Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Επέτειος εξέγερσης Πολυτεχνείου – Παράλληλες εκδηλώσεις





Σημείωση: Στο παρακάτω μήνυμα αναφερόμαστε ασφαλώς σε όλους αυτούς της περίφημης γενιάς που παρείσφρησαν στο ολιγαρχικό κράτος της Μεταπολίτευσης ρημάζοντας τα δημόσια ταμεία της χώρας και όχι βέβαια στους γνήσιους αντιστασιακούς δημοκράτες που έκαναν ανιδιοτελή αγώνα υπέρ της ελευθερίας.




Αθήνα, 16/11/2017


Προτείνουμε στα μέλη και φίλους μας – ως πρόληψη από πιθανούς κινδύνους τραυματισμών – να αποφύγουν να συμμετάσχουν στις παραδοσιακές εκδηλώσεις πλησίον του Πολυτεχνείου Αθηνών αλλά και στους χώρους που αποτελούν το επίκεντρο των αντίστοιχων εκδηλώσεων στην επαρχία (τα οποία είναι κυρίως τα πανεπιστημιακά ιδρύματα), καθώς αναμένονται βίαια επεισόδια που θα προκληθούν από διάφορες οργανώσεις αριστεριστών όπως και εγκάθετων πρακτόρων από ξένα κέντρα, με επακόλουθο την εμπλοκή των ΜΑΤ, την ρίψη εκατέρωθεν χημικών ή μολότοφ, πετροβολισμούς κτλ.

Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις που έχουν την πιστοποίηση της «Σιωνιστικής Κοινοβουλευτικής Ολιγαρχίας» γιατί αφενός μεν, δεν έπεσε η Δικτατορία λόγω της εξέγερσης του '73 και αφετέρου δε, η Δημοκρατία δεν αποκαταστάθηκε έκτοτε αφού ακόμα είναι δέσμια στα κελιά της εξουσίας…



Με κάθε σεβασμό προς τους νεκρούς που εκτελέστηκαν πέριξ του Πολυτεχνείου καθώς και σε άλλα σημεία της Αθήνας από στρατευμένους της προετοιμαζόμενης χούντας Ιωαννίδη και ξένους πράκτορες, σας προτείνουμε την κατάθεση στεφάνων σε διάφορες εκκλησίες, ανδριάντες ή εθνικά μνημεία που συνδέονται με την Ελευθερία και την Δημοκρατία (π.χ. άγαλμα του Περικλέους, του Ι. Καποδίστρια ή του Θ. Κολοκοτρώνη όπως και άλλων ηρώων της Επανάστασης του ‘21, Πνύκα, Ακρόπολη κτλ). Παράλληλα θα μπορούσατε να ανεμίζετε Γαλανόλευκες σημαίες όπως και να αναρτάτε πανό με την αναγραφή Ελληνική «Αληθινή Δημοκρατία», «Νέα Συντακτική Εθνοσυνέλευση», «Έλληνες Πολίτες» της Δημοκρατίας, «Δημοκρατία – Ελευθερία – Ανεξαρτησία» ή «Ελεύθερη Δημοκρατική Ελλάς» κ.α.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εσείς θα αποφασίσετε τελικώς για τις δράσεις σας. Εμείς σας ευχόμαστε καλή αυριανή και σύντομη αποκατάσταση της αληθινής Δημοκρατίας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.