Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η «Μεταπολιτευτική Ολιγαρχία» ευθύνεται για την τραγωδία στην Δ. Αττική







Ανανεωμένο 27/6/2018

Νέες καταστροφές στην Δ. Αττική λόγω κακοκαιρίας και ακόμα αναμένουμε το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τους ενόχους και ηθικούς αυτουργούς της προηγούμενης καταστροφής που συνέβη πριν από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 24 ανθρώπων...

Δεν είναι Κράτος Ελλήνων αυτό το έκτρωμα της Μεταπολιτευτικής Κλεπτοκρατίας/Κομματοκρατίας, αλλά μια Ολιγαρχική λατινοαμερικάνικη Μπανανία...



Αθήνα, 20/11/2017

Σε νέα τραγωδία εξελίχθηκε η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα της 15/11 την Δυτική Αττική. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους σε πλημμυρισμένα σπίτια και άλλα κτήρια ή στους δρόμους που είχαν μετατραπεί σε χείμαρρους (πεζοί ή οδηγώντας οχήματα), ενώ δύο εξ αυτών ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου. Εικόνα καταστροφής καταγράφηκε στις περιοχές της Μάνδρας, Νέας Περάμου, Ελευσίνας, Μεγάρων και Μαγούλας.

  • 24 Νεκροί συμπολίτες μας ζητούν απονομή της δικαιοσύνης…


Για τις νέες καταστροφές από τις πλημμύρες σε δήμους της πολύπαθης Δυτικής Αττικής, οι οποίες κόστισαν σε ανθρώπινες ζωές και σοβαρές υλικές καταστροφές, υπάρχουν θύτες που δεν είναι άλλοι από αυτούς που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 30-40 χρόνια με πρωταίτιους τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γενικότερα συνυπεύθυνα είναι όλα τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτό το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό και κλεπτοκρατικό τσίρκο με την δημοκρατική μάσκα.
Υπεύθυνα παράλληλα είναι όλα εκείνα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Διοίκησης των τελευταίων δεκαετιών που δεν έλαβαν τις απαραίτητες προφυλάξεις εφαρμόζοντας τα κατάλληλα αντιπλημμυρικά έργα προς την αποτροπή μιας βέβαιης ανθρωπιστικής καταστροφής. Τέλος υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι Πολεοδόμοι και Εργολάβοι που αψήφησαν την δύναμη της φύσης επικαλύπτοντας ρέματα και παραπόταμους προ κειμένου να κερδοσκοπήσουν – συνήθως με υπερτιμολογήσεις – σε εποχές που τα κρατικά χρήματα κατευθύνονταν στους "κολλητούς" των εκάστοτε κυβερνήσεων, κάτι ασφαλώς που συνεχίζεται και σήμερα.

  • Η Φύση δεν εκδικείται, απλώς ακολουθεί τους νόμους της. Αν οι άνθρωποι αψηφούν την φύση τότε αργά ή γρήγορα θα υποστούν τις συνέπειες της δύναμης της

Μια απλή εισαγγελική έρευνα μπορεί να καταδείξει τους υπεύθυνους (πολιτικούς, τεχνοκράτες και επιχειρηματίες) σε βάθος ετών, που έχουν άμεση εμπλοκή και ευθύνη για τις καταστροφές και τους 24 νεκρούς.

Σε ένα Κράτος Ευνομίας (και πόσο μάλλον με ένα πολίτευμα πραγματικής Δημοκρατίας), αυτό θα ήταν μια δεδομένη και απρόσκοπτη διαδικασία, αλλά ασφαλώς σε ένα «Προτεκτοράτο» και «Μπανανία» όπως κατάντησε την χώρα μας το καθεστώς της Μεταπολίτευσης, αυτές οι διαδικασίες είναι συνήθως επιλεκτικές και για το θεαθήναι.

  • Κανένας πολιτικός «Προϊστάμενος» και «Υπεύθυνος» της Κυβέρνησης δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί;

Ελπίζουμε η παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου, να παραμείνει ανεπηρέαστη από διάφορες πιέσεις και τυχόν εκβιασμούς έτσι ώστε να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της καταστροφής στις περιοχές που επλήγησαν και να διαπιστωθούν τα ενδεχόμενα αδικήματα. 

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας και την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης και αναλόγως θα τοποθετηθούμε με γραπτό κείμενο εκ νέου.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους πλημμυροπαθείς και στους συγγενείς των θυμάτων της Δυτικής Αττικής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολιτών

======================================= 

[Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολιτών είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.


Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολιτών ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολιτών (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα βρείτε στους συνδέσμους: 1) unitedgreeknation.blogspot.gr 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr 3) στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.