Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Οι παραδοσιακές καρναβαλικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, το «Κοινοβουλευτικό Καρναβάλι» όμως συνεχίζει να διεξάγεται κανονικά….







Αθήνα, 28/2/2020

Η κυβέρνηση της «Νέας Πλουτοκρατίας» ματαίωσε τις υπαίθριες καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα λόγω του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 αλλά επέτρεψε τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς), τους αγώνες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ σε κλειστά γυμναστήρια ή την λειτουργία της εμπορικής αγοράς ή ακόμα και την λειτουργία των καφετεριών, μπαρ, εστιατορίων και λοιπών κέντρων ψυχαγωγίας εσωτερικών χώρων, όπου η μετάδοση ασθενειών είναι ευχερέστερη και ταχύτερη.

«Γιατί ακύρωσαν μόνο τα καρναβάλια, υποτίθεται για να περιορίσουν την μετάδοση του κορονοϊού, αλλά παράλληλα δεν απαγόρευσαν την λειτουργία των λεωφορείων, των τραπεζών, των σούπερ μάρκετ, των κομμωτηρίων και των μπουζουξίδικων; Γνώριζαν μήπως ότι έχουν να κάνουν με έναν ιό που έχει "ιδιαίτερη" προτίμηση στα καρναβάλια και τους μασκαράδες;»

Κοινώς, η κυβέρνηση των "αρίστων" καπιτα-ληστών εφάρμοσε ημίμετρα και «έκανε μια τρύπα στο νερό», κυρίως για να κρύψει την ανεπάρκεια της στην αντιμετώπιση του υγειονομικού κινδύνου, ενός κινδύνου που πολλαπλασιάζεται με τα μονίμως ανοιχτά ή διάτρητα ανατολικά σύνορα της ελληνικής επικράτειας απ’ όπου πλημμυρίζει η χώρα από εισβολείς του τρίτου κόσμου, με τον ανεπαρκή αντιμικροβιακό-αντιικό εξοπλισμό και έλεγχο στις βασικές και επίσημες πύλες εισόδου (διεθνή λιμάνια, αεροδρόμια), με την πανελλαδική έλλειψη πολλαπλών κλινών σε ειδικό αποστειρωμένο περιβάλλον προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα πιθανά μελλοντικά κρούσματα. Ένας κίνδυνος που επίσης επαυξάνεται και με την τεράστια έλλειψη που παρατηρείται αυτές τις μέρες σε ατομικές φαρμακευτικές μάσκες (είτε στα φαρμακεία, είτε και στα νοσοκομεία), όπως αντιστοίχως και με την χαμηλή διαθεσιμότητα σε απολυμαντικές-αντισηπτικές λοσιόν.





«Όλοι γνωρίζουμε πόσο υπολειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός μετά από δέκα χρόνια μνημονίων και πόσες ελλείψεις υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία....»

Αυτό που απλώς κατάφερε η ξενόδουλη κυβέρνηση ήταν να πλήξει οικονομικά τις τοπικές κοινωνίες ακυρώνοντας τα παραδοσιακά λαϊκά δρώμενα, να προσπαθήσει να τρομοκρατήσει το κοινό αλλά και να υπενθυμίσει στους Πολίτες για το πόσο μαλάκες είναι όλοι αυτοί οι δωσίλογοι που διαχρονικά κυβερνούν και εξουσιάζουν την χώρα….

«Αφού τα καρναβαλικά δρώμενα συνιστούσαν υγειονομικό κίνδυνο γιατί δεν ακυρώθηκαν και οι καθιερωμένες λαϊκές εκδηλώσεις της «Καθαρής Δευτέρας» ή εντέλει γιατί δεν ανακοινώθηκε ένας γενικός και προληπτικός περιορισμός της κυκλοφορίας (έστω υπό την μορφή κυβερνητικής σύστασης);»

-«Αυτό θα ήταν ένα ακραίο ή και χουντικό μέτρο», ίσως πουν κάποιοι, «… όσο ακραία και ανεδαφική απόφαση ήταν και η απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων», θα ανταπαντήσουμε εμείς.

Υ.Γ 1: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι ένα εορταστικό κατάλοιπο από την αρχαιότητα – μια μεγάλη «γιορτή κεφιού», όπως συνήθως αποκαλούν τις Απόκριες οι καρναβαλιστές – που σαφώς δεν έχουν την βαρύνουσα σημασία των εθνικών και θρησκευτικών εορτών, ωστόσο είναι δημοκρατικό δικαίωμα η διοργάνωση και η συμμετοχή του λαού στις παραδοσιακές εκδηλώσεις που συντελούν στην εκτόνωση του από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η ματαίωση των υπαίθριων αποκριάτικων εκδηλώσεων για υγειονομικούς λόγους αποτελεί ένα ημίμετρο και μια καταφανέστατη υποκρισία εκ μέρους της κυβέρνησης. Ο πιο επικίνδυνος ιός δεν κυοφορείται στους δρόμους αλλά στο κτήριο της αντιλαϊκής και αντιδημοκρατικής Βουλής….

Υ.Γ 2: Ίσως θα πρέπει να αναμένουμε και την ματαίωση της παρέλασης της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου γιατί όλα είναι πιθανά απ’ αυτούς τους ανεκδιήγητους ηγετίσκους του «Κοινοβουλευτικού Καρναβαλιού»….





Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!
======================

[ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επανάκτηση της Δημοκρατίας.

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό <Α Δ> θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, οπαδός, υπάλληλος, "ελεύθερος"-πολιορκημένος επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το <Α Δ> ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα βρείτε στην σελίδα στο Facebook με την ονομασία <United Greek Nation>, στην ομάδα στο Facebook με ονομασία <ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ>, στην ιστοσελίδα με ονομασία <United Greek Nation> (www.ugn-media.blogspot.gr), στον λογαριασμό <True Democracy> στο Twitter και στο κανάλι <UGN Media> στο Youtube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.