Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Θρηνούμε για την πτώση του «Αετού» Νικολάου Βασιλείου









Αθήνα, 31/8/2018

Νέα τραγωδία διαδραματίστηκε προχθές το πρωί μετά την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους της ΠΑ που κατέπεσε κοντά στην Σπάρτη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου.

Το εκπαιδευτικό (Τ-2 Buckeye), είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και πετούσε σε ύψος περίπου 1.000 μέτρων όταν – απ’ ότι γνωρίζουμε έως τώρα – προέκυψε κάποιο ξαφνικό πτητικό πρόβλημα το οποίο δεν κατάφεραν να λύσουν οι δύο χειριστές που αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα συστήματα εκτίναξης καθισμάτων, κάτι που λειτούργησε για τον συγκυβερνήτη αλλά μάλλον όχι για τον άτυχο κυβερνήτη Ν. Βασιλειου.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
«Την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα 08:50, στο πλαίσιο εκπαίδευσης εκπαιδευτή πτήσεων με αεροσκάφος Τ-2 Buckeye, σε ειδική άσκηση (περιδίνηση), πραγματοποιήθηκε εγκατάλειψη επτά (7) ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης, με αποτέλεσμα ο μεν συγκυβερνήτης του αεροσκάφους να διασωθεί κάνοντας χρήση αλεξιπτώτου, ενώ ο κυβερνήτης, Επισμηναγός (Ι) Νικόλαος Βασιλείου, εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή πτώσης του αεροσκάφους.
Οι δύο (2) Ιπτάμενοι ήταν μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει ορίσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων με σκοπό τη διερεύνηση του ατυχήματος».


Τα εκπαιδευτικά Τ2 της ΠΑ είναι παμπάλαια…




Το T-2 Buckeye είναι δικινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος αμερικανικού σχεδιασμού και κατασκευής που ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’60.
Είναι εκπαιδευτικό της ΠΑ με jet μηχανές προώθησης που με αυτό ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους οι Ίκαροι και οι νέοι Ανθυποσμηναγοί.

Όταν έγινε το 1976 η προμήθεια από την χώρα μας σαράντα εκπαιδευτικών αυτού του τύπου αεροσκαφών ανανεώθηκε το σύστημα αεροπορικής εκπαίδευσης της ΠΑ και αποδείχτηκαν ικανότατα στην αποστολή τους, αλλά πλέον θεωρούνται παρωχημένα και άκρως επικίνδυνα. Η προμήθεια σύγχρονων εκπαιδευτικών αεροσκαφών για την ασφάλεια των πιλότων μας και την απόκτηση εμπειρίας τους, ήταν επιτακτική και αναγκαία τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Αναφερόμαστε σε μια εποχή όπου κυριαρχούσαν οι στημένες πολιτικές φιέστες και οι πανηγυρισμοί για την ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη και την διοργάνωση της Ολυμπιάδας και ασφαλώς μιλάμε για μια εποχή που το δανεικό και μαύρο χρήμα έρεε άφθονο για το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο και τους εγχώριους πλουτοκράτες (κάτι βεβαίως που ισχύει και σήμερα, αλλά με άλλους τρόπους).


  • Η αντεθνική και φασιστική μεταπολιτευτική «Κομματοκρατία» είναι ο ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του «Αετού» μας...

Όλοι αυτοί που συγκροτούν την μεταπολιτευτική «Κομματοκρατία» και πλουτοκρατία επιδόθηκαν σε ένα απύθμενο φαγοπότι και άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με σημαντικά κενά σε πόρους, υλικά και μέσα, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά την εθνική και εσωτερική ασφάλεια. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας ξενίζει αφού όλη αυτή η "αριστεροδεξιά" πολιτικό-επιχειρηματική εξουσιαστική ελίτ – που αρέσκεται να αυτοαποκαλείται ως "αστική" τάξη – είναι όργανα της διεθνούς σατανιστικής συμμορίας, ευρέως γνωστής ως «Νέα Τάξη».




Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του «Αετού» Νικόλαου Βασιλείου




Θρηνούμε σήμερα τον αδικοχαμένο Επισμηναγό μας, Νικόλαο Βασιλείου, όπου το μεσημέρι οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία επί Γης, στο χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης στην Εύβοια μέσα σε ένα κλίμα θλίψης και οδύνης από την οικογένεια και τους λοιπούς συγγενείς του, τους φίλους, συναδέλφους και κατοίκους της περιοχής.

Ευχόμαστε να είναι ένας από τους τελευταίους μάχιμους που πέφτουν εν καιρώ φαινομενικής ειρήνης, λόγω της ανεπάρκειας του πολιτικού κατεστημένου και συλλυπούμαστε θερμά την οικογένεια του για την απώλεια του αγαπημένου τους.


Ακολουθεί ένα βίντεο αφιερωμένο στους «Αετούς» που προστατεύουν τους αιθέρες της πατρίδας μας.







Ευχαριστούμε τον συναγωνιστή μας «Ίκαρο» που επιμελήθηκε το βίντεο




ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πανελλήνιο Κίνημα Πολιτών


Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.