Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καθιερωμένη Συνάντηση την ημέρα της «Εθνικής Επετείου του ΌΧΙ!»





Αθήνα, 30/10/2018

Στην υπέροχη και γραφική Καστοριά πραγματοποιήθηκε εφέτος η διήμερη (27 & 28/10) καθιερωμένη συνάντηση των μελών μας για την επέτειο της εθνικής εορτής σε ένα ελεύθερο αλλά γεμάτο πρόγραμμα που περιείχε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων για τις γενικότερες κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και ευρύτερα στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Είναι σαφές ότι η επιλογή της Καστοριάς ως τόπο συνάντησης θα δυσχέραινε την συμμετοχή αρκετών μελών μας από την νότια Ελλάδα, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε λόγω της μεγάλης απόστασης από την κατοικία τους – κάτι άλλωστε που φάνηκε και στην περυσινή συνάντηση του Καρπενησίου – όμως είναι επιλογή μας να πραγματοποιούνται αυτές οι εθιμοτυπικές συναντήσεις σε ιστορικές πόλεις της επαρχίας και για συμβολικούς λόγους, αλλά και για την έμπρακτη παρουσία μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, πόσο μάλλον στην Μακεδονία που βρίσκεται στο στόχαστρο αλλότριων δυνάμεων.

Άλλωστε πέραν της καθιερωμένης συνάντησης ανήμερα της εθνικής εορτής του Οκτωβρίου και της επίσης καθιερωμένης συνάντησης ανήμερα της εθνικής εορτής του Μαρτίου για την «Πανελλήνια Συνέλευση» μας, οι επαφές μεταξύ ομάδων και κοινοτήτων σε έκτακτες συναντήσεις είναι συχνές όπως είναι πολύ συχνές και οι προγραμματισμένες συναντήσεις σε περιφερειακό, νομαρχιακό ή δημοτικό επίπεδο, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις τα διάφορα προβλήματα που προαναφέραμε (αποστάσεις, οικονομικά, χρόνος), παρακάμπτονται. Επίσης συμπληρωματικά λειτουργεί και η διαδικτυακή επικοινωνία που είναι λογικό να πρωτοστατεί, αφού εκμηδενίζει τις αποστάσεις και το κόστος.

Το εφετινό μήνυμα μας είναι ότι συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυναμικά και με σθένος την προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη της Ιδέας και του Κινήματος μας με όπλα την Υπομονή, την Επιμονή, την Μαχητικότητα, την Γνώση, το Δίκαιον και την Πίστη!

Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές που κατάφεραν να βρεθούν στην συνάντηση της Καστοριάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση μας στην 3η Πανελλήνια Συνέλευση που θα γίνει ανήμερα της εθνικής επετείου του Μαρτίου και που θα ενημερωθείτε για τον τόπο και την ώρα αυτής μέσω της κωδικοποιημένης επικοινωνίας μας.

Κλείνοντας την ανακοίνωση μας ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να βρεθεί σε πόλεμο η χώρα μας και δη με τον φίλο Ιταλικό λαό με τον οποίο πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν.


Τιμή και Δόξα στους μαχητές της «Εποποιίας της Πίνδου του 1940-1941»…

… αλλά και σε όλους όσους αντιστάθηκαν στην τετραπλή κατοχή από τους Γερμανούς Ναζί, τους Ιταλούς Φασίστες, τους Βούλγαρους και Σκοπιανούς Κομιτατζήδες και τους Αλβανούς Τσάμηδες.




Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.