Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ιδρυτική Διακήρυξη





Καλάβρυτα 25/3/2016

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου συγκροτήσαμε το πατριωτικό απελευθερωτικό και ανθρωπιστικό κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας!

Η ομάδα μας που αποτελείται από πολλούς Έλληνες κατοίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού - άλλους με εξειδίκευση και πτυχία, άλλους με επαγγελματική εμπειρία και εκπληρωμένη την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή άλλους που δαμάζουν την φύση ως γεωργοί, κτηνοτρόφοι ή αλιείς - έχει έναν κοινό παρανομαστή. Όλοι είναι συνειδητοποιημένοι Πολίτες. Όλοι υπερασπίζονται την πατρίδα και τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος. Όλοι γνωρίζουν τις αρχές της Δημοκρατίας και διεκδικούν την επανάκτηση της. Όλοι είναι Ίσοι μεταξύ Ίσων!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα επαφών και συνεργασιών δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο δημοκρατικό πλαίσιο για το κίνημα μας - βασισμένο στα πρότυπα της αρχαίας Αθήνας, με έμφαση στις μεταρρυθμίσεις του Σόλωνα, του Κλεισθένη, αλλά κυρίως του Εφιάλτη Σοφωνίδου, του Αρχέστρατου και του Περικλή - με την Βασική Θεώρηση, τις Αρχές, τους Στόχους, τις Δράσεις, την Δομή, επίσης συγγράψαμε ένα νέο Σύνταγμα που αποτελεί εξέλιξη του τρέχοντος, έχοντας όμως αφαιρέσει όλα εκείνα τα άρθρα και τις παραγράφους που αποτελούν κίνδυνο για την πατρίδα μας και την δημοκρατία και έχοντας εισάγει τα απαραίτητα πλαίσια μέσα στα οποία θα πρέπει να κινούνται οι μελλοντικές πραγματικά δημοκρατικές κυβερνήσεις. 

Βέβαια οι προτάσεις μας ίσως επιδέχονται επιμέρους επεξεργασία, αλλά πάντως αποτελούν ισχυρό και λειτουργικό θεμέλιο μιας νέας καλύτερης και δικαιότερης Πολιτείας. Πλέον, ως πολίτες νιώθουμε χαρούμενοι - έστω και παροδικά - καθώς πράξαμε κατά συνείδηση και με ανιδιοτέλεια και αποδώσαμε ένα πολύ μικρό μέρος του χρέους μας προς την πατρίδα. Ασφαλώς ο αγώνας για την ελευθερία της πατρίδας είναι διαχρονικός και δεν σταματά, η προσπάθεια μας είναι ένας μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας, όμως το τελικό αποτέλεσμα και ο ανώτερος σκοπός δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από ένα σημαντικό μέρος του αφυπνισμένου ελληνικού λαού που οφείλει είτε να μεταλαμπαδεύσει τις ιδέες και τις προτάσεις μας, είτε να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο.

Ο ελληνικός λαός θα δεχτεί θετικά την προσφορά που του κάνουμε; Μιλάμε για μια ολοκληρωμένη κοινωνικοπολιτική και οικονομική πρόταση που αποτελεί εγγυημένη λύση στα διαχρονικά προβλήματα του, μιλάμε για την ελευθερία, την ευημερία, την υγεία, την παιδεία και την εθνική ανεξαρτησία...! Μιλάμε για την Αληθινή Δημοκρατία!


Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί στο μέλλον. Γνωρίζουμε πάντως ότι οι προτάσεις που δεν είναι "πιστοποιημένες" από τα γνωστά προδοτικά πολιτικό-οικονομικά τζάκια και τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν γίνονται αποδεκτές από μια πλειονότητα του λαού. Συνήθως οι ιδιώτες και οι κομματικοί δούλοι του συστήματος αποδέχονται προτάσεις μόνο από τους αγάδες τους, τους δυνάστες τους, τους κομματάρχες τους και από διάφορους άλλους συστημικούς που εμφανίζονται κατά καιρούς ως δήθεν επίγειοι "σωτήρες" ...

Ας είναι... εμείς δηλώνουμε ότι δεν είμαστε "σωτήρες", αλλά απλοί (και ασήμαντοι ή σημαντικοί), Πολίτες που θα συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας κόντρα στις προβλέψεις και στην κοινή λογική.

Άλλωστε για εμάς ένας είναι ο αληθινός Σωτήρας και αυτός είναι ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.