Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο «Η Μακεδονία είναι Ελλάς»







Αθήνα, 8/9/2018

Χιλιάδες «Έλληνες Πολίτες» αναμένονται να παραβρεθούν στο μεγάλο πατριωτικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας σήμερα Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στην Θεσσαλονίκη, εν όψη και της επίσημης έναρξης της ΔΕΘ καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων της προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το συλλαλητήριο επιμελούνται δεκάδες πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και Μακεδονικές ενώσεις – τους οποίους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία – έχοντας στείλει ανοιχτό προσκλητήριο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προς τους Έλληνες πολίτες και οργανωμένα σωματεία (επαγγελματικά, αθλητικά, χριστιανικά κ.α.) και κινήματα πολιτών, για να παραβρεθούν και να διατρανώσουν προς όλες τις κατευθύνσεις την αντίθεσή τους για τη πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ για την εκχώρηση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» στο τεχνητό πολυεθνικό κρατίδιο όπως και της υποτιθέμενης μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας.


Ως κίνημα το «Α Δ», κατά την πάγια πολιτική μας, στηρίζουμε και συμμετέχουμε πανελλαδικά και στο εξωτερικό στις δράσεις Ελλήνων πολιτών που αφορούν σημαντικά εθνικά, θρησκευτικά και κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και προσκαλούμε τα μέλη και φίλους μας να παραστούν στο σημερινό συλλαλητήριο κρατώντας ελληνικές σημαίες και πάντως χωρίς κάποια άλλα διακριτικά του κινήματος.
- Αναλυτικότερη ενημέρωση για το σημείο και την ακριβή ώρα συνάντησης των μελών και φίλων μας θα δοθεί από την συντονιστική επιτροπή της κοινότητας (πυρήνας) Θεσσαλονίκης, αν και ήδη έχουν αποσταλεί σχετικά ενημερωτικά email και sms στα καταγεγραμμένα μέλη μας.

Παράλληλα μέλη και φίλοι μας θα κοινοποιούν σήμερα την συγκεκριμένη δράση στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, το Google, το Facebook – πρωταρχικά μέσω της σελίδας στο FB «United Greek Nation» και της ομάδας «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ» στο FB και Google – αλλά και μέσω πολλών άλλων συνεργαζόμενων ομάδων.




«ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»



Πάντως στο σημερινό συλλαλητήριο προτείνουμε στα μέλη και φίλους μας εκτός της επίκλησης του βασικού συνθήματος «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», που έχει επικρατήσει έως σήμερα στις περισσότερες διαδηλώσεις για την Μακεδονία, να διατρανώνουν ή και να φέρουν σε πλακάτ και αφίσες επίσης και τα εξής συνθήματα: «Η Θράκη είναι Ελληνική», «Το Αιγαίο είναι Ελληνικό», «Η Ήπειρος είναι Ελληνική», «Η Κύπρος είναι Ελληνική», «Κάτω η Τυραννία της Μεταπολίτευσης», «Κάτω η φασιστική Κομματοκρατία», «Δεν θα περάσει ο Φασισμός – Αληθινή Δημοκρατία Τώρα», «Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες Πολίτες»!

Όπως είναι ευρέως κατανοητό, το πρόβλημα δεν είναι μόνον το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ούτε αφορά μόνο το κυβερνών κόμμα, αφού για την σημερινή κατάπτωση της χώρας ευθύνεται το σύνολο του πολιτικού συστήματος της μεταπολιτευτικής Κομματοκρατίας, οπότε πλέον θα πρέπει να διεκδικούμε αποφασιστικά την επαναφορά της πραγματικής «Δημοκρατίας» και την απόκτηση «Εθνικής Κυριαρχίας» ως οριστική λύση για την χώρα και το λαό μας.





Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!


======================



[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.