμα που εκπέμπεται λειτουργεί ως συναγερμός και προάγγελος κακών εξελίξεων. Υπάρχουν ασφαλώς και αυτές οι δυνάμεις που προς ώρας αδιαφορούν για τις νέο-οθωμανικές πολεμικές ιαχές είτε γιατί δεν απειλούνται άμεσα, είτε γιατί τους εξυπηρετεί η δυναμική εξέλιξη που προωθείται από την απειλητική Τουρκία και τους συμμάχους της (Αζερμπαϊτζάν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Τουρκμενιστάν, Κατάρ, Μαλαισία, Σουδάν, Σομαλία κ.α.).
  • «Η Τουρκία και η πανισλαμική τζιχάντ είναι μια παγκόσμια απειλή αφού στο στόχαστρο τους είναι η Κεντρική Ασία, η Ινδία, η Ινδοκίνα, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Ευρώπη»

Ειδικότερα για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ελληνικό Έθνος ευρύτερα, η κίνηση αυτή της Τουρκίας έρχεται ως εξέλιξη και συνέχεια της πολύχρονης και σταθερής επιθετικότητας της με απώτερο στόχο την αρπαγή των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας μας. Παράλληλα όμως αποτελεί και την «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον απανταχού πατριωτικό Ελληνισμό, ο οποίος παρά την θλίψη του για την επικείμενη βεβήλωση του εμβληματικού ναού της Αγίας Σοφίας είναι τώρα περισσότερο πεισμωμένος και αποφασισμένος να αμυνθεί με κάθε τρόπο, ακόμα και δια των όπλων, «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».
Είναι απαραίτητη όμως μια άμεση, συντονισμένη και πολυεπίπεδη κρατική και κοινωνικοπολιτική ελληνική αντίδραση απέναντι στην εντεινόμενη τουρκική και πανισλαμιστική επιθετικότητα, ειδάλλως η χώρα μας θα αλωθεί και θα μετατραπεί σε χαλιφάτο με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που έπονται μιας τέτοιας αλλαγής και που τις γνωρίζουμε ιστορικά από την σκοτεινή και δυσβάσταχτη εποχή της Τουρκοκρατίας.
Εμείς, οι «Έλληνες Πολίτες» ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας και φορείς της γνήσιας Δημοκρατίας προετοιμάζουμε σχέδιο και προτάσεις άμεσης δράσης κατά της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας και προς υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, το οποίο θα δημοσιεύσουμε λίαν συντόμως, θέτοντας τους πάντες και πρωτίστως τους κρατικούς αξιωματούχους προ των ευθυνών τους.

Οι βάρβαροι Τούρκοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος, τα έβαλαν με τους πασίγνωστους "τρελούς" της ιστορίας αλλά και με τον Θεό τους, τώρα ας αναμένουν «κακά ξεμπερδέματα» οι λήσταρχοι και άρπαγες Μουσταφάδες, Γιουσούφηδες και Μεχμέτηδες…







Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!


-----------------------------------------------------------------------
[ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επαναφορά της Δημοκρατίας.

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό <Α Δ> θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, οπαδός, υπάλληλος, "ελεύθερος"-πολιορκημένος επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το <Α Δ> ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Για επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να γράψετε σχόλιο στα άρθρα μας ή να στείλετε μήνυμα στο email: greek.citizens@yahoo.com ή στον λογαριασμό True Democracy στο Twitter.

Ευχαριστούμε θερμά την σελίδα United Greek Nation στο Facebookτην ιστοσελίδα United Greek Nation στο Google (www.ugn-media.blogspot.gr) και το κανάλι <UGN Media> στο Youtube για την προώθηση άρθρων και μηνυμάτων του κινήματος μας. Επίσης ευχαριστούμε τις ομάδες του Facebook που επιτρέπουν την προώθηση των ιδεών μας καθώς και τους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που κοινοποιούν τα άρθρα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.