Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Pray for Australia - Προσευχηθείτε για την Αυστραλία






* Our political message is written in English and Greek language – Το πολιτικό 
μήνυμα μας είναι γραμμένο στην Αγγλική και στην Ελληνική γλώσσα.



Athens, 10/1/2020

Shocking images are being recorded daily in Australia as in addition to the reckless disasters caused by uncontrolled wildfires in the fauna and flora of the country at the same time they have lost their lives since September when wildfires killed as many as twenty-eight people and more than 2.000 houses and about 100,000 square kilometers of forests and arable land.
 
Millions are still dead, despite efforts by animal organizations and residents to 
rescue them. According to the French News Agency (AFP), it is estimated that 
more than 800 million animals have been killed by fires.
 
"A large number of animals die after the fire because there is a shortage of food 
and because they no longer have a shelter," said May Croweter of the University 
of Sydney.
 
"What is happening in Australia right now is probably the first stage of what 
climate change will look like elsewhere in the world," according to Sydney 
University professor Chris Dickman.
 
Some areas of the burned forest may take decades to become green again, and 
experts say they need major investment to restore the environment and give the 
rescued animals a chance to survive.

But what should be of particular concern to Australians as well as the international environmental community are the reasons that caused so many fires and in so many different places that it could have been the weather (heavy winds, droughts) that helped spread them but the basic cause seems to have been from the human factor, after at least 200 arsonists have been arrested by Australian police so far, who usually say they have psychological problems or perhaps even suffer from the passion of pyromania.
Very convenient excuse but we are not convinced. It seems as if the arsonists around the world have come to terms with the same thing, as the arrested arsonists of the recent fires in the Amazon, Spain, France, Greece and more.

We will dare to say that the majority of the arsonists who burned all the lengths 
and widths of our planet last year were in regular service and were paid for their 
action. But who paid them and gave them the orders?

The answer to this question can be given if we understand who would benefit from 
their firewall and in our opinion there are none other than those who control the 
global 'Renewable Energy' industry which they are trying to establish, despite their 
high cost and their dubious efficiency in the face of the imposition of new "Green 
Taxes" which further pressures the economically vulnerable classes and aggravates 
the financial inequalities. 


All of these elites who make huge profits by investing in the "climate change" 
trolling 
are the ones financing and causing the fires as the decline in vegetation will bring 
about 
an artificial rise in temperature locally as well as globally. 
It would be incomplete to say that only George Soros is to blame for this, since he is 
only 
one of the 'elite' members of the well-known 'Khazar Mafia', also known as the 'New 
World Order'.
The full answer to the above question is that the gang of satanic Globalization, in 
collaboration with politicians, governments, and arsonists, is behind the big fires all 
over 
the planet and because it aims at high profits and because they create a scene of hell….



We pray for Australia to be saved, and we pray for humanity to wake up and recognize its real enemy that dominates and attacks them over time and systematically.



True Democracy

Greek Citizens Movement



===============


Αθήνα, 10/1/2020
Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται καθημερινά στην Αυστραλία καθώς πέρα από τις ανυπολόγιστες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην πανίδα και την χλωρίδα της χώρας παράλληλα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Σεπτέμβριο που ξέσπασαν οι φωτιές είκοσι οκτώ άνθρωποι ενώ περισσότερα από 2.000 σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς όπως και περίπου 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα δασών και καλλιεργήσιμης γης.
Εκατομμύρια είναι και τα νεκρά ζώα, παρά τις προσπάθειες φιλοζωικών οργανώσεων και κατοίκων για τη διάσωσή τους. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) υπολογίζεται ότι περισσότερα από 800 εκατομμύρια ζώα θανατώθηκαν εξαιτίας των πυρκαγιών.
 «Μεγάλος αριθμός ζώων πεθαίνουν μετά το πέρασμα της πυρκαγιάς, επειδή υπάρχει έλλειψη τροφής και επειδή δεν έχουν πλέον καταφύγιο», δήλωσε ο Μάιου Κρόουθερ του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ.
 «Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αυστραλία δεν αποτελεί μάλλον παρά τα πρώτα στάδια αυτού στο οποίο θα μοιάζει η κλιματική αλλαγή και σε άλλες περιοχές του κόσμου», σύμφωνα με τον καθηγητή πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Κρις Ντίκμαν.
Κάποιες περιοχές του δάσους που έχει καεί ίσως χρειαστούν δεκαετίες για να γίνουν και πάλι πράσινες και οι ειδικοί τονίζουν ότι χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις για να αποκατασταθεί το περιβάλλον και να δοθεί ευκαιρία στα ζώα που διασώθηκαν να επιβιώσουν.

Αυτό όμως που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαιτέρως τους Αυστραλούς κατοίκους όπως και την διεθνή περιβαλλοντολογική κοινότητα είναι οι λόγοι που προκλήθηκαν τόσες πολλές πυρκαγιές και σε τόσα διαφορετικά σημεία καθώς μπορεί τα καιρικά φαινόμενα (δυνατοί άνεμοι, ξηρασία), να βοήθησαν στην εξάπλωση τους αλλά η βασική αιτία όπως φαίνεται ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας αφού μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί από την Αυστραλιανή αστυνομία τουλάχιστον 200 εμπρηστές, οι οποίοι συνήθως δηλώνουν ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή ίσως και ότι πάσχουν από το πάθος της πυρομανίας. Πολύ βολική δικαιολογία αλλά δεν μας πείθουν. Μοιάζει σαν να είναι συνεννοημένοι οι εμπρηστές σε όλον τον κόσμο αφού τα ίδια δήλωναν και οι συλληφθέντες εμπρηστές των πρόσφατων πυρκαγιών στον Αμαζόνιο, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Ελλάδα κ.α.

Εμείς θα τολμήσουμε να πούμε ότι η πλειονότητα των εμπρηστών που πυρπόλησαν όλα τα μήκη και τα πλάτη τον πλανήτη μας το προηγούμενο έτος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και πληρώθηκαν για την δράση τους.
Ποιοι όμως τους πλήρωσαν και τους έδωσαν τις εντολές; 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί αν αντιληφθούμε ποιοι θα είχαν όφελος από το παρανάλωμα τους πυρός και κατά την γνώμη μας δεν είναι άλλοι από αυτούς που ελέγχουν την παγκόσμια βιομηχανία των «Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας», την οποία προσπαθούν να καθιερώσουν, παρά το μεγάλο κόστος και την αμφίβολη αποδοτικότητά τους, σε συνάρτηση με την επιβολή νέων «Πράσινων Φόρων» που πιέζουν περεταίρω τις οικονομικά ευάλωτες τάξεις και οξύνουν τις οικονομικές ανισότητες. Αυτές οι ελίτ που κερδίζουν τεράστια ποσά επενδύοντας στην τρομολαγνεία της «κλιματικής αλλαγής» είναι αυτοί που χρηματοδοτούν και προκαλούν τις πυρκαγιές αφού η μείωση της βλάστησης θα επιφέρει μια τεχνητή άνοδο της θερμοκρασίας σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα ήταν ελλιπές αν θα λέγαμε ότι για όλα αυτά φταίει μόνον ο George Soros αφού αυτός αποτελεί ένα μόνο από τα "εκλεκτά" μέλη της «Χαζαρικής Μαφίας», γνωστής και ως «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Η πλήρης απάντηση λοιπόν είναι ότι η συμμορία της σατανιστικής Παγκοσμιοποίησης, σε συνεργασία με πολιτικούς, κυβερνήσεις και εμπρηστές, βρίσκεται πίσω από τους μεγάλες πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη και επειδή στοχεύει σε μεγάλα κέρδη και επειδή αρέσκεται σε συνθήκες της κολάσεως….

Προσευχόμαστε να σωθεί η Αυστραλία και προσευχόμαστε να ξυπνήσει η ανθρωπότητα και να αναγνωρίσει τον πραγματικό εχθρό της που την εξουσιάζει και τις επιτίθεται διαχρονικά και συστηματικά.






1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΕΠΑΦΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.