Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

«Κορωνοϊός»: Μια καλή πρόφαση για μια απροκάλυπτη Χούντα…






Πνύκα, 6 Αυγούστου 2020

Εμείς, οι «Έλληνες Πολίτες» δίνουμε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για έρευνα και ποινική αξιολόγηση των επίσημων αναφορών διαφόρων κυβερνητικών εκπροσώπων και επιστημόνων συνεργατών σχετικά με την επιδημία του κορωναϊού «CoVid-19» και τα ανυπόστατα σενάρια περί χιλιάδων πιθανολογούμενων θανάτων στην χώρα μας εξαιτίας της συγκεκριμένης επιδημικής ίωσης.

“Να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη όσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και συνεργάτες τρομοκρατούν ή αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό με «fake statistics»…”

Όλα αυτά τα σενάρια που διαδόθηκαν από ορισμένους συνομωσιολόγους κυβερνητικούς εκπροσώπους και επιστημονικούς συνεργάτες μέσω των ΜΜΕ με διάφορες ψευδοεπιστημονικές μεθόδους και προσομοιώσεις αφενός μεν αποδείχτηκαν εντελώς αναληθή, αφετέρου δε έγιναν αιτία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού με σημαντικές, παρότι απροσδιόριστες προς ώρας, υγειονομικές συνέπειες (άγχος, κατάθλιψη, κοινωνική απομόνωση, ελλιπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κτλ.), ενώ επίσης συνετέλεσαν στους ευρύτερους κυβερνητικούς στόχους για καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών και δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και εντέλει της ίδιας της δημοκρατίας.




Παράλληλα θα πρέπει να εξεταστούν και άλλες αντιφατικές δηλώσεις και αποφάσεις όπως η μη ή υποχρεωτική χρήση της μάσκας, καθώς και οι συνέπειες της πολύωρης χρήσης της για την υγεία των πολιτών, οι έμμεσες αναφορές περί μετάδοσης του κορωναϊού από την Θεία Κοινωνία, τα μέτρα αποστασιοποίησης που θα πρέπει να τηρούνται σε ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων ή ΜΜΜ (π.χ. επιτρέπονται οι διεθνείς πτήσεις με 90% πληρότητα επιβατών ενώ αντιστοίχως στα επιβατηγά πλοία που καλύπτουν το νηολόγιο εσωτερικού η επιτρεπτή πληρότητα είναι σημαντικά μικρότερη (60%-65%), ενώ παράλληλα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους επιβάτες και προσωπικό, ακόμα και στα καταστρώματα).

“Είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται για την υγεία μας όλοι αυτοί που έχουν την «Πολιτική Ευθύνη» για την κατάρρευση του ΕΣΥ (Εθνικό Σύστημα Υγείας), όπως  γενικότερα και την ευθύνη για την καταρράκωση της εγχώριας παραγωγής, του εμπορίου, της εργασίας κτλ. ;;; ”

Θα πρέπει ακόμα, μεταξύ άλλων, να εξεταστεί η νομιμότητα της επιβολής προστίμων προς τους πολίτες και επιχειρήσεις, ο οικονομικός αντίκτυπος και συνέπειες των κυβερνητικών αποφάσεων σχετικά με τον «CoVid-19», η επιλεκτική πρόσκληση και παρουσίαση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ διαφόρων ιατρών επιστημόνων που εκφέρουν γνώμες ταυτισμένες με τις κυβερνητικές θέσεις και τον αναξιόπιστο, όπως αποδείχτηκε, ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για χρηματισμό και έλεγχο του τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και οι κακόβουλες ενέργειες κατά μέσων ενημέρωσης που αντίκεινται στις κυβερνητικές και συστημικές θέσεις όπως αντιστοίχως και κατά ομάδων ή προσώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δημοκρατικές, αντικυβερνητικές ή αντισυστημικές απόψεις.

“Το καθεστωτικό πολιτικό σύστημα με πρόσχημα τον κορωναϊό επιδιώκει την κατάργηση της «ελευθερίας του τύπου» αλλά και της «ελευθερίας του διαδικτύου», στο οποίο εκφράζουν τις απόψεις τους οι πολίτες και αποτελεί ένα κατοχυρωμένο συνταγματικό τους δικαίωμα…”

Ως επίλογο θα αναφέρουμε ότι δεν επιτρέπουμε σε όλους αυτούς τους πολιτικούς αξιωματούχους και επιστημονικούς συνεργάτες της «Νέας Δικτατορίας» να επιδεικνύουν «ανεύθυνες πολιτικά συμπεριφορές» και με πρόσχημα τον κορωναϊό να καταλύσουν το τρέχων σύνταγμα και τις κατοχυρωμένες δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού.

Επισείουμε την προσοχή στους λειτουργούς της δικαιοσύνης, στα όργανα της τάξης και σε όλους τους πολιτειακούς παράγοντες και αξιωματούχους για την διασφάλιση και την διαφύλαξη των συνταγματικά κατοχυρωμένων πολιτικών και νομικών ελευθεριών των πολιτών, του κράτους δικαίου καθώς και των όρων της συμβάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η πλημμελή ή αρνητική εκπλήρωση των καθηκόντων τους θα καθιστά τους προαναφερόμενους πολιτειακούς παράγοντες και αξιωματούχους ως συνυπεύθυνους και συνεργούς της εκτελεστικής εξουσίας και των παρανομιών της.




[Σημείωση: Το μήνυμα μας – αν και προειλημμένο – έρχεται εσπευσμένα ως απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του πολίτη και στις επίσημες δηλώσεις του υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη που έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση. Δεν αφορά μόνο αναρτήσεις όπου γίνονται προτροπές σε μη εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, αλλά και αυτές που θα αναπτύσσουν διάφορα συνομωσιολογικά σενάρια (ή αυτά που η κυβέρνηση και το συστημικό καθεστώς θα αποκαλεί ως «Θεωρίες Συνομωσίας»), καθώς και ιστοσελίδες και αναρτήσεις που θα κατηγορούνται ότι παραπληροφορούν το κοινό (ασφαλώς όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η μόνη ‘έγκυρη’ ενημέρωση για το κοινό θα πρέπει να προέρχεται μόνο από το οργουελικό κυβερνητικό-συστημικό καθεστώς).
Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: «Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η πανδημία δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας. Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές»]






Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!


-----------------------------------------------------------------------
[ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επαναφορά της Δημοκρατίας.

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό <Α Δ> θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, οπαδός, υπάλληλος, "ελεύθερος"-πολιορκημένος επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το <Α Δ> ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Για επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να γράψετε σχόλιο στα άρθρα μας ή να στείλετε μήνυμα στο email: greek.citizens@yahoo.com ή στον λογαριασμό True Democracy στο Twitter.

Ευχαριστούμε θερμά την σελίδα United Greek Nation στο Facebookτην ιστοσελίδα United Greek Nation στο Google (www.ugn-media.blogspot.gr) και το κανάλι <UGN Media> στο Youtube για την προώθηση άρθρων και μηνυμάτων του κινήματος μας. Επίσης ευχαριστούμε τις ομάδες του Facebook που επιτρέπουν την προώθηση των ιδεών μας καθώς και τους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που κοινοποιούν τα άρθρα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.