Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Διαδηλώνουμε – «Η Ελλάδα δεν Αιχμαλωτίζεται»







Αθήνα, 10/5/2018

Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους μας ότι προσυπογράφουμε την διαδήλωση που διοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών «Διέξοδος» και υποστηρίζεται από την «Ασπίδα Μακεδονίας - Μακεδονομάχοι», την «Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ», την «ΚΨΜ Βετεράνων Στρατιωτικών» από την «Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδας και Αυστραλίας», την «Μακεδονική Ένωση Κύπρου», «Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών», την «Κίνηση Πολιτών εναντίον του εποικισμού της Κύπρου», το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας «ΕΛΚΙΣ», τους «Πολίτες Δημοκρατίας» κ.α.

Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους μας ότι θα παραστούμε στο συλλαλητήριο την 13/5/18 στην Αθήνα χωρίς κάποια διακριτικά και κινηματικά συνθήματα, αλλά κρατώντας ελληνικές σημαίες και πλακάτ υπέρ της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων «Οπλιτών - Πολιτών», της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της νέας βιομετρικής ταυτότητας.
- Αναλυτικότερη ενημέρωση για το σημείο και την ώρα συνάντησης των μελών και φίλων μας θα δοθεί από τις συντονιστικές επιτροπές των κατά τόπων κοινοτήτων (πυρήνων) μας.



Παράλληλα μέλη και φίλοι μας θα κοινοποιούν την συγκεκριμένη δράση στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, το Google, το Facebook – πρωταρχικά μέσω της σελίδας στο FB «United Greek Nation» και της ομάδας «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ» – αλλά και μέσω πολλών άλλων συνεργαζόμενων ομάδων.

Για τις προαναφερόμενες δράσεις, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές και στους φορείς που ανέλαβαν όλες αυτές τις σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως και όλους τους «Πολίτες» που θα συμμετάσχουν ενεργά με την απαίτηση απελευθέρωσης των δύο ομήρων οπλιτών μας, της μη παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, της ακύρωσης της νέας βιομετρικής ταυτότητας με την ευχή να εισακουστούν οι παλλαϊκές απαιτήσεις μας από την άρχουσα πολιτική τάξη προς αποφυγή μιας μελλοντικής ευρείας και αναπόφευκτης πολιτικοκοινωνικής σύγκρουσης.





============================================

[Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ στο Facebook και στο Google.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.