Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

«Α Δ»: Με βαθύτατη οδύνη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τα θύματα της φλεγόμενης Αττικής







Αθήνα, 24/7/18

Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στις φλόγες ή στην θάλασσα από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων.

Σεβόμενοι το πένθος, την θλίψη και απόγνωση για τα δεκάδες θύματα και αγνοούμενους δεν θα αναφερθούμε προς το παρόν στις αιτίες και τους υπεύθυνους της τραγωδίας, αλλά υποσχόμαστε ότι σύντομα θα το πράξουμε με ένα σχετικό περιεκτικό άρθρο.


Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού, του Υγειονομικού καθώς και όλους τους εθελοντές οι οποίοι έδρασαν με όλες τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά και να βοηθήσουν στην σωτηρία των συμπολιτών μας. 

Για την ανακούφιση των πληγέντων το «A Δ» προτείνει στα μέλη και φίλους του αν επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά να το πράξουν με κατάθεση στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού: 
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.
 Αρ. Λογαριασμού 0026.0240.31.0201181388 IBAN GR6402602400000310201181388 


Εναλλακτικά αν θέλετε να αποστείλετε τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προτείνουμε να απευθυνθείτε στους δήμους και κοινότητες της Αν. Αττικής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.