Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Flight above Greece - UGN Media, 4 Years Anniversary!






Το παρακάτω βίντεο είναι μια παραγωγή της ομάδας ενημέρωσης και αφύπνισης «UGN Media» για τα 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τους ευχαριστούμε που προβάλλουν το κίνημα μας μέσα από τις σελίδες και ομάδες τους και δημιουργούν βίντεο για λογαριασμό μας παρά τις αντιξοότητες από όλους αυτούς που θέλουν να φράξουν ή να σκεπάσουν την φωνή μας. Αυτή η πρωτόγνωρη κινητοποίηση του συστήματος ενάντια μας – κάτι που επηρεάζει άμεσα και τους συναγωνιστές μας της «UGN» – απλώς αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση ότι ο δρόμος που έχουμε χαράξει είναι ο σωστός. Το σύστημα στην αρχή προσποιείται ότι σε Αγνοεί, μετά σε Συκοφαντεί, μετά σου Επιτίθεται και στο τέλος Χάνει

Ευχόμαστε στους συμπολίτες, συναγωνιστές και συνεργάτες της ομάδας «United Greek Nation» ή «Ενωμένο Ελληνικό Έθνος», Χρόνια Πολλά και Καλή Συνέχεια στην αξιόλογη, ανιδιοτελή και δύσκολη προσπάθεια τους.








ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πανελλήνιο Κίνημα Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.