Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Καθιερωμένη Συνάντηση Οκτωβρίου






Καρπενήσι, 28/10/2017

Ανήμερα της εθνικής εορτής πραγματοποιήθηκε η διήμερη καθιερωμένη συνάντηση των μελών μας στο γραφικό και όμορφο Καρπενήσι σε ένα γεμάτο πρόγραμμα που περιείχε γεύματα, περιπάτους και συζητήσεις που αφορούν το κίνημα μας αλλά και τις γενικότερες κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και ευρύτερα στην Ευρώπη και στον Κόσμο.

Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία των μελών μας δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει για οικονομικούς λόγους αλλά και λόγω της μεγάλης απόστασης που τους χωρίζει η Ευρυτανία από την έδρα τους – αρκετοί μάλιστα δεν είναι καν κάτοικοι της Ελλάδας – όμως είναι ωφέλιμο να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τέτοιες είδους εθιμοτυπικές εκδηλώσεις καθώς οι διαπροσωπικές επαφές ενισχύουν την φιλία και την αλληλογνωριμία.

Πάντως, πέραν των δύο καθιερωμένων πανεθνικών συναντήσεων, είναι συχνές οι επαφές μεταξύ ομάδων και κοινοτήτων είτε σε έκτακτες συναντήσεις και βέβαια είναι πολύ συχνότερες οι προγραμματισμένες συναντήσεις σε περιφερειακό, νομαρχιακό ή δημοτικό επίπεδο αφού σε αυτές τις περιπτώσεις τα διάφορα προβλήματα που προαναφέραμε (αποστάσεις, οικονομικά), παρακάμπτονται και εξασθενούν.

Ασφαλώς είναι λογικό να πρωτοστατεί η διαδικτυακή επικοινωνία σε αυτό το πρώιμο στάδιο της οργάνωσης μας καθώς και οι πλείστες αποφάσεις να λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κάτι που μάλλον δεν θα αλλάξει δραματικά στο μέλλον καθώς το διαδίκτυο εκμηδενίζει τις αποστάσεις και συμβάλλει στην μεγάλη συμμετοχή των μελών.

Βέβαια θα θέλαμε μεγαλύτερη συμμετοχή στα πανελλαδικά μας συνέδρια και συνδυαστικά ψηφίσματα με ενισχυμένη την φυσική παρουσία. Αυτό που λέμε δηλαδή είναι ότι ευελπιστούμε στο μέλλον τα ψηφίσματα του πανελλαδικού συνεδρίου σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά ψηφίσματα των παγκοσμίως και πανελλαδικώς διάσπαρτων κοινοτήτων να καθορίζουν το αποτέλεσμα και τις αποφάσεις για ορισμένα βασικά θέματα της δράσεως του οργανισμού μας.

Ωστόσο όλες αυτές οι απλές σκέψεις ή ευσεβείς πόθοι είτε υλοποιηθούν επακριβώς, είτε με παραλλαγές, πρώτιστη σημασία έχει η συνεχής και απρόσκοπτη ανάπτυξη της Ιδέας και του Κινήματος μας με όπλα την Υπομονή, την Επιμονή, την Μαχητικότητα, την Γνώση, το Δίκαιον του Αγώνος και την Πίστη!

Διαδώστε την Ιδέα μας, Διαδώστε το Κίνημα μας, Διαδώστε την Αληθινή Δημοκρατία!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση μας στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο που θα γίνει ανήμερα της εθνικής επετείου του Μαρτίου και που θα ενημερωθείτε για τον τόπο και την ώρα αυτής, μέσω της κωδικοποιημένης επικοινωνίας μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.