Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Achtung, Achtung! Προσοχή, Προσοχή! – Η Φύρερ του 4ου Ράιχ έρχεται στην Αθήνα…



Η τέως πράκτορας της «ΣΤΑΖΙ» και συνεργάτης της Γερμανικής Ναζιστικής ελίτ έρχεται για να δώσει εντολές στους ντόπιους δοσίλογους της Κομματοκρατίας…

Η Μέρκελ αποφασίζει και διατάζει: «Η Μακεδονία είναι "γερμανική"…»



Ελληνίδες, Έλληνες, η χώρα μας είναι υπό κατοχή, ασφαλίστε τις πόρτες σας, κλείστε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα σας, ότι και αν σας πουν μην τους πιστεύετε...

… εδώ η «Ελεύθερη Φωνή» των Ελλήνων Πολιτών, ο αγώνας για την ελευθερία συνεχίζετε μέχρι η πατρίδα μας να αποτινάξει τον ζυγό των κατακτητών: Ζήτω η Δημοκρατία, Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος!




Αθήνα, 9/1/2019

Γράφει ο «Κανένας»

Έκτακτη και επιβεβλημένη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει σε λίγες ώρες η Φύρερ του νεοναζιστικού γερμανικού κράτους προκειμένου να εποπτεύσει όλων των παρασκηνιακών ενεργειών για να προωθηθούν τα σχέδια του 4ου Ράιχ και κυρίως η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. 
Άλλωστε αυτό το επιβεβαιώνει και το γνωστό γερμανικό μέσο ενημέρωσης Handelsblatt: «…η καγκελάριος δεν βλέπει πια τον πρωθυπουργό ως πολιτικό παρία αλλά ως ρεαλιστή, λόγω και του συμβιβασμού που δρομολόγησε στο πλαίσιο της διαμάχης για το ονοματολογικό με τη γειτονική ΠΓΔΜ»


Να υπενθυμίσουμε όμως ότι αντίστοιχα ως "ρεαλιστές" αντιμετώπιζαν οι Ναζί στην κατοχή του ‘41-‘44 και τον Τσολάκογλου, τον Λογοθετόπουλο, τον Ράλλη, τον Μερκούρη, τον Πικραμένο, τον Λαμπράκη και τους υπόλοιπους δοσίλογους που πρόδιδαν τον ελληνικό λαό.

  • Ως "ρεαλιστή" βαφτίζουν οι Ναζί του Βερολίνου την σύγχρονη εκδοχή του Ράλλη, τον προδότη Τσίπρα ή ΤσιπΡάλλη (το πολιτικό παρτάλι...)…



Είμαστε βέβαιοι ότι ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό της Ελλάδας θα παραδώσει στην Χαζαρογερμανίδα ομόσταβλη του (η Μέρκελ είναι πρώην στέλεχος του ΚΚ Αν. Γερμανίας και της ΣΤΑΖΙ, κλασική χαφιεδοκομμουνίστρια δηλαδή), την λίστα με τους 152 πρόθυμους δοσίλογους ανθέλληνες βουλευτές, που θα επικυρώσουν την προδοτική συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στους βαρβάρους.




Όπως είμαστε βέβαιοι για τις επιταγές της Γερμανοχαζάρας προς τους υποτακτικούς της που απαρτίζουν το σύνολο της ντόπιας μολυσματικής Κομματοκρατίας

«Σας συγχαίρω που ανά κεφαλαιοποιήσατε τις ελλειμματικές τράπεζες στην Ελλάδα με δημόσιο χρήμα φορτώνοντας τα κόστη στον ελληνικό λαό - αν και αυτό ήταν υποχρέωση της Ε.Κ.Τ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) - σώζοντας παράλληλα τις υπόλοιπες προβληματικές τράπεζες της Ε.Ε. καθώς επίσης που πληρώσατε τα ασφάλιστρα κινδύνου και τους διεθνείς κατόχους (γύπες των αγορών) των κρατικών ομολόγων σας στην προσδοκώμενη και όχι στην πραγματική αξία τους, χρεώνοντας έτσι το προτεκτοράτο για τουλάχιστον έναν αιώνα.

Όμως απαιτώ από εσάς να συνεχίσετε με σθένος την οικονομική αφαίμαξη των ιθαγενών, την καταγραφή και συκοφάντηση των ενοχλητικών αντιστασιακών πατριωτών, την απρόσκοπτη ροή των ισλαμιστών εποίκων που καταρχήν θα μειώσει την εκλογική δύναμη των ιθαγενών και κατ’ επέκταση την μοναδική ουσιαστικά παρεχόμενη δημοκρατική διαδικασία για να εκφράζουν μερικώς την βούληση τους. Βεβαίως η δημογραφική αλλοίωση θα συμβάλλει και στην γενικότερη συρρίκνωση των μισητών ιθαγενών.

Επίσης να είστε έτοιμοι για να συμβιβαστείτε υποκριτικά και με πειστικότητα σε πλήθος θεμάτων που αφορούν την επικράτεια του προτεκτοράτου όπως το μοίρασμα του Αιγαίου με την Τουρκία, την αυτονόμηση της Δ. Θράκης και βεβαίως την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τέλος θα πρέπει να φαίνεστε απογοητευμένοι που θα απορρίψω κάθε αίτημα για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Έχω εμπιστοσύνη σε εσάς, Ζήτω το 4ο Ράιχ, Χαιλ Μερκελ!»







Δυστυχώς εβδομήντα τέσσερα χρόνια μετά την ναζιστική θηριωδία και σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε…


[Η τελευταία ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών την 27 Απριλίου του 1941]






Ποιοι όμως είναι αυτοί που πραγματικά επιδιώκουν την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας;

Η Μέρκελ ασφαλώς είναι μια ακόμα μαριονέτα της Νέας Τάξης και ως εκ τούτου έρχεται στην Ελλάδα κατ’ εντολή των Χαζαρικών "Αγορών" προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η κατοχική «Βουλή των Μη Ελλήνων» θα υπερψηφίσει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών όπου η Μακεδονία θα γίνει "Σκοπιανή", δηλαδή "Γερμανική", άρα Χαζαρική…

Η παραπάνω εξίσωση ίσως μπερδεύει ορισμένους αναγνώστες μας αλλά είναι απολύτως αντικειμενική και εξηγούμε εν συντομία:

Α) Τα Σκόπια είναι ένα μικρό και πολυφυλετικό κράτος που δημιουργήθηκε τεχνητά μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Λέμε τεχνητά γιατί το φυσιολογικό θα ήταν ένα τμήμα να το αποσπούσε η Σερβία (το βορειοδυτικό και κεντρικό τμήμα που έχει σλαβόφωνους και Σέρβους κατοίκους), ένα άλλο τμήμα η Βουλγαρία (το βορειοανατολικό μέρος που έχει πολλούς Βούλγαρους και βουλγαρόφωνους) και το νότιο τμήμα – στο οποίο μάλιστα κατοικούν πολλοί ελληνογενείς Βλάχοι – η Ελλάδα ως μέλος της διεθνούς Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913. 

Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη όλων των νόμιμα εμπλεκόμενων χωρών που έχουν συνυπογράψει την  άνωθεν διεθνή Συνθήκη (άμεσα από την Σερβία, την Βουλγαρία, την Ελλάδα και έμμεσα από το Μαυροβούνιο και την Ρουμανία που δεν γειτνιάζουν με την ΠΓΔΜ), ο μεγάλος αριθμός των αλβανών κατοίκων του κρατιδίου που ζουν κυρίως στο δυτικό τμήμα του και η εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους με βάση τις Διεθνείς συνθήκες Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι ρυθμίσεις για τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ θα μπορούσαν επιμέρους να γίνουν και σε διακρατικό επίπεδο με την Αλβανία, η οποία πάντως ως κράτος δεν έχει νομικά δικαιώματα εμπλοκής στην ΠΓΔΜ.                             

Συνοψίζοντας θα πούμε ότι τα Σκόπια ως μικρό, εύθραυστο, πολυφυλετικό αλλά και παράτυπο (έως και παράνομο) κράτος δεν έχει την πραγματική ισχύ να αμφισβητεί την ιστορία, την γλώσσα και το όνομα της Μακεδονίας που ανήκουν αποκλειστικά στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό. Άρα κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν τις μαριονέτες των αξιωματούχων των Σκοπίων για να αξιώνουν τέτοιες παράλογες απαιτήσεις. Ποιοι είναι αυτοί όμως;

Β) Η Γερμανία είναι ο συνήθης ύποπτος αφού τους τελευταίους σχεδόν δύο αιώνες προσπαθεί να ελέγξει τα Βαλκάνια και να βρει πρόσβαση προς το Αιγαίο. Αυτή η στρατηγική επιδίωξη ξεκίνησε δειλά από την περίοδο της Βαυαροκρατίας αλλά πιο έντονα με την όμορη και ομοεθνή Αυστροουγγρική αυτοκρατορία και βέβαια συνεχίστηκε με την ενοποιημένη Γερμανία κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα και μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα. Δεν έπαψε ασφαλώς ούτε στις μέρες μας να αποτελεί βασική επιδίωξη των Γερμανοαυστριακών εξουσιαστικών ελίτ αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δύο πολύ σημαντικά ιστορικά γεγονότα που διαφοροποιούν τα δεδομένα και εννοούμε την διάλυση της Αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο που αποδυνάμωσε την Αυστρία και τις όποιες φιλοδοξίες της για έλεγχο των Βαλκανίων και της Βόρειας Ελλάδας και την ήττα της Γερμανίας του Χίτλερ το 1945 με την σχεδόν ταυτόχρονη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου που κατέστησε πλέον αυτήν την χώρα ένα προτεκτοράτο της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ.

Η Γερμανία έκτοτε ουσιαστικά δεν έχει Σύνταγμα αλλά ένα ιδιότυπο συμφωνητικό με την εγγύηση των νικητών του πολέμου. Πάνω από τον εκάστοτε Καγκελάριο και γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται η "μυστική" «Εταιρία», δηλαδή οι τοποτηρητές των επικυρίαρχων, η οποία πάντως έχει πάψει προ πολλού να είναι και τόσο μυστική αφού έχουν διαρρεύσει αρκετά στοιχεία για την αξιοθρήνητη κατάσταση της κάποτε ανεξάρτητης Γερμανίας. Η περίφημη "Γερμανική" βιομηχανία δεν είναι ουσιαστικά γερμανική αφού οι βασικοί μεγαλομέτοχοι της είναι αυτοί που κέρδισαν από την καταστροφική ήττα της χώρας και που εν τέλει την κατέκτησαν, το ίδιο ισχύει φυσικά και για το περιβόητο (αλλά σαθρό), τραπεζικό της σύστημα. Ασφαλώς στο κάδρο της διαχείρισης της χώρας (σε διάφορους κρίσιμους τομείς όπως η πολιτική, οικονομία, βιομηχανία κτλ), εμφανίζονται Γερμανοί, συνήθως με βεβαρημένο παρελθόν – κατά κύριο λόγο γόνοι ναζιστών ή κομμουνιστών της Ανατολικής Γερμανίας – άρα εκβιαζόμενοι και πειθήνια όργανα για τα μεγάλα πλανητικά αφεντικά (κάτι ανάλογο βεβαίως συμβαίνει και στην Ελλάδα, με τις όποιες μικροδιαφορές).                                                               

Όλα αυτά που περιγράφουμε παραπάνω τα αγνοεί ή αδιαφορεί για αυτά η πλειονότητα των Γερμανών πολιτών αν και είναι πολύ εύκολο να βρουν την σχετική πληροφόρηση και να κάνουν και τους αντίστοιχους συσχετισμούς.

Αυτό που λέμε δηλαδή είναι ότι μπορεί η Γερμανία να εμφανίζεται σήμερα ως ένας ισχυρός και βασικός εχθρός μας – που μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε., την οποία φαινομενικά ελέγχει – μας έχει οδηγήσει στην φτωχοποίηση, έχει εξαγοράσει μεγάλο μέρος της δημόσιας περιουσίας μας και πιέζει αφόρητα για την παραχώρηση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας όμως άλλοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν αυτό το μεγάλο κράτος ως πολιορκητικό κριό εις βάρος της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών της νότιας και ανατολικής Ευρώπης. Αυτούς αναζητούμε να αποκαλύψουμε μέσα από αυτήν την σύντομη ανάλυση που κάνουμε.

Πριν πάμε όμως στον επόμενο ύποπτο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν απαλλάσσουμε την Γερμανία από τα σύγχρονα εγκλήματα της κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μπορεί μεν η αξιωματική πολιτική και επιχειρηματική ελίτ της να μην ορίζει το γενικότερο γεωπολιτικό και οικονομικοκοινωνικό «παιχνίδι του ολέθρου» αφού εκτελεί άνωθεν και έξωθεν εντολές, όμως αυτό το πράττει με μεγάλη προσήλωση έναντι βεβαίως και αδράς προμήθειας και ανταποδοτικών οφελών. 

Ούτε όμως μπορεί να απαλλαχθεί η πλειονότητα του γερμανικού λαού που στηρίζει μόνιμα και σταθερά τις πολιτικές Μέρκελ, Σόιμπλε και των λοιπών ναζιστοκομμουνιστών ηγετών τους που έχουν επιτεθεί και εξαθλιώσει τους λαούς της υπόλοιπης Ευρώπης. Για άλλη μια φορά μια σημαντική πλειονότητα των Γερμανών στέκεται με απάθεια ή ακόμα και στο πλάι του νέου Ράιχ οπότε ας λάβουν υπόψη τους όλοι αυτοί ότι αυτήν την φορά οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης πολύ πιθανά να μην τους παράσχει συγχωροχάρτι…

Εμείς ελπίζουμε πάραυτα ότι οι δημοκρατικές δυνάμεις των Γερμανών πολιτών θα αντιδράσουν με σθένος και θα σταθούν στο πλάι των υπολοίπων Ευρωπαίων πολιτών που διεκδικούν μια πραγματικά δημοκρατική Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Γ) Εδώ θα μπορούσαμε να θέσουμε ως κυρίως υπόπτους την Γαλλία και την Αγγλία που αποτελούν βασικά μέλη των «Συμμάχων» που τελικά επιβλήθηκαν της ναζιστικής Γερμανίας και γνωρίζουμε ότι συμφωνούν με την παράδοση της ιστορίας μας στην ΠΓΔΜ και ίσως προωθούν με κεκαλυμμένο τρόπο την μελλοντική απόσπαση της Μακεδονίας από τον κορμό της Ελλάδας. Επίσης οι χώρες αυτές έχουν συνδράμει καθοριστικά για την σύσταση της αυταρχικής και αντιδημοκρατικής Ε.Ε – παρότι βλέπουμε ότι η Αγγλία τώρα προσπαθεί να αποσπαστεί – όμως για λόγους συντομίας θεωρούμε ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτές αφού δεν έχουν απόλυτη οικονομική ή πολιτική κυριαρχία, αρκεί να δει κανείς σε ποιους ανήκουν οι κεντρικές τους τράπεζες και οι μεγάλες βιομηχανικές εταιρίες τους. Η αλήθεια είναι ότι η Γαλλία και η Αγγλία μοιάζουν πλέον ως θυγατρικές εταιρίες που ουσιαστικά δρουν υπό την σκιά και τις εντολές των ΗΠΑ οπότε θα ασχοληθούμε απευθείας με τον επικυρίαρχο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι ΗΠΑ λοιπόν είναι ο βασικός μας ύποπτος, αυτός που επισκιάζει τις χώρες της Δύσης, τους τέως «Συμμάχους» του ‘Β Παγκοσμίου Πολέμου και νυν "συμμάχους" στο ΝΑΤΟ. Αυτός είναι ο ύποπτος που βρίσκεται πάνω και πέρα από την ασήμαντη και αναιμική ΠΓΔΜ, την κατακτημένη και υποτακτική Γερμανία, την μετεωρίζουσα Γαλλία ή την πάλαι ποτέ ισχυρή και σήμερα ασθενική Αγγλία για να μην αναφέρουμε τις άλλες μικρότερες περιφερειακές χώρες της συμμαχίας – και όχι μόνον – που βρίσκονται στην σφαίρα επιρροής της Αμερικής.

Όντως όλοι βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ πιέζουν αφόρητα την Ελλάδα να αποδεχθεί την παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς ενώ είναι επιτηρητές των μνημονίων και της φτωχοποίησης της χώρας μέσω του ΔΝΤ. Επίσης χρησιμοποιούν ολόκληρη την χώρα μας ως στρατιωτική βάση έναντι των γεωπολιτικών επιδιώξεων τους ενώ παράλληλα θέλουν να εκμεταλλευτούν σχεδόν εξολοκλήρου και για ένα κομμάτι ψωμί τα θαλάσσια μας κοιτάσματα καυσίμων ενώ ταυτόχρονα να μας πουλούν τα δικά τους ακριβότερα καύσιμα που προέρχονται από σχιστολιθικό αέριο… ασφαλώς έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν και τον υπόλοιπο πολύτιμο ορυκτό μας πλούτο που είναι διασκορπισμένος σε όλη την ελληνική επικράτεια και κυρίως στην Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Αν έχεις τέτοιους "φίλους" τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Όμως για ποιες ΗΠΑ μιλάμε, για τις ΗΠΑ του βαθέως κράτους, δηλαδή των χρηματιστικών αγορών και των Banksters ή για τις ΗΠΑ των εθνικιστών και πατριωτών του Τράμπ;

Προς το παρόν φαίνεται ότι η εξωτερική πολιτική τους, σε σχέση τουλάχιστον με την Ελλάδα και τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν έχει αλλάξει. Τι και αν βουίζει ο τόπος ότι ο G. Soros έχει εξαγοράσει το πολιτικό σύστημα των Σκοπίων και της Ελλάδας για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, η αμερικανική κυβέρνηση του Τράμπ επιμένει απτόητη στην επίσπευση της και την επικύρωση της.

Ακόμα και ο Πρέσβης τους που ήταν άνθρωπος των Δημοκρατικών (Ομπάμα, Χίλαρυ Κλίντον) και βασικός ενορχηστρωτής του εμφυλίου της Ουκρανίας παραμένει στο νέο πόστο του στην Ελλάδα και την αλωνίζει ενεργώντας ουσιαστικά ως ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας, ενώ διαμηνύει προκλητικά προς κάθε κατεύθυνση ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προς όφελος και των δύο χωρών – παρά τις  έντονες αντιδράσεις του ελληνικού λαού – και για την "ειρήνη" στα Βαλκάνια.

Καταλάβατε τι δηλώνει ο "φίλος" μας ο Goeffrey; Θα πρέπει να ξεπουλήσουμε την Μακεδονία μας για να έχουμε ειρήνη, ειδάλλως αυτή κινδυνεύει να "διασαλευτεί"… το ίδιο όμως έλεγε κάποτε και ο Ξέρξης που ζητούσε «Γη και Ύδωρ» προς όφελος της "ειρήνης" μας…

… πιθανόν ο τότε «Μεγάλος Βασιλιάς» να "οραματιζόταν" και μια πολυφυλετική κοινωνία για την νέα κτήση του, την Ελλάδα… το ίδιο σίγουρα "οραματίζονταν" και οι Οθωμανοί Σουλτάνοι κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, το ίδιο "όραμα" έχουν και οι σημερινοί ντόπιοι και ξένοι παγκοσμιοποιητές… τελικά όλοι τους ήταν και είναι νεοφιλελεύθεροι-σοσιαλκομμουνιστές οπότε θα πρέπει κάποτε να ξαναγραφτεί η πολιτική ιστορία για να "αποκατασταθεί" η αλήθεια… ο Ξέρξης ήταν "νεοφιλελέ", ο Σουλεϊμάν ήταν γνήσιος "κομμουνιστής", ενώ ο Μουράτ ο ΄Β ήταν "προοδευτικός" αριστερός ή σοσιαλκομμουνιστής... LoL

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και έχοντας φτάσει σε αυτό το κρίσιμο σημείο χρήσιμο είναι να σταθούμε στον βασικό ύποπτο ή και τελικό υπεύθυνο που βρίσκεται πίσω από τα δεινά της χώρας μας και τον επικείμενο διαμελισμό αρχικά της Θράκης και της Μακεδονίας μας και μετέπειτα του Αιγαίου, της Κρήτης και της Ηπείρου.

Αυτός δεν είναι άλλος από τις ΗΠΑ, όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο βαθύ αμερικανικό κράτος, στην ολιγαρχία δηλαδή που ελέγχει αυτήν την πανίσχυρη και τεράστια χώρα – όπως και πολλές χώρες – και να καταδείξουμε τους ενόχους.                                          
Οι χαρακτηρισμοί που αφορούν αυτήν την διεθνή εγκληματική οργάνωση δεν είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό, όλοι έχουν ακούσει για την Νέα Τάξη ή τους Παγκοσμιοποιητές, τους Καπιταλιστές, τους Πιστωτές, τους διεθνείς Τοκογλύφους, τους Ιμπεριαλιστές, τους διεθνείς Επενδυτές, τις Αγορές, τους Ιλλουμινάτοι, τους Εωσφοριστές κτλ. Όλοι αυτοί μάλιστα θεωρούνται γενικόλογα από πολλούς ότι φυλετικά είναι Εβραίοι όμως δεν είναι μόνο εβραίοι στην καταγωγή αφού στην συμμορία της Νέας Τάξης συμμετέχουν και Σάξονες, Σκανδιναβοί, Φράγκοι, Φλαμανδοί κ.α. Όμως και θρησκευτικά δεν έχουν σχέση με την παραδοσιακή Ιουδαϊκή θρησκεία καθώς αυτοί είναι δεδηλωμένοι ή κρυφοί λάτρες του διαβόλου. Πάντως στο τέλος-τέλος της γραφής δεν έχει και πολύ σημασία – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – η φυλετική καταγωγή τους όσο η εγκληματική τους δράση. Και Έλληνες να ήταν θα τους θεωρήσουμε ως τους χειρότερους εχθρούς μας αλλά και ως υβριστές της φυλής μας.  

Ωστόσο όλοι αυτοί δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν, έχουν ονοματεπώνυμο, 
έχουν οικονομικές έδρες και εταιρίες με εμφατικά κτήρια και οι περισσότεροι
είναι κυρίως Χαζάροι. Ας θυμηθούμε μερικούς απ’ αυτούς τους σκοτεινούς οίκους: 
Στάνλευ, Ρόθτσιλντ, Σόλομονς, Ροκφέλερς, Γκόλντμαν, Λοέμπ, Μόργκαν, Λαζάρντ, 
Σάκς, Μπάουερ, Λέμαν, Σόρος, Μπάφφετ, Μούντις κ.α. Ασφαλώς κάτω 
από αυτούς η πυραμίδα πλαισιώνεται με πολλά ακόμα ερπετά που έχουν στόχο έναν νέο 
οργουελικού τύπου μεσαίωνα.


  
 
Άρα ο εχθρός δεν είναι και τόσο αόρατος όσο θα ήθελε και σε αυτόν θα πρέπει κυρίως
να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας γιατί όλοι οι άλλοι χρησιμοποιούνται για τον 
αντιπερισπασμό μας και αυτό δεν αφορά μόνο τον ελληνικό λαό αλλά και όλους τους 
λαούς που επιδιώκουν την ελευθερία τους από το σύγχρονο θηρίο.
 
Πέρα όμως από τα κράτη και τις κυβερνήσεις τους που χρησιμοποιούνται ως πιόνια
ενάντια σε έθνη και λαούς, αντιμέτωποι με τις κοινωνίες είναι και οι ταγμένες 
οργανώσεις του θηρίου όπως οι διάφορες χρηματοδοτούμενες πολιτικές
ομάδες και κόμματα (Σοσιαλδημοκράτες, Νεοφιλελεύθεροι, "προοδευτικοί" αριστεροί 
Σοσιαλκομμουνιστές, Πράσινοι-Οικολόγοι, Χριστιανοδημοκράτες, Ρεπουμπλικάνοι,
Εργατικοί κτλ ή οι μισθοδοτούμενες "συλλογικότητες" μπαχαλάκηδων
που δηλώνουν ακροαριστεροί, ΑΝΤΙΦΑ, αναρχικοί, νεοναζί κ.α. 
ή οι φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, καθώς επίσης και οι διάφορες 
παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Θεωρητικά, αφού εντοπίσαμε τον κύριο εχθρό μας θα μπορούσαμε σε αυτό το σημείο να κλείσουμε το άρθρο μας. Ναι, αλλά γιατί αφήσαμε απ’ έξω την Τουρκία και την Αλβανία του Ράμα και των τουρκαλβανών εθνικιστών που είναι δεδηλωμένοι και φανεροί εχθροί μας;                                                         

Επίσης οι φίλοι αναγνώστες μας από την ομογένεια και δη αυτοί που μένουν στις ΗΠΑ εύλογα θα αναρωτηθούν: «Μα για όλα φταίει η Αμερική;… που πάντα μας "βοηθά" με τα δολάρια της, όπως ας πούμε στην μεταπολεμική περίοδο με το περίφημο Σχέδιο Μάρσαλ… γιατί δεν αναφέρατε την "κακιά" Ρωσία που ευθύνεται για πάσαν νόσον και πάσαν "μαλακίαν" σε αυτόν τον δύσμοιρο πλανήτη;;;»

Την Τουρκία ή και την Αλβανία δεν τις αναφέραμε ακριβώς γιατί είναι γνωστοί και δεδηλωμένοι εχθροί μας. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να επαγρυπνούμε απέναντι σε αυτές τις δύο χώρες αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτές που ορίζουν τις εξελίξεις αλλά λειτουργούν κατόπιν εντολών της Νέας Τάξης.

Για την Ρωσία δεν μιλήσαμε επίσης γιατί μετά την πτώση της «Σοβιετικής Ένωσης» και τουλάχιστον μέχρι τώρα φαίνεται να αμύνεται απέναντι στην Νέα Τάξη και σίγουρα πάντως δεν ευθύνεται η Ρωσία για τα μνημόνια και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού ή για το ξεπούλημα του δημοσίου, ούτε και έχει ιδιαίτερη πρόσβαση και διείσδυση σε στρατηγικούς δημόσιους οργανισμούς της χώρας μας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ύδρευση, Λιμάνια, Αεροδρόμια κτλ) ή στους αμυντικούς εξοπλισμούς μας. Έπειτα θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί όσον αφορά την κρίση μας, η Ρωσία πρωτοστατεί στον πόλεμο ενάντια στους φονταμενταλιστές τρομοκράτες στην Συρία και στην Λιβύη, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. που τους υποθάλπουν ή τους ενισχύουν φανερά ή διακριτικά (βέβαια με τον Τράμπ στην κυβέρνηση των ΗΠΑ κάτι φαίνεται να αλλάζει).

Από την άλλη μεριά ωστόσο λαμβάνουμε υπόψη μας την σύσφιξη των Ρώσο-Τουρκικών σχέσεων και τις επακόλουθες αμυντικές συμφωνίες τους όπως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιοι ισχυροί κύκλοι κομμουνιστών εντός αυτής της τεράστιας χώρας που οραματίζονται μια νέα Σοβιετική Ένωση (με όλα τα αρνητικά παρελκόμενα που θα επέφερε παγκοσμίως μια τέτοια εξέλιξη), επίσης λαμβάνουμε υπόψη μας κάποιες διαχρονικές ακραίες εθνικιστικές τάσεις εντός μέρους της ρωσικής ελίτ για την δημιουργία άξονα Πανσλαβισμού με τα ανάλογα επεκτατικά πλάνα που σίγουρα θα επηρεάσουν και την χώρα μας, όπως γνωρίζουμε και για την προσπάθεια από μέρος του ρωσικού κλήρου για την πρωτοκαθεδρία στην Ορθοδοξία με αντίστοιχο εκτοπισμό της Ελληνορθοδοξίας από τα μακραίωνα κέντρα του ή υποβάθμιση των θεσμοθετημένων λειτουργιών τους (ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιοχές όπου εδρεύουν τα πατριαρχεία της Αντιόχειας, των Ιεροσολύμων, της Κωνσταντινουπόλεως).

Δυστυχώς και στην Ρωσία υπάρχουν κυρίαρχοι κύκλοι που ξεχνούν ποιοι τους μετέδωσαν την Ορθοδοξία και την κυριλλική γραφή φερόμενοι με αχαριστία, όπως αντίστοιχα και στην Δύση ξεχνούν ποιοι συνέβαλλαν καθοριστικά για τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό και την Αναγέννηση και τον εν γένει εκπολιτισμό της.

Εμείς θα κλείσουμε εδώ τις παραπάνω διατυπώσεις και την συλλογιστική μας με την πεποίθηση ότι η αχαριστία δεν θα μείνει ατιμώρητη. Όπως οι σατανιστές της Νέας Τάξης θα πληρώσουν πολύ σκληρά για τα διαχρονικά εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας έτσι θα τιμωρηθούν και όλοι όσοι αποδείχτηκαν αχάριστοι - και συνεχίζουν να είναι - απέναντι στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτό το λέει Άλλος του οποίου η κρίση είναι Δίκαια, αλλά σκληρή για αυτούς που θα υποστούν την τιμωρία του…

Όσοι επιτίθενται και στρέφονται κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων διαπράττουν έγκλημα που ξεπερνά τα εγκόσμια και την ανθρωπίνως νοητή διάσταση, είναι ένα έγκλημα που ανέκαθεν οριζόταν ως Ύβρις...

... και όπως όλοι γνωρίζουμε μετά την ύβρη ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!









Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

========================================

[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επανάκτηση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]


Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.