Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Αλλαγές στην Πολιτική Στρατηγική μας



 


 

Αθήνα, 25/8/2017

 

Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες μας για τις αλλαγές και τροποποιήσεις στην δράση και στρατηγική μας που είναι το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε την 2 Ιουλίου και στην οποία συμμετείχε η πλειοψηφία των μελών μας από όλο τον κόσμο.

Έτσι, με βάση τα αποτελέσματα της παραπάνω δημοκρατικής διαδικασίας απαλείφθηκαν οι τυχόν ασάφειες στο καταστατικό μας και ξεκαθάρισε ο πολιτικός χαρακτήρας της οργάνωσης μας όπως και το πεδίο της πολιτικής δράσης μας και στο οποίο δεν εμπεριέχεται πλέον η πιθανή μετατροπή του κινήματος μας σε κόμμα – άρα αποκλείεται στο άμεσο μέλλον η συμμετοχή του σε κάποιες μελλοντικές εκλογές – για τους εξής λόγους:

1) Το παρόν εκλογικό σύστημα ελέγχεται από την Ολιγαρχία (κόμματα υποχείρια της Νέας Τάξης, ΜΜΕ, εγκάθετα κομματόσκυλα σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού, ελεγχόμενες Εταιρίες Δημοσκοπήσεων κ.α.), αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "φουσκώνουν" ή να "ξεφουσκώνουν" τα ποσοστά των διάφορων κομμάτων κατά το δοκούν (αναφέρουμε κάποια μικρά κόμματα που είναι περισσότερο εμφανές αυτό που περιγράφουμε παραπάνω π.χ. ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α., Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΕΛ  κ.α.). Όποια κόμματα δεν υποτάσσονται στους τοκογλύφους (Ρόθτσαϊλντ, Σόρος, Γκόλντμαν, Ροκφέλερς, Βάρμπουργκ κ.α.) και στα λοιπά ερπετά της γνωστής παγκόσμιας εγκληματικής συμμορίας αποβάλλονται ή διώκονται από το σύστημα.

Εάν θεωρητικά εμείς συμμετείχαμε σε κάποιες μελλοντικές εκλογές, είτε θα μας δημιουργούσαν διάφορα πάσης φύσεως τεχνητά εμπόδια, είτε θα προσπαθούσαν να εξαγοράσουν στελέχη μας και να μας διασπάσουν, αφού είμαστε ένας ανεξάρτητος πατριωτικός πολιτικός οργανισμός που δεν ελέγχουν.


2) Δεν υπάρχει κάποιος εμφανής ή σοβαρός λόγος να ενταχθούμε στις διαδικασίες ενός αμφιλεγόμενου πολιτικού μηχανισμού τον οποίο άλλωστε δεν αποδεχόμαστε στην παρούσα μορφή του.

Τι δουλειά έχουμε εμείς – ως πολίτες, άρα και ιδιοκτήτες της χώρας – να συμμετέχουμε σε διαδικασίες με στόχο να ενταχθούμε ως πολιτικός φορέας μέσα σε μια βουλή διαπλεκόμενων και ελεγχόμενων επαγγελματιών πολιτικών και δοσίλογων, τους οποίους μάλιστα επιδιώκουμε να δικάσουμε και να καταδικάσουμε;

Η θέση μας βρίσκεται στην τρέχουσα προδοτική βουλή εν μέσω εγκληματικών οργανώσεων ή στην βάση της κοινωνίας;

 - Σαφέστατα η φυσική μας θέση βρίσκεται ανάμεσα στους συμπολίτες μας.


-------------------------------------------------------------------


Θα πρέπει πάντως να μην ξεχνάμε ότι εμείς, οι πατριώτες και νομοταγείς πολίτες (αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί, υπάλληλοι, αγρότες, κληρικοί, νομικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι, γιατροί, δάσκαλοι κτλ), είμαστε οι πολλοί, ενώ αυτοί, δηλαδή οι προδότες και τα παράσιτα τους είναι η μειοψηφία. Θεωρούμε λοιπόν ότι με οργανωμένες και στοχευμένες εξωκοινοβουλευτικές δράσεις, θα τους πολεμήσουμε και θα τους ασθενήσουμε και εν τέλει θα τους κερδίσουμε και θα τους καταργήσουμε!



Οι μικρές μεν αλλά σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που αποφασίστηκαν και σας αναφέρουμε στο παρόν κείμενο δεν είναι βέβαια «κεραυνός εν αιθρία» αφού εξ’ αρχής η κύρια δράση μας και ο χαρακτήρας του οργανισμού μας ήταν στα πλαίσια ενός λαϊκού κινήματος και όχι ενός συστημικού πολιτικού κόμματος.

Γενικότερα όμως είναι λογικό να συμβαίνουν αναθεωρήσεις ιδεών και προτάσεων σε έναν οργανισμό που διακατέχεται από εντιμότητα, ειλικρίνεια, φιλοπατρία, ιδεαλισμό, πάθος και ζωντάνια αλλά και που συνεχώς ενισχύεται από νέα μέλη και συλλογικότητες, κάτι που δημιουργεί επιπλέον ζυμώσεις και ανακατεύθυνση των δράσεων και της στρατηγικής. Κάτι ανάλογο άλλωστε μπορεί να συμβεί και στο μέλλον όταν εκ νέου αυξηθεί και επεκταθεί σημαντικά η βάση των μελών μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν ως ένα καθαρό και γνήσιο λαϊκό κίνημα δημοκρατίας που αποτελείται από Πολίτες (και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς αλήτες), με κριτική και καταγγελτική στάση έναντι του παρόντος εγκληματικού πολιτικού συστήματος αλλά και με πολυποίκιλες προτάσεις διεξόδου που θα δημοσιεύουμε στην παρούσα ιστοσελίδα μας. Παράλληλα ενισχύσουμε τις διεπαφές μας με ομοειδή κινήματα και κόμματα προκειμένου να συμβάλλουμε σε μια ισχυρή, οργανωμένη και συγκροτημένη αντιπολιτευτική πατριωτική και δημοκρατική δύναμη.

Ασφαλώς οι φίλοι και τα μέλη μας μπορούν να συστήσουν κόμμα ή να συμμετέχουν σε υπάρχοντα επίσημα δημοκρατικά-πατριωτικά κόμματα, αλλά με ευθύνη τους καθώς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το κίνημα μας θα επικρίνει δημόσια οποιοδήποτε κόμμα ψεύδεται και πουλάει φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό, όπως επίσης θα αναφερθούμε με θετικά σχόλια σε αυτά τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν ειλικρινή και καλή πρόθεση να συμβάλλουν ώστε να βγει η χώρα από το τέλμα.

Εμείς, ως κίνημα ελεύθερων «Ελλήνων Πολιτών» της αληθινής δημοκρατίας δεν έχουμε δεσμεύσεις και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος, οπότε θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί αυτές είναι οι αρχές μας και η βάση της πολιτικής μας αλλά και αυτό είναι που εκτιμούν οι απανταχού αναγνώστες και φίλοι μας και αυτό που ζητούν από εμάς, δηλαδή την μετάδοση της Γνώσης και της Αλήθειας!

Διαβεβαιώνουμε οπότε ότι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα παραμείνει ένα ασφαλές κοινωνικό-πολιτικό «λιμάνι» για όλους τους ανιδιοτελείς πατριώτες και δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

Η Αληθινή Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το γνήσιο κίνημα όλων των ελεύθερων και γνήσιων Ελλήνων Δημοκρατών!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.