Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τιμή και Δόξα στους Έλληνες πρωταθλητές του 2019










Αθήνα, 30/12/2019

Εκφράζουμε την μεγάλη μας εκτίμηση για τους πρωταθλητές των εθνικών μας ομάδων – όλων των αθλημάτων, ατομικών και ομαδικών – που κατέκτησαν μετάλλια την φετινή χρονιά καθώς και όλους όσους κατάφεραν να ανέλθουν στην παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή πρώτη δεκάδα αλλά και όλους όσους προσπάθησαν ανιδιοτελώς και που για διάφορους συμπτωματικούς λόγους απέτυχαν στους στόχους τους. Επίσης τιμούμε τις ομάδες κάθε αθλήματος που κατάφεραν και διακρίθηκαν στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Δυστυχώς στην εποχή μας δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε τα "τείχη" αφού έξω απ’ αυτά καραδοκούν πολυάριθμοι εχθροί για να μας αλώσουν ενώ οι χείριστοι εχθροί μας είναι οι υπηρέτες της «Νέας Τάξης» (ή Παγκοσμιοποίησης) που βρίσκονται εντός των τειχών καμουφλαρισμένοι ως ελληνόφωνοι οικονομικό-πολιτικοί παράγοντες και που εργάζονται με μυστικότητα και ραδιουργίες για  να ανοίξουν μια νέα καταστροφική «Κερκόπορτα»…

...ελπίζουμε πάντως ότι στο άμεσο μέλλον η χώρα θα απαλλαγεί από τους εχθρούς της και θα επανακτηθεί η πραγματική δημοκρατία και η απελευθέρωση της πατρίδας. Τότε θα μπορούμε και πάλι να "γκρεμίζουμε" τα τείχη και να δαφνοστεφανώνουμε με υπέρλαμπρες τιμές τους πρωταθλητές μας όντας πλέον ως ελεύθεροι πολίτες μιας ανεξάρτητης και δημοκρατικής Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες αθλητές να έχουν ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με νέους στόχους, επιτυχίες και υγεία.

Σας Ευχαριστούμε, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.