Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Δήλωση Τσίπρα στην ΔΕΘ: «Κοιτάζω τον ελληνικό λαό στα ΜΑΤια... »
Με ισχυρές δυνάμεις προσωπικής ασφάλειας εμφανίστηκε στην ΔΕΘ ο "λαοφιλής" κομμουνιστής ψευτοηγέτης της χώρας…

…μέχρι και ο 6ος Αμερικανικός Στόλος επιστρατεύτηκε για την ασφάλεια του κομμουνιστή που φωνάζει «Ζήτω οι Αμερικανοί»…

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κιμ Γιονγκ Αλέξης ΤσιΜαδούρο είναι προεκλογικές μπαρούφες… η παπαρο-παροχολογία του έχει τόση αξία, όση έχει και ο λόγος του…

Ο Γ.Γ. της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Ελλάδας που μοιράζει την ιστορία και τα εδάφη μας στους εχθρούς, μοίρασε αφειδώς και δακρυγόνα στους αθώους Έλληνες Πολίτες…

Όμως, Δεν θα περάσει ο Φασισμός!

Αθήνα, 10/9/2018

Γράφει ο «Κανένας»


Προχθές ο Α. Τσίπρας, κατά την έναρξη της ΔΕΘ-2018 και σε μια σιδηρόφρακτη πόλη από χιλιάδες αστυνομικούς, ασφαλίτες και πράκτορες – μέχρι και τον αμερικανικό στόλο επιστράτευσε ο "λαοφιλής" ηγέτης – έταξε στον ελληνικό λαό «λαγούς με πετραχήλια» ελπίζοντας ότι θα ξεχάσει την δεξιόστροφη μνημονιακή πολιτική της αριστερόστροφης κυβερνητικής συμμορίας, αλλά και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, την αύξηση της εγκληματικότητας, της υπογεννητικότητας, της θνησιμότητας λόγω της κατάρρευσης του δημόσιου συστήματος υγείας, την καταστροφή από τις πλημμύρες στην Μάνδρα, την πρόσφατη τραγωδία με την πυρκαγιά στην Αν. Αττική λόγω της ανεπάρκειας των αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων και του κρατικού μηχανισμού ή την προδοσία στο Έλληνο-Σκοπιανό ζήτημα που αφορά την Μακεδονία.


1. Οι παροχές που ανήγγειλε ο Αλέξης «ΤσιΠινόκιο»

Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα μέτρα που υποσχέθηκε ο Ψευταλέξης είναι σε χρονικό βάθος 4ετιάς, άρα αφορούν κυρίως την επόμενη κυβέρνηση – όποια και αν είναι αυτή – και σίγουρα πάντως ίσως όλα αυτά θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μετά το τέλος της τρέχουσας πρωθυπουργικής του θητείας, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό είχε μικρή σημασία για αυτόν, ο οποίος έταξε μεταξύ άλλων και νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ για να κερδίσει ψήφους από τους οπαδούς του λαοφιλούς συλλόγου. Επίσης ανακοίνωσε μέτρα για την εργασία όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2019, μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση εισφορών και συντελεστών φορολόγησης επιχειρήσεων σε ορίζοντα 4ετίας, υποσχέθηκε την καταβολή των αναδρομικών σε ένστολους και δικαστικούς, ανακοίνωσε προσλήψεις στο δημόσιο κτλ.

Το μόνο ζήτημα στο οποίο επέδειξε μια δήθεν ανησυχία ήταν για το θέμα της περικοπής των συντάξεων, κάνοντας λόγο για άκαμπτη στάση εκ μέρους του ΔΝΤ, όμως ποντάρει στην άρση της εφαρμογής του μέτρου με την μεσολάβηση της Κομισιόν επειδή – όπως είπε κυνικότατα – οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι άνω των 70 ετών και άρα αναμένεται ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα αποδημήσουν για τον άλλο κόσμο, οπότε θα απαλλαγεί το κράτος απ’ αυτό το οικονομικό "βάρος"….

Ασφαλώς ο παλλαϊκά ανεπιθύμητος πρωθυπουργός ψεύδεται για όλα τα παραπάνω, αφού όσα υποσχέθηκε δημόσια στην ΔΕΘ δεν έχουν την σαφή έγκριση των δανειστών και της τρόικας, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ασκούν μακροχρόνιο οικονομικό-πολιτικό έλεγχο επί των κυβερνήσεων και εις βάρος της Εθνικής κυριαρχίας μας.

Θα κλείσουμε το κεφάλαιο της ακατάσχετης παπαρο-παροχολογίας του Τσίπρα με μια αναφορά του σχετική με την πιθανολογούμενη «Συνταγματική Αναθεώρηση» που όπως ανέφερε θα την εκκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους των Ελλήνων Πολιτών, καθώς η οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος από αυτούς που το παραβίασαν και το κατέλυσαν προμηνύει μεγαλύτερα δεινά και απώλειες δικαιωμάτων για τον ελληνικό λαό και αυτό βεβαίως δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης.

  • «Αναθεώρηση Συντάγματος» μπορεί και πρέπει να γίνει μόνο από τους Έλληνες Πολίτες με την δημοκρατική διαδικασία της «Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης»…


Δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο αντιδημοκρατικό και φασιστικό καθεστώς της μεταπολίτευσης.

Αναθεώρηση του Συντάγματος μπορεί και πρέπει να είναι αποδεκτή μόνον όταν γίνει κυβέρνηση – μέσω εκλογών – κάποιος πολιτικός φορέας που θα εκπροσωπεί τους Έλληνες Πολίτες και την πραγματική Δημοκρατία ή με διορισμό προσωρινής δημοκρατικής κυβέρνησης – μετά από παλλαϊκή πολιτική επανάσταση – και βέβαια με καθορισμένες και διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες, όπως η συγκρότηση «Συντακτικής Επιτροπής» αποτελούμενη από κληρωτούς πολίτες και κατόπιν τελικής εγκρίσεως από την πλειοψηφία της «Εθνικής Συνέλευσης» των πολιτών.


2. Η κυβέρνηση «ΣΑΝΕΛ» έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό και αποκρουστικό της φασιστικό πρόσωπο
Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης σημασίας για να σταθούμε δεν είναι τόσο οι απατηλές εξαγγελίες του Τσίπρα όσο η ισχυρή φρουρά που υπήρχε εντός και γύρω από το «Βελλίδειο» – κάτι που είναι χαρακτηριστικό των αυταρχικών καθεστώτων – και κυρίως στα εκτενή υποκινούμενα επεισόδια και την ρίψη χημικών που σημειώθηκαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που πραγματοποιούσαν συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Γνωρίζουμε πλέον από εκτενή και έγκυρη πληροφόρηση που λάβαμε ότι εξαρχής ο Τσίπρας και η κυβερνητική συμμορία του ήθελαν να πνίξουν στα χημικά τους Έλληνες πατριώτες που συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για λόγους εκφοβισμού αλλά και για να κάμψουν το ηθικό τους. Αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες ντροπής και τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο με τα δεκάδες δακρυγόνα να πέφτουν ανεξέλεγκτα και χωρίς διάκριση, ακόμη και μέσα σε οικογένειες, σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και αυτόπτες μάρτυρες καθώς και οι επώνυμες καταγγελίες[1] πολιτών και εκπροσώπων φορέων.
  • Το φασιστικό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ έπνιξε με καρκινογόνα χημικά ιερομόναχους, ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα…

Ασφαλώς εδώ φαίνεται η τεράστια υποκρισία του πρώην αριστερού "αντιεξουσιαστή" Αλέξη ΤσιΜαδούρο αφού κάποτε και ο ίδιος έπαιρνε μέρος σε συλλαλητήρια φωνάζοντας μάλιστα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και υποτίθεται ότι οργιζόταν για την κρατική βία, ενώ αντιθέτως τώρα λέει με ευκολία «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς…» και χτυπά αλύπητα τους Έλληνες πολίτες.
Ας θυμηθούμε εν συντομία την στάση του Α. Τσίπρα σε ανάλογες περιπτώσεις όταν πριν από μερικά χρόνια ήταν αντιπολιτευόμενος:
-         Την 1η Ιουλίου του 2011, τρείς μέρες μετά τα γενικευμένα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το κτήριο της Βουλής με αφορμή την ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος» – αναφερόμαστε στην περίοδο που το Σύνταγμα είχε κατακλυστεί από τους «Αγανακτισμένους», όπως είχε χαρακτηριστεί τότε από τα ΜΜΕ ο λαός που αντιδρούσε στα μέτρα και τα μνημόνια – ο Τσίπρας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά των αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία εκείνη την μέρα στην πλατεία Συντάγματος. Την αναφορά στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας είχε υποβάλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως η τότε πληρεξούσια δικηγόρος του Τσίπρα. Είχαν μάλιστα κατατεθεί και περίπου 35-40 βίντεο και φωτογραφίες με χαρακτηριστικές περιπτώσεις αστυνομικής βίας.
-         Περίπου έναν χρόνο μετά, στις 9 Απριλίου του 2012, ο Τσίπρας είχε μεταβεί στον Άρειο Πάγο και είχε ζητήσει από τον τότε εισαγγελέα κ. Τέντε να μάθει για την πορεία της έρευνας. Παραθέτουμε την γραπτή αναφορά που είχε κάνει τότε ο Τσίπρας:
«Τα φαινόμενα τέτοιας ακραίας αστυνομικής βίας συνιστούν αναμφίβολα μέσο κατάλυσης της ίδιας της Δημοκρατίας και ενισχύουν το αίσθημα απόγνωσης των πολιτών, που νιώθουν απογυμνωμένοι από κάθε μέσο αποτελεσματικής διαμαρτυρίας, με συγκλονιστικό παράδειγμα τον Δημήτρη Χριστούλα, τον συνάνθρωπο και συμπολίτη μας που πριν από 5 ημέρες αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή στην Πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενος για την αποστέρηση κάθε έννομης προστασίας και κάθε μέσου αυτοπροστασίας από τη σαρωτική ισοπέδωση της ίδιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».
Ενώ σε άλλο σημείο της σχετικής αναφοράς συνεχίζεται ο καταγγελτικός του λόγος: «… η μη αποτελεσματική παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της Πολιτείας μέχρι σήμερα και η παραπομπή της έρευνας σε ατέρμονες διαδικασίες διερεύνησης, ενώ τεχνολογικά και υπηρεσιακά είναι ευχερέστατη η απόδοση ευθυνών, είναι πρόδηλο ότι έχει ενισχύσει το αίσθημα ατιμωρησίας των δραστών και έχει οδηγήσει σε νέα φαινόμενα βίας, καταστολής και θυματοποίησης πολιτών, με θύματα ακόμη και ιστορικά πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας, όπως ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης, που υπέστησαν ανηλεή επίθεση με χημικά στις 12/2/2012, κατά τη μεγαλειώδη, ειρηνική, μαζική συγκέντρωση αντίθεσης και αντίστασης στην ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου, που καταπνίγηκε και αυτή με χημικά μέσα και αστυνομική βία».
  • Πως αλλάζουν οι καιροί; Ο τότε αντιπολιτευόμενος "αντιεξουσιαστής" και "αντικαπιταλιστής" έγινε τώρα φασίστας εξουσιαστής…


Υποσημειώσεις/Παραπομπές
[1] Μαρτυρία πολίτη που συμμετείχε στο συλλαλητήριο και που δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες και blogs: 
Θεσσαλονίκη, Πύλη Επιβατών – Μια παρέα τριών αντρών περνά. Ο ένας κρατά στα χέρια του μεγάλη εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας. Πλησιάζω. Παρατηρώ τρύπα στο κεφάλι της εικόνας. Ρωτώ για να μάθω τι συνέβη και μου λέει ένας απ’ την παρέα:


– Είναι από καπνογόνο. Ανάμεσα στο πλήθος, μπροστά από τα ΜΑΤ, στεκόταν ένας μοναχός. Έπεσε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα που κρατούσε και την διαπέρασε. Κάποιοι αστυνομικοί άρχισαν τότε να γελούν και να χειροκροτούν. Τότε ο μοναχός κοίταξε τον ΜΑΤατζή που έριξε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα και του είπε:
«Αυτό το χέρι, θα σου ξεραθεί»
-‘Άντε γαμ*σου ρε’, του απάντησε ο ΜΑΤατζής και ακολούθησαν κι άλλα γέλια. Το δακρυγόνο που διαπέρασε την εικόνα είχε χτυπήσει τον μοναχό στο πόδι, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Πριν αναχωρήσει, παρέδωσε την εικόνα της Παναγίας σε εμένα με παράκληση να παραδοθεί στο Άγιο Όρος.
Ο κύριος που είναι δάσκαλος από την Κρήτη, αφού μίλησε με τον πνευματικό του, δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη ακόμη. Θα πάει την εικόνα στο Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στο Πεντάλοφο Κιλκίς και πιθανόν με την μεσολάβηση γνωστού συναδέλφου από εκεί η εικόνα θα επιστραφεί στο «Περιβόλι της Παναγίας».
Δημόσια καταγγελία από τις «Επιτροπές Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας»: 
«Περί την ώρα 19.30 και ενώ η προσέλευση των πολιτών συνεχιζόταν με απόλυτη τάξη και ηρεμία και μέσα σε κλίμα πατριωτικού ενθουσιασμού, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων, με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εντελώς άγνωστα προς εμάς και παρά τις εκκλήσεις μας, αποσπάστηκε από το σώμα του συλλαλητηρίου και άρχισε να πετά μπαλόνια και νερό στους αστυνομικούς, που είχαν σχηματίσει μπλόκο ανάμεσα από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Αυτό προκάλεσε την απορία μας γιατί τα μπουγέλα αυτά φαίνονται μεν ως ρίψη αντικειμένων αλλά είναι εντελώς ακίνδυνα. Αποτέλεσαν όμως την τέλεια αφορμή ώστε η αστυνομία να αρχίσει τον καταιγισμό των δακρυγόνων. Η απορία μας έγινε ακόμη πιο έντονη όταν διαπιστώσαμε πως τα δακρυγόνα δεν έπεφταν προς την ομάδα των νεαρών, που ήταν μπροστά στον μπλόκο για να τους διαλύσουν αλλά εκσφενδονίζονταν μακριά από αυτούς και κατέληγαν εντός της μάζας των συγκεντρωμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν μικρά παιδιά, γέροντες, ανάπηροι και κόσμος κάθε ηλικίας.
Υπάρχουν δε μαρτυρίες από πολίτες ότι κάποιοι από τους νεαρούς αυτούς, μετά την ρίψη των πρώτων δακρυγόνων βρήκαν καταφύγιο μέσα σε κλούβες των ΜΑΤ! Είναι αυτονόητο ότι ως συνδιοργανωτές καταδικάζουμε τα επεισόδια τα οποία ακολούθησαν αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι τα άρχισαν πολίτες. Άλλωστε, οι χιλιάδες αγνοί πατριώτες που κατέβηκαν και πάλι για να υπερασπιστούν την ιστορική παρακαταθήκη της Μακεδονίας δεν έχουν σχέση ούτε με τους χαϊδεμένους της κυβέρνησης μπαχαλάκηδες ούτε με τακτικές αναρχικών ή χούλιγκανς.
Η αλληλουχία των γεγονότων αποδεικνύει περίτρανα ότι αποκλειστικός στόχος της Αστυνομίας ήταν να διαλυθεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο αφού θα κατόρθωναν να κατατρομοκρατήσουν τους φιλήσυχους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτό. Και το έπραξαν δημιουργώντας σκηνικό πολέμου, με χιλιάδες δακρυγόνα για πολλές ώρες με τον κόσμο να προσπαθεί να βρει καταφύγιο σε καταστήματα και οικήματα.
Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε ότι η Αστυνομία έχει μεταβληθεί σε ένα στυγνό εργαλείο της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου. Άρχισε με την ψευδή ανακοίνωση για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Συνεχίστηκε με τα ψεύτικα πλάνα του ελικοπτέρου της από το συλλαλητήριο της Αθήνας και με τις απρόκλητες επιθέσεις στο Πισοδέρι. Και κορυφώθηκε την Πέμπτη με το «ντου» στα γραφεία χριστιανικού σωματείου της Θεσσαλονίκης, το οποίο ούτε οι Ναζί είχαν διανοηθεί να πειράξουν στην κατοχή και με την φασιστική καταστολή του χθεσινού συλλαλητηρίου.
Καλούμε την Δικαιοσύνη, εάν παραμένει πιστή στον όρκο της και δεν έχει μεταβληθεί κι αυτή σε όργανο της κυβέρνησης, να διερευνήσει την κατάσταση και να συνετίσει τους επίορκους αξιωματικούς των ΜΑΤ, κάποιοι από τους οποίους δεν δίσταζαν να ξυλοκοπούν και να καθυβρίζουν χυδαία τους διαδηλωτές.
Τέλος, στέλνουμε μήνυμα στους χιλιάδες πατριώτες που προσήλθαν στο κάλεσμα μας και στα εκατομμύρια που αγωνιούν σε όλον τον πλανήτη: Ο αγώνας συνεχίζεται!»
Επίσης ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης, κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Λευκού Πύργου κατά τριών αστυνομικών για εξύβριση, για απρόκλητη σωματική βλάβη και απειλή. Παραθέτουμε την δημοσίευση της καταγγελίας του στην ιστοσελίδα protothema.gr : 


«Έκανα παρατήρηση στον αστυνομικό που μας αποκαλούσε “κωλοβούλγαρους” με αρκετά ευγενικό τρόπο και εκείνος ούτε καν μου απάντησε.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ έγραφα στο κινητό μου το σχετικό ρεπορτάζ, ένας σωματώδης άνδρας των ΜΑΤ, με έπιασε από το λαιμό με δύναμη. Εγώ του απάντησα ότι είμαι δημοσιογράφος και εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας συνάδελφος του και με έπιασε από τον αυχένα. Ο πρώτος μου είπε χαρακτηριστικά, "Εσύ σηκώνεσαι και φεύγεις από εδώ, εξαφανίζεσαι”…

Τότε εγώ αντέδρασα επαναλαμβάνοντας ότι είμαι δημοσιογράφος. Κατέβηκα από το μηχανάκι μου και ζήτησα τα στοιχεία τους από τους ίδιους για να προβώ σε καταγγελία. Εκείνοι αρνήθηκαν και απάντησαν με ύβρεις, λέγοντας μου χαρακτηριστικά “Δεν έχεις αρχίδ*α, έχεις μουν*”

Αμέσως μετά ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής και μπροστά μου εμφανίστηκε ένας αστυνομικός διευθυντής, ο οποίος αργότερα έμαθα πως ήταν ο κ. Διονύσιος Κωστής, επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ σε εκείνο το σημείο».

Άλλη καταγγελία από τον Ευστράτιο Μαυροειδάκο, Γ.Γ του σωματείου ειδικών φρουρών, που δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σχετικά με την αστυνομική βία που τελέστηκε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8/9: 
«Υπήρχε εντολή που έλεγε ότι θα κάνετε χρήση χημικών και ο αέρας εκεί ευνοούσε να πηγαίνει πάνω στον κόσμο. Δεν θέλουμε την εικόνα να βλέπετε αστυνομικούς με αντιασφυξιογόνες μάσκες απέναντι σε πολίτες. Υπήρχαν μικρά παιδιά, υπήρχαν ηλικιωμένοι. Δεν είναι καλές εικόνες για εμάς, το μόνο που δεν χωράει δίπλα από τη λέξη Τόσκας είναι το επιτυχημένος. Έχει φύγει και έχει στην πλάτη του 100 νεκρούς».


3. Τα «ΜΑΤ» είναι οι επίσημοι τραμπούκοι της «Φασιστικής Κομματοκρατίας»
Οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) αποτελούν τμήμα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που έχουν βασικό στόχο την καταστολή ταραχών, παράνομων συγκεντρώσεων και έκρυθμων διαδηλώσεων. Η αρχική ιδέα της δημιουργίας τους ανήκε στον Σπύρο Μαρκεζίνη (διορισμένος πρωθυπουργός την περίοδο της χούντας), ωστόσο η εντολή για την υλοποίηση και την δημιουργία της πρώτης ομάδας δόθηκε από τον "εθνάρχη" Κων. Καραμανλή το 1976 που διαδέχθηκε τον Μαρκεζίνη. Κατά την διάρκεια της ψευτοδημοκρατικής μεταπολίτευσης η δύναμη των ΜΑΤ αυξήθηκε σταδιακά και μετά από μια 20ετία – από την εποχή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του σοσιαλ(η)στή και πολιτικού εγκληματία Κ. Σημίτη – είχε πλέον σχεδόν τριπλασιαστεί.

  • Η «Πραιτοριανή Φρουρά» των ΜΑΤ έχει χουντικά γονίδια…


Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι τα μέλη των ΜΑΤ δεν φέρουν αριθμό πάνω στην στολή τους, ή κάποιο άλλο προσωπικό διακριτικό και έτσι είναι μη αναγνωρίσιμα, ενώ αρκετοί αστυνομικοί των ΜΑΤ συχνά φορούν επιπρόσθετα του κράνους και γυαλιά ηλίου, κάτι που κάνει ακόμη δυσκολότερη την αναγνώρισή τους, συμβάλλοντας περεταίρω  στην ανωνυμία τους. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να αποδοθούν ευθύνες σε περίπτωση κατάχρησης βίας, τραυματισμών ή θανάτων.

Η εκτεταμένη χρήση παρόμοιων μονάδων καταστολής είναι βασικό χαρακτηριστικό αυταρχικών καθεστώτων, είτε αυτά είναι Χούντες (βλέπε Λατινοαμερικανικά καθεστώτα της δεκαετίας του ‘70 –‘80), είτε κομμουνιστικά καθεστώτα που συνήθως τα βαφτίζουν ως "Λαϊκές Δημοκρατίες" (βλέπε Κίνα του Μάο, Ρουμανία του Τσαουσέσκου, Βενεζουέλα του Μαδούρο κ.α.), είτε Σοσιαλ(η)στ(ρ)ικές ψευτοδημοκρατίες και μπανανίες δυτικού τύπου (βλέπε Αργεντινή, Κολομβία, Μεξικό, Ελλάδα, αλλά ακόμα και Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία κτλ).  

Ασφαλώς η πιο παλιά και διάσημη φρουρά προστασίας της εξουσίας και καταστολής του λαού ήταν η «Πραιτοριανή Φρουρά» των Αυτοκρατόρων της Ρώμης – που ήταν πάντως στρατιωτική μονάδα – όταν το πολίτευμα της ουσιαστικά μετατράπηκε από ολιγαρχικό σε μοναρχικό. Σαφώς, παρόμοιου τύπου φρουρές είχαν και οι Τύραννοι σε διάφορες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας (ακόμα και στην Αθήνα, πριν την καθιέρωση της αθηναϊκής δημοκρατίας), όπως άλλωστε και κάθε αυταρχικό καθεστώς, ολιγαρχικό ή μοναρχικό, που επιβλήθηκε σε κάθε γωνιά του πλανήτη κατά την διάρκεια της ιστορίας έως σήμερα.
                                                    
Πάντως ακόμα και στην δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας υπήρχε μια ειδική μονάδα αστυνόμευσης που ονομαζόταν «Ραβδούχοι» και που ήταν δημοτικοί δούλοι (κυρίως Σκύθες). Το κύριο έργο των «Ραβδούχων» ήταν η διαφύλαξη της τάξης με την σύλληψη τυχόν μεθυσμένων ή ταραξιών που παρενοχλούσαν τον κόσμο ή την καταστολή τυχόν καβγάδων και συμπλοκών μεταξύ των κατοίκων για προσωπικές φιλονικίες, καθώς και η φύλαξη των δημόσιων χώρων της πόλης όπως ήταν η Αγορά ή η Ακρόπολη και των δημόσιων πολιτικοκοινωνικών δρώμενων όπως οι συνελεύσεις, τα δικαστήρια, τα Παναθήναια κτλ.

Όμως δεν έχουμε αναφορές για εκτεταμένη χρήση τους – παρά μόνον ίσως κατά την διάρκεια της 17ετούς τυραννίας των ολιγαρχικών του Αρείου Πάγου που κατέλυσαν προσωρινά την δημοκρατία – αφού δεν έχει καταγραφεί σε κάποιο ιστορικό κείμενο κάποια επανάσταση των δούλων ή μετοίκων ή κάποια μεγάλη κοινωνική σύγκρουση που να χρειάστηκε την επέμβαση κατασταλτικών δυνάμεων. Θεωρούμε επίσης ότι οι πολίτες και οι ισότιμοι δεν είχαν λόγους να επαναστατήσουν αφού αυτοί συγκροτούσαν το Κράτος των Αθηνών.


Επιπλέον γνωρίζουμε από τις ιστορικές πηγές ότι κατά την διάρκεια της Αθηναϊκής Δημοκρατίας οι εσωτερικοί εχθροί της (που ήταν κατά βάση οι ολιγαρχικοί πλουτοκράτες), αντιμετωπίζονταν κυρίως στις συνελεύσεις και στα δικαστήρια, ενώ γενικότερα θα λέγαμε ότι σ’ αυτό το πολίτευμα υπερίσχυε η καθορισμένη και δίκαια πολιτική διάκριση (η οποία είχε ως βάση της την Ιωνική ιθαγένεια, την πολιτειακή συνιδιοκτησία και συνδιοίκηση), η ευνομία, η ευταξία, η ευλάβεια, όπως και η γενικότερα εύρυθμη λειτουργία του, παρά τις αρκετές ίσως υπαρκτές κοινωνικό-οικονομικές αντιθέσεις. 

Μιλάμε δηλαδή για ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο πολίτευμα και ένα κράτος που δεν έσπαγε στο ξύλο τους πολίτες και τους υπόλοιπους κατοίκους του – σε αντίθεση με την σημερινή Κομματοκρατία – και μάλιστα σε μια εποχή που δεν υπήρχε κάποια συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ένα εκτεταμένο και νομοθετικά καθορισμένο Κράτους Δικαίου, αυτά όμως αποτελούν σχετικά πρόσφατη κατάκτηση των λαών, αλλά που πάντως καταπατούνται διαρκώς από τα σύγχρονα εξουσιαστικά καθεστώτα.

Ωστόσο για να επιστρέψουμε στο σημερινό μας θέμα και για να κλείσουμε το τρέχων κεφάλαιο το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα τα παραπάνω και η γνώμη μας είναι ότι σε κάθε οργανωμένο κράτος η αστυνόμευση και ίσως η ύπαρξη ειδικής μονάδας αποκατάστασης της τάξης και ασφάλειας είναι απαραίτητη, αλλά αυτή θα πρέπει να κινείται μέσα στα συνταγματικά πλαίσια και όχι εις βάρος των πολιτών, ειδάλλως θα πρόκειται για ένα αυταρχικό και φασιστικό[1] εξουσιαστικό καθεστώς. 

Μάλιστα, σε μια πραγματική δημοκρατία όπου οι κοινωνικές αντιθέσεις εξομαλύνονται με πολλαπλούς τρόπους, αφού άλλωστε εκτός των άλλων αποτελούν και γενική πολιτική του κράτους, η πιθανή ύπαρξη των ΜΑΤ περιορίζεται μόνο για ειδικές αποστολές και κυρίως περιπτώσεις καταστολής οργανωμένων τραμπούκων.


Υποσημειώσεις/Παραπομπές

[1] Ο «Φασισμός» ως πολιτική ορολογία αφορά κυρίως το αυταρχικό καθεστώς που επέβαλε ο Ιταλός πρώην κομμουνιστής Μπενίτο Μουσολίνι στην χώρα του από το 1921 έως και το 1944.
Η λέξη Fascismo (φασισμός), προέρχεται από την ιταλική λέξη fasces (δέσμες) και  fascio (δεσμίδα), που ήταν το έμβλημα της εξουσίας των δικαστών της αρχαίας Ρώμης και που συμβόλιζε την «Ενωμένη Ισχύ».
- Αυτό το αρχαίο έμβλημα το υιοθέτησε το φασιστικό κίνημα της Ιταλίας και το χρησιμοποίησε ως βασικό σύμβολο του.
Ασφαλώς η λέξη από μόνη της δεν είναι κακή, αφού όπως προείπαμε σημαίνει ισχυρός δεσμός (φάσκιωμα είναι η αντίστοιχη εξελληνισμένη λέξη). Αν υποθετικά η λέξη αυτή χρησιμοποιείτο για μια ομάδα ή οργάνωση ανθρώπων (αθλητική, θρησκευτική, πατριωτική, πολιτική κ.α.), λογικά θα προσδιόριζε το ισχυρό δέσιμο και την ενότητα των ανθρώπων αυτών που έχουν έναν κοινό σκοπό και ένα κοινό όραμα. Όμως σήμερα η λέξη αυτή έχει δαιμονοποιηθεί εξαιτίας του ιταλικού «Φασιστικού Κινήματος» του Ντούτσε και είναι πλέον συνώνυμη του αυταρχισμού, της αντιδημοκρατικότητας και της εκτεταμένης βίας.
Στην πολιτική ο όρος «Φασισμός» χρησιμοποιείται συχνά από διάφορες αντιμαχόμενες πλευρές για να τονίσουν και να θίξουν τα προαναφερόμενα αρνητικά χαρακτηριστικά και πιθανώς την αντιλαϊκή φύση του αντιπάλου. Συχνότερα χρησιμοποιείται η φράση «Είστε Φασίστες», τις περισσότερες φορές όμως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών που εκτοξεύουν τις ύβρεις και αυτών που τις λαμβάνουν.
Για να δώσουμε μερικά παραδείγματα θα εστιάσουμε στην σημερινή ελληνική πολιτική σκηνή και θα αναφέρουμε ενδεικτικά ότι οι «Σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ και οι «Νεοφιλελεύθεροι» της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους ως προς την αυταρχικότητα, αφού και οι δύο παρατάξεις έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημμένως τα ΜΑΤ εναντίων των πολιτών. Άρα ενεργούν ως φασίστες σύμφωνα με την επικρατούσα χρήση του όρου και ας μην έχουν άμεση σχέση το κίνημα του Μουσολίνι. 
Φασίστες είναι και οι Εθνικοκομμουνιστές ή Εθνικοσοσιαλιστές (Nationalsozialismus ) της Χρυσής Αυγής αφού η πολιτική ιδεολογία τους είναι σχεδόν ταυτόσημη με το ιταλικό φασιστικό κίνημα του Μουσολίνι, αλλά και έχουν ασκήσει στο πρόσφατο παρελθόν την «έμπρακτη βία» με τις διάφορες παρακρατικές ομάδες τους. Όμως και το ΚΚΕ και τα άλλα κομμουνιστικά κόμματα και "αποκόμματα" της χώρας μπορούν να θεωρηθούν ως φασιστικά αφού η πολιτική ιδεολογία τους είναι αυταρχική, ολιγαρχική και αντιδημοκρατική και ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν ξένα καθεστώτα που αιματοκύλησαν και φτωχοποίησαν τους λαούς τους (π.χ. Σοβιετική Ένωση, Κίνα, Βόρεια Κορέα, Κούβα, Βενεζουέλα κ.α.), αλλά και έχουν χρησιμοποιήσει απίστευτη βία και καταστροφή με επίκεντρο τον συμμοριτοπόλεμο (εμφύλιος '46 - '49). 
Όπως όμως και οι διάφορες παρακρατικές οργανώσεις των ΑΝΤΙΦΑ (αριστεριστές Αντί-Φασίστες), έχουν φασιστική δράση αφού ασκούν απρόκλητη βία και καταστρέφουν περιουσίες με γκαζάκια και μολότοφ.
Άρα όλες αυτές οι πολιτικές οργανώσεις που πρεσβεύουν αυταρχικά καθεστώτα και κυρίως αυτές που χρησιμοποιούν βία για να επιβάλλουν την πολιτική και την εξουσία τους, είναι φασιστικές (με την σημερινή έννοια και χρήση του όρου). 
Ασφαλώς εξαίρεση από τα παραπάνω αποτελούν οι λαϊκές επαναστάσεις που έχουν ως στόχο την καθιέρωση της Δημοκρατίας και την απελευθέρωση από τον ξένο ζυγό (π.χ. η Γαλλική Επανάσταση, άσχετα αν απέτυχε στον βασικό στόχο της ή η Ελληνική Επανάσταση του 1821).
Πάντως θα λέγαμε ότι ο χαρακτηρισμός «Είστε Φασίστες» είναι ίσως μετριοπαθέστερος από τον αντικειμενικό χαρακτηρισμό κάποιας από τις σημερινές πολιτικές οργανώσεις και κόμματα γιατί αν θέλουμε να αποδώσουμε πιστότερα μια λεκτική υποτίμηση και κατηγορία προς την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ κ.α. θα λέγαμε ότι είναι εγκληματίες και «Σατανιστές», αφού υπηρετούν άμεσα την «Νέα Τάξη», της οποίας οι ηγέτες δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι σατανιστές. Οπότε όταν τους αποκαλούμε «Φασίστες» μάλλον θα πρέπει να μας λένε και ευχαριστώ… J
Ως επίλογο θα αναφέρουμε ότι η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών του Βελγίου κ. Μανουέλα Καντέλι, υποστηρίζει δημόσια ότι ο νεοφιλελευθερισμός και ο σοσιαλισμός (δηλαδή ότι πρεσβεύουν στην Ελλάδα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι κ.α.), είναι είδος φασισμού και εξτρεμισμού, διότι επιδιώκουν να θέσουν υπό τον έλεγχο της οικονομίας όχι μόνο τις κυβερνήσεις, αλλά και κάθε τομέα της σκέψης και της κοινωνίας.
- Αναφέραμε ενδεικτικά την άποψη της κυρίας Καντέλι λόγω της ιδιότητας της αλλά και της έδρας της (Βρυξέλλες, το διοικητικό κέντρο της Ε.Ε), αλλά ασφαλώς οι απόψεις που συμπίπτουν με την δική της υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια που συνεχώς αυξάνονται.4. Καταγγέλλουμε τα «ΜΑΤ» ως εχθρούς των «Ελλήνων Πολιτών» και παραβάτες του Συντάγματος
Όλοι γνωρίζουμε ποιους κτυπούν συνήθως τα ΜΑΤ. Χτυπούν και πνίγουν στα χημικά τους Έλληνες Πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στην αντεθνική και σοσιαλφασιστική «Κομματοκρατία της Μεταπολίτευσης» για την περικοπή μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, για την κλοπή της ιδιοκτησίας τους από το ξενόδουλο κράτος, για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, για την παράνομη καταπάτηση και κατάλυση του Συντάγματος, για την αθρόα λαθρομετανάστευση και την παράνομη παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοεθνείς και βέβαια για το προδοτικό ξεπούλημα της εθνικής ιστορίας και της πατρίδας τους.

Έχετε δει τα ΜΑΤ να επιτίθενται σε κάποια γκέτο παρανομίας των αθίγγανων ή σε συστημικές "κόκκινες" λεγεώνες ροπαλοφόρων και επαγγελματιών των συλλαλητηρίων ή μήπως σε αναιδείς λαθρομετανάστες που κλείνουν εθνικές οδούς κάνοντας κάποια πορεία διαμαρτυρίας; Όχι βέβαια, χτυπούν τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες Πολίτες χωρίς καμία διάκριση – ηλικιωμένους, γυναίκες, παιδιά, ειρηνικούς διαδηλωτές – για τους λόγους που περιγράψαμε παραπάνω.Βέβαια η καραμέλα που πιπιλίζουν συνεχώς η Γ.Α.Δ.Α και οι διάφοροι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των ΜΑΤ είναι ότι κτυπούν τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις και ως εκ τούτου πέφτουν θύματα και οι υπόλοιποι διαδηλωτές, ας πούμε – χρησιμοποιώντας μια παρεμφερή και επαναλαμβανόμενη ορολογία των τελευταίων ετών, αν και αναφέρεται σε συνθήκες πολέμου – οι ειρηνικοί διαδηλωτές που δέχονται τα χημικά είναι κάτι σαν παράπλευρες "απώλειες", ωστόσο υπάρχουν πάμπολλες μαρτυρίες, φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν ότι πολλοί από αυτούς τους δήθεν αντιεξουσιαστές ξεκινούν τα επεισόδια και μετά βρίσκουν καταφύγιο πίσω από τις μονάδες των ΜΑΤ.

Είναι ηλίου φαεινότερων ότι κυρίως ασφαλίτες και παρακρατικοί στην υπηρεσία του καθεστώτος είναι αυτοί που συνήθως ξεκινούν τα έκτροπα – ειδικά όταν πρόκειται για πατριωτική παλλαϊκή διαδήλωση – και ο στόχος είναι προφανής, θέλουν να διασπάσουν τα μαζικά και ειρηνικά συλλαλητήρια του ελληνικού λαού και των πολιτών της πραγματικής δημοκρατίας. Αν ήθελαν να λύσουν το διαχρονικό πρόβλημα με τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες θα είχαν προχωρήσει σε συλλήψεις.


  • Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία ενάντια στον Ελληνικό λαό…


Αυτές οι ενέργειες όμως, πέρα από ανήθικες, είναι και παράνομες αφού συνιστούν παραβίαση του Συντάγματος στο οποίο ορίζεται ξεκάθαρα η λαϊκή κυριαρχία ως θεμέλιο του πολιτεύματος. Αφενός μεν είναι άκρως ανήθικο όταν τα ΜΑΤ χτυπούν ή ψεκάζουν με χημικά παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους και ειρηνικούς πατριώτες διαδηλωτές, αλλά αφετέρου είναι παράνομο, αντιδημοκρατικό και φασιστικό. Δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι – που είναι τα ΜΑΤ – χτυπούν τους εργοδότες τους, που είναι ο ελληνικός λαός…                        
Η οξύμωρη αυτή στάση, θυμίζει περισσότερο δυνάμεις κατοχής ή δικτατορίας του παρελθόντος παρά μια αστυνομική μονάδα εν καιρώ δημοκρατίας. Ασφαλώς αυτό αποτελεί ακόμα ένα δείγμα και χαρακτηριστικό της "αριστεροδεξιάς" «Φασιστικής Κομματοκρατίας».

Ως εκ τούτου, όταν αποκατασταθεί η πραγματική ελληνική Δημοκρατία στην χώρα μας, εμείς ως κίνημα «Α Δ» θα απαιτήσουμε άμεση εισαγγελική έρευνα για όλους όσους συμμετείχαν στα καταγεγραμμένα επεισόδια κατάφωρης αστυνομικής βίας εναντίων των Ελλήνων πολιτών – ως επί το πλείστο αναφερόμαστε στα μέλη των ΜΑΤ – τουλάχιστον για την χρονική περίοδο της τρέχουσας μνημονιακής 8ετίας και επιπλέον θα εισηγηθούμε την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους και επακολούθως την πιθανή απόλυση τους από το αστυνομικό σώμα, κάτι το οποίο βέβαια θα κριθεί από το αρμόδιο δημοκρατικό διοικητικό δικαστήριο.
Βεβαίως η μηνυτήριος αναφορά θα στρέφεται κατά παντός υπευθύνου συμπεριλαμβανομένων και των αρμόδιων υπουργών και υφυπουργών «Προστασίας του Πολίτη».

- Εδώ μιλάμε για ακόμα μια τραγελαφική κατάσταση αφού το εν λόγω υπουργείο της δήθεν "προστασίας" του πολίτη, του γ*μάει το "κέρατο" σε όποια διαδήλωση πετύχει τον άτυχο πολίτη…

  • Η δράση των ΜΑΤ αποτελούν ντροπή για την ΕΛ.ΑΣ και τον ελληνικό λαό…


Οι αλήτες που απρόκλητα χτυπούν, ψεκάζουν με χημικά ή βρίζουν τον ελληνικό λαό δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όσα στελέχη των ΜΑΤ νιώθουν τύψεις συνειδήσεως για την συμπεριφορά των συναδέλφων τους και διαφωνούν με τις εντολές που λαμβάνουν, να ζητήσουν μετάταξη σε άλλο αστυνομικό σώμα όπως η «ΔΙΑΣ», η «Δίωξη Εγκλήματος», η «Άμεσος Δράσης» ή η «Τροχαία», που έχουν άλλωστε ανάγκες για επιπλέον στελέχωση.


Δικαιολογίες του τύπου «αυτή είναι η δουλειά μου» και «εγώ απλώς εκτελούσα εντολές», να τις ξεχάσουν. Τέτοιες απαντήσεις έδιναν και τα Ες Ες, οι Γερμανοτσολιάδες και Ταγματασφαλίτες...

Δεν είναι η δουλειά τους να χτυπούν Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά για τα δίκαια της πατρίδας τους και τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Δεν είναι δουλειά των ΜΑΤ να χτυπούν τον ελληνικό λαό που είναι ουσιαστικά ο εργοδότης τους. Έχουν δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης εντολής που αντιβαίνει στο Σύνταγμα. Να αντιδράσουν στις εντολές των πολιτικών προϊσταμένων τους που συχνά τους εκθέτουν σκοπίμως απέναντι στην ελληνική κοινωνία.

Να σταματήσουν να προδίδουν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό....

Ας διαλέξουν πλευρά, είτε με τους Κοινοβουλευτικούς Φασίστες, είτε με τους Έλληνες Πολίτες…


Όσοι λοιπόν απ’ αυτούς κόπτονται και μετανοούν για ότι έχει συμβεί και για ότι έχουν πράξει να ζητήσουν μετάταξη ΤΩΡΑ… μετά θα είναι πολύ αργά…Ακολουθεί ένα βίντεο που επιμελήθηκε η διαδικτυακή ομάδα πολιτών UGN.
Δεν θα περάσει ο Φασισμός! Η απάντηση στην βία είναι η Αληθινή Δημοκρατία!ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πανελλήνιο Κίνημα ΠολιτώνΓια τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!

========================================

[Η <ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό κίνημα «Α Δ» θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, υπάλληλος, "ελεύθερος" (πολιορκημένος) επαγγελματίας... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το Κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το κίνημα «Α Δ» ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Επιπλέον πληροφορίες για το πανελλήνιο κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook και στις ομάδες ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, στο Facebook και στο Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου