Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Διάσκεψη Βερολίνου για το Λιβυκό ζήτημα: «Η "απομονωμένη" Τουρκία παρούσα, η "ελεύθερη" Ελλάδα απούσα…»






Αθήνα, 19/1/2020

Ξεκινά σήμερα στις 15.00 ώρα Ελλάδας στο Βερολίνο η διεθνής διάσκεψη για την επίτευξη ειρήνης στην Λιβύη με παριστάμενους τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τον πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και ανώτερους αξιωματούχους από την Μεγάλη Βρετανία, την Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιταλία, την Αλγερία και τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αφρικανική Ένωση και τον Αραβικό Σύνδεσμο.
 
Στο Βερολίνο θα βρίσκονται ακόμη ο αμφιλεγόμενος πρωθυπουργός της Λιβύης Φάγεζ Αλ Σάρατζ, αλλά και ο αρχηγός του LNA (Libyan National Army), στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ.
Από την διεθνή διάσκεψη θα απουσιάζει φυσικά ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και η Ελλάδα ως κρατική οντότητα, αφού πλέον η χώρα έχει μετατραπεί και επίσημα σε μια «Δουλοπαροικία» και μια ασήμαντη επαρχία της Ευρωναζιστικής Ένωσης... όλα αυτά βεβαίως με τις φαρδιές-πλατιές υπογραφές των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Για του λόγου το αληθές, Μνημόνιο 3 – Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94)
Άρθρο 3., παράγραφος Γ : «Η κυβέρνηση Δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να Συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και την νομική έγκρισή τους».

Βέβαια αυτή είναι μόνο μια πτυχή του τρίτου Μνημονίου αφού από το πρώτο έως και το τρίτο Μνημόνιο[1] υπάρχουν πολλά άρθρα και παράγραφοι με εξευτελιστικούς και αντεθνικούς όρους και είναι σαφές επίσης ότι παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος (ή σαφέστερα παραβιάστηκαν οι βάσεις αυτού του ολιγαρχικού κοινοβουλευτικού αχταρμά που παριστάνει ότι είναι ένα δημοκρατικό πολίτευμα), αλλά και παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία άνευ έστω των όρων που τίθενται στο Άρθρο 28 του Συντάγματος.

Όπως καταλαβαίνετε η παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας παράγει αναμενόμενα και βλαπτικά αποτελέσματα σε πλείστα κρίσιμα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα όπως οι περικοπές των μισθών και συντάξεων, η ραγδαία αύξηση της ανεργίας[2], το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τις ελλείψεις στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις, την υποβάθμιση της παιδείας και υγείας, την καταπάτηση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αναγκαστική μετανάστευση των Ελλήνων και την αντικατάσταση τους με εποικιστές από την Ασία και την Αφρική, την παράδοση του ονόματος και μέρους της ιστορίας της Μακεδονίας, την επικείμενη παραχώρηση μέρους του Αιγαίου στην Τουρκία κτλ.

Ως εκ τούτου είναι υποκριτική η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δείχνει ενοχλημένη επειδή δεν προσκλήθηκε στην διάσκεψη του Βερολίνου ενώ γνωρίζει σε τι καθεστώς έχει περιέλθει η χώρα (και μάλιστα με υπογραφές και της δικής τους "γαλάζιας" ψευτοπατριωτικής παράταξης), όπως γνωρίζουν όλοι τους ως πολιτικό προσωπικό την υποτελή τους σχέση απέναντι στους επικυρίαρχους του 4ου Ράιχ και των «Χαζαρικών Αγορών»…




Ασφαλώς υπάρχει και μια άλλη εκδοχή, αυτή που λέει ότι «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» και δεν μας κάλεσαν γιατί μάλλον θέλουν να μας "προφυλάξουν" από περιττά έξοδα. Μάλιστα "ακούγεται" από διάφορους παραπολιτικούς κύκλους  του Βερολίνου ότι υπάρχει σχεδιασμός για "κατάργηση" της πλειονότητας των Ελληνικών πρεσβειών - πάντα μέσα στα ευρύτερα δημοσιονομικά πλαίσια των περικοπών εξόδων - και τα όποια συμφέροντα της Ελλάδας στο εξωτερικό μελλοντικά θα εκπροσωπούνται μέσω των αντίστοιχων Γερμανικών πρεσβειών...
Θα κλείσουμε το μήνυμα μας με τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας ότι τα καθεστωτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ), τα αριστεροδεξιά αποκόμματά τους και τα κομματόσκυλα τους έχουν υποβαθμίσει, υποδουλώσει, καταχρεώσει και ξεκοκαλίσει την χώρα μας τα τελευταία σαράντα-πέντε χρόνια προς το δικό τους όφελος όπως και προς όφελος των γνωστών διεθνών τοκογλύφων της «Νέας Τάξης» και των λοιπών επικυρίαρχων. Αν δεν απαλλαγούμε άμεσα απ’ όλα αυτά τα ελληνόφωνα μεταλλαγμένα υβρίδια και τα προδοτικά τομάρια που έχουν παρεισφρήσει σε όλες τις κρατικές και κοινωνικές δομές, αρκετά σύντομα δεν θα υπάρχει χώρα ούτε για να διαβιώνουμε αξιοπρεπώς αλλά ούτε και για να υπερασπιστούμε…
Υποσημειώσεις
[[1] Τα μνημόνια δεν καταργήθηκαν, απλώς μετονομάστηκαν σε μακρόχρονο καθεστώς επιτήρησης (τουλάχιστον μέχρι το 2060) και τις συνέπειες όλων αυτών των συμφωνιών υποδούλωσης θα τις επωμιστούν ακόμα και τα σημερινά μικρά παιδιά και νεογέννητα]
[[2] Τα ποσοστά της ανεργίας που δημοσιοποιούν κατά καιρούς οι υποτακτικές «κυβερνήσεις των μνημονίων» είναι πλασματικά αφού δεν υπολογίζονται οι περίπου 700.000 Έλληνες που αναγκάσθηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό ή οι άνεργοι που για διάφορους λόγους δεν είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ενώ αντιθέτως κακώς υπολογίζονται και προσμετρώνται οι τετράωροι-εξάωροι ή οι εκ περιτροπής εργαζόμενοι με μισθούς πείνας (εκτός αν κάποιοι θεωρούν ως "εργαζόμενους" τους σύγχρονους σκλάβους των 300 και 400 ευρώ...)]





Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!
======================

[ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επανάκτηση της Δημοκρατίας.

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό <Α Δ> θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, οπαδός, υπάλληλος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το <Α Δ> ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα βρείτε στην σελίδα στο Facebook με την ονομασία <United Greek Nation>, στην ομάδα στο Facebook με ονομασία <ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ>, στην ιστοσελίδα με ονομασία <United Greek Nation> (www.ugn-media.blogspot.gr), στον λογαριασμό <True Democracy> στο Twitter και στο κανάλι <UGN Media> στο Youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.