Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

«Δώρο» Τουρκίας προς το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων αξιωματικών






Αθήνα, 22/8/2018

Χαιρετίζουμε την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων αξιωματικών του ΕΣ (του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη), από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης μετά από την πολύμηνη και ψυχοφθόρα κράτηση τους, αλλά τώρα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις σχετικές αποκαλύψεις από την ΕΔΕ (αν τελικά δημοσιοποιηθούν), για τις συνθήκες σύλληψης τους – κατά την οποία όπως γνωρίζουμε τελικά κατέβασαν τα όπλα και παραδόθηκαν στον εχθρό – προκαλώντας αισθήματα θλίψης, σύγχυσης, ακόμα ίσως και ηττοπάθειας σε μερίδα του ελληνικού λαού και των ενόπλων δυνάμεων.

Χωρίς να παραγνωρίζεται βέβαια σε ανάλογες περιπτώσεις η πανάρχαια αρχή «Ού καταισχυνώ όπλα τα ιερά…», η οποία έχει ασφαλώς διαχρονική ισχύ και πριν προστρέξουν κάποιοι να αποδώσουν αποκλειστικές ευθύνες στους δύο αξιωματικούς θα πρέπει πρώτα να διερευνηθούν οι εντολές που είχαν και ο βαθμός προετοιμασίας και ετοιμότητάς τους για τέτοιου είδους αποστολές.

Σε πολιτικό επίπεδο η αποφυλάκιση τους συνιστά δώρο του νέο-οθωμανού "σουλτανοδημοκράτη" (;) Ερντογάν προς την μειοδοτική και "κομμουνιστοδημοκρατική" (;) κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία ήδη είχε προχωρήσει σε παραχώρηση δικαιώματος χρήσης των όρων «Τουρκικές-Τουρκικός» σε ενώσεις και συλλόγους Τούρκων που κατοικούν εντός της ελληνικής επικράτειας από τον περασμένο Οκτώβριο με σχετικό ψήφισμα στην βουλή – το οποίο όμως ουσιαστικά παραβιάζει τους σχετικούς όρους της συνθήκης της Λωζάννης – κάτι το οποίο ασφαλώς είχαμε καταγγείλει* από τότε και βέβαια να θυμίσουμε ότι σε αυτό το προδοτικό ψήφισμα και επικύρωση συμμετείχαν και άλλα γνωστά και μη εξαιρετέα κόμματα της ολιγαρχικής μεταπολίτευσης. 

[Τα σχετικά* άρθρα μας εδώ: 


1) ΟΧΙ στο Νομοσχέδιο για προσδιορισμό/αλλαγή φύλου – ΟΧΙ στην τροπολογία για την έγκριση Τουρκικών Ενώσεων ή Συλλόγων

- https://greek-citizens.blogspot.com/2017/10/blog-post.html 


2) Η Θράκη προδόθηκε από 248 «Εφιάλτες»...

-  https://greek-citizens.blogspot.com/2017/11/248.html]

Επίσης πρόσφατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το δικαίωμα στην Άγκυρα να διορίζει τους μουφτήδες στην ελληνική Θράκη, οι οποίοι είναι τοπικοί πολιτικοθρησκευτικοί ηγέτες και ουσιαστικά πράκτορες της Τουρκίας (και χωρίς να αποκλείουμε και πιθανές άλλες μυστικές προδοτικές συμφωνίες), οπότε είμαστε πεπεισμένοι ότι η Τουρκική ηγεσία θέλησε να πετάξει ένα σωσίβιο διάσωσης στην ψευτοδημοκρατική και ουσιαστικά "καπιταλοκομμουνιστική" κυβέρνηση της Ελλάδας, ειδικά και μετά την εγκληματική αδράνεια της στις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής.

Η Τουρκία βεβαίως δεν θα κινδύνευε ούτε από μια "καπιταλονεοφιλελεύθερη" κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε από μια σοσιαλ(η)στ(ρ)ική κυβέρνηση της Φώφης Γεννηματά, αλλά πάντως μια τόσο ξεδιάντροπα και ολοφάνερα αντεθνική, ανθελληνική και αντιλαϊκή κυβέρνηση από την βάση έως και την κορυφή – όπως και αντιστρόφως – προερχόμενη από την ευρύτερη δήθεν "προοδευτική" – αλλά ουσιαστικά οπισθοδρομική και σκοταδιστική – «Αριστερά», που θα μπορούσε να ξαναβρεί η Τουρκία;

Μια κυβέρνηση που είναι η χαρά του κάθε πικραμένου κλέφτη, λωποδύτη, εγκληματία, τρομοκράτη, εποικιστή και κατακτητή πότε θα ξαναεκλεχθεί στην Ελλάδα για να κυβερνήσει; Τόσοι πολλοί αμόρφωτοι, ανιστόρητοι, αντίθεοι, απάνθρωποι, ανθέλληνες και προδότες μαζεμένοι σε μια κυβερνητική εγκληματική οργάνωση πότε θα ξαναεμφανιστεί;

Αν και όλα μπορεί να συμβούν, παρότι το απευχόμαστε, αφού συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας πολλοί ψηφοφόροι που τους αρέσει ο σανός, ενώ παράλληλα η "αριστερή" κυβέρνηση ετοιμάζει εντελώς πραξικοπηματικά παραπάνω από 1 εκατομμύριο παράνομες και αντισυνταγματικές ελληνοποιήσεις αλλοδαπών για να κερδίσουν τους αναγκαίους ψήφους.

Το πιο λογικό πάντως είναι ότι μια τέτοια κυβερνητική συμμορία κομμουνιστών, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην ξανά εκλεχθεί για πάρα πολλά χρόνια – και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι ασφαλώς – για αυτό εξαρχής βιάζονταν να κάνουν τις επεμβάσεις τους σε κρίσιμα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα όπως η βαριά φορολογία, η κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία και γενικότερα η αλλοίωση της παιδείας, η επιβουλή επί της εκκλησιαστικής περιουσίας και του ειδικού καθεστώτος προστασίας της, η υποβάθμιση της δωρεάν υγείας, η νομιμοποίηση γάμων και δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από τους ΛΟΑΤ, η αθρόα εποίκιση της χώρας από παράνομους μετανάστες σε συνεργασία με ΜΚΟ και σύγχρονους δουλέμπορους, το τζαμί στον Βοτανικό, το κλείσιμο των δήθεν "ανοικτών" ζητημάτων σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Αιγαίο και Κύπρο (προς όφελος βέβαια όλων των άλλων εκτός της χώρας μας) και άλλα πολλά που ίσως δεν προλάβουν σε αυτήν την 4ετία.





Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή είναι το άμεσο παράρτημα της ΝΠΤ (Νέα Παγκόσμια Τάξη) και όλων των γνωστών "περιούσιων" καπιταλιστών-τοκογλύφων που την συγκροτούν όπως οι Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερς, Μπάουερ, Σακς, Λέμαν, Σόλωμον, Σόρος, Ντανόν, Λαζάρντ κτλ. Άρα μιλάμε για μια συστημική κυβέρνηση του κερατά που απλώς παριστάνει ότι μάχεται το διεθνές κεφάλαιο και τις κοινωνικές αδικίες και μάλιστα με μια βαθύτατη δήθεν "δημοκρατική" συνείδηση… όμως η αλήθεια είναι ότι όσο "δημοκράτες" ήταν οι Ναζί άλλο τόσο είναι και οι κομμουνιστοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρύτερης συστημικής αριστεράς.

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι το πολιτικό πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σχεδόν όλο το φάσμα της προ και μεταπολιτευτικής Κομματοκρατίας και αυτό μπορεί να λυθεί μόνο με μια μεγάλη και ουσιαστική πολιτειακή και πολιτική μεταρρύθμιση – κατ’ απαίτηση του ελληνικού λαού – στην οποία εμείς βεβαίως προτείνουμε ως βάση την αρχαία Αθηναϊκή, άρα γνήσια και πραγματική Δημοκρατία.

Κλείνοντας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στους δύο αποφυλακισθέντες αξιωματικούς, στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τους, ενώ κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στον ελληνικό λαό και στις ένοπλες δυνάμεις καθώς βρισκόμαστε ενώπιον σημαντικών και αρνητικών κοινωνικών, γεωπολιτικών και εθνικών αλλαγών και σοβαρών προκλήσεων εις βάρος της χώρας μας.





Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

======================


[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.