Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η Γερμανία θα πρέπει να διακόψει άμεσα τα προγράμματα της HDW (Reis U214) και VW στην Τουρκία







Η #Γερμανία πρέπει να διακόψει αμέσως τη στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία για τα υποβρύχια της #HDW τύπου #U214 και επίσης την κατασκευή νέων εργοστασίων #VW Auto Co.
Εναλλακτικά τα παραπάνω προγράμματα θα μπορούσαν να δοθούν στην #Ελλάδα που είναι σύμμαχος της Γερμανίας και μέλος στην #Ε.Ε.

Σημείωση 1: Τα χρήματα για την αγορά από την Ελλάδα των υπόλοιπων υποβρυχίων του τουρκικού προγράμματος Reis U214 θα βρεθούν από τα πλεονάσματα των κερδών που προκύπτουν από τον δανεισμό της Ελλάδας μέσω των γερμανικών τραπεζών με υπερτοκισμούς, από ένα μέρος του ανεξόφλητου κατοχικού δανείου που έλαβε η Γερμανία επί των ημερών του Χίτλερ και των Ναζί - το οποίο με βάση διάφορους οικονομικούς συντελεστές όπως τόκοι υπερημερίας, διακυμάνσεις νομισματικών ισοτιμιών, πληθωρισμοί και αγοραστική αξία ανά περιόδους κ.α. υπολογίζεται ότι ξεπερνά σήμερα τα 500 Δις Ευρώ - αλλά και από μελλοντικές συνεργασίες σε ελληνικά κοιτάσματα ορυκτών και άλλες φυσικές πηγές πλούτου.

Σημείωση 2: Τα νέα εργοστάσια της Volkswagen προτείνεται να κατασκευασθούν στις παρυφές των πόλεων Πάτρα και Βόλος λόγω της μεγάλης βιομηχανικής παράδοσής τους καθώς και τις γενικότερα ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων σε συνάρτηση με τις σπουδαίες γεωγραφικές τους θέσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.